Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vitolo (Sevilla) inscrie cel mai rapid gol din istoria Europa League

Online Sport Online Sport,
Vitolo (Sevilla) inscrie cel mai rapid gol din istoria Europa League

Joi seara Victor Machin Perez, cunoscut la FC Sevilla sub numele de Vitolo, a marcat cel mai rapid gol din istoria Europa League. continuă pe Online Sport

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Cu cele doua goluri marcate impotriva celor de la Schalke 4-3 pentru nemti pe Santiago Bernabeu), Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria cupelor europene cu 78 de goluri), devansandu-l pe Raul Gonzalez 77).

Euro - la cel mai redus curs din ultimii 12 ani, fata de dolar

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, fata de dolar, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 12 ani, dupa ce, in ziua precedenta, Banca Centrala Europeana BCE) a lansat planul de relaxare cantitativa achizitii masive de obligatiuni), in timp ce banca centrala a SUA Fed) se pregateste sa majoreze dobanzile.

Lira sterlina urca la cel mai ridicat curs din ultimii sapte ani, fata de euro

Moneda Marii Britanii lira sterlina) a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani fata de euro, dupa ce, in ziua anterioara, Banca Centrala Europeana BCE) a inceput sa cumpere obligatiuni guvernamentale, in baza programului de relaxare cantitativa.

Patru eroi anonimi, trei povesti, doua cuvinte: Cupa Davis. Competitia care a oferit, duminica, al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului

Aveati nevoie de inspiratie azi? Aflati cateva povesti. Doi jucatori si-au impartit lovituri vreme de 6 ore si 42 de minute - al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului. Un jucator de pe locul 344 in lume, care a castigat doua meciuri de cate 5 seturi pentru Elvetia! Inutil, insa. Un jucator operat pe inima la 21 de ani si care joaca tenis cu un pacemaker, a debutat pentru Elvetia la 28 de ani. A pierdut. Sau a castigat, de fapt?.

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

AMENINTARE cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

Aproape 700 de persoane au fost evacuate din incinta celui mai mare aeroport din Crimeea, cel din Simferopol, dupa ce un telefon anonim anuntase prezenta unui dispozitiv explozibil. Fortele de ordine au evacuat 670.

Cel mai periculos traseu din lume, inchis din motive de securitate, se redeschide pe 28 martie

Cel mai periculos traseu din lume, El Caminito del Rey Mica poteca a Regelui), era o provocare populara pentru aventurieri inainte de a fi inchis. inchiderea sa a fost determinata de faptul ca, intre 1999 si 2000, cinci oameni si-au pierdut viata incercand sa strabata acest drum.

FOTO. Cum va arata cel mai modern muzeu din lume

Muzeul Viitorului din Dubai are un plan arhitectural inedit. Cladirea va fi construita in forma unui inel oval si va gazdui cele mai moderne si mai interesante inovatii, informeaza Daily Mail.

Cel mai periculos robot din Terminator poate deveni real: Metalul lichid ce se misca singur

Cercetatorii au reusit sa creeze un metal ce este capabil, in conditii corespunzatoare, sa se deplaseze singur pentru o anumita perioada. Cu totii ne aducem aminte de Terminator 2. A fost una dintre putinelesituatii in care continuarea unui film extrem de apreciat a reusit sa se bucure de un succes mai mare. T-1000, antagonistul principal din [].

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Pentru Real Madrid a fost o seara cu trairi contradictorii in partida cu Schalke. Desi a pierdut, cu 3-4, echipa din capitala Spaniei s-a calificat in sferturi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )