Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vladimir Putin: Rusia nu va trimite trupe terestre in Siria. Nu suntem angajati intr-o cursa a inarmarii cu Occidentul

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Rusia nu va trimite trupe terestre in Siria. Nu suntem angajati intr-o cursa a inarmarii cu Occidentul

Presedintele rus Vladimir Putin a repetat duminica, faptul ca Rusia nu intentioneaza sa trimita trupe terestre in Siria: Nu avem de gand sa o facem, iar prietenii nostri sirieni stiu asta, a declarat Putin intr-un interviu pentru postul de televiziune Rusia 1, citat de AFP. Potrivit liderului de la Kremlin, obiectivul interventiei militare a Rusiei in Siria este sa stabilizeze autoritatile legitime si sa creeze premisele pentru punerea in aplicare a unui compromis politic. Vladimir Putin a subliniat si ca Rusia nu vrea sa se implice intr-un razboi interreligios in Siria. continuă pe Hotnews

Putin nu va trimite trupe terestre in Siria. Care este obiectivul Rusiei in conflictul sirian

Presedintele rus Vladimir Putin a spus, in cadrul unui interviu televizat, ca obiectivele militarilor rusi in Siria sunt de a stabiliza autoritatile legitime de la Damasc. Liderul rus a anuntat si faptul ca Rusia nu va trimite trupe terestre pe teritoriul sirian.

Vladimir Putin este un ostatic al anturajului. Presedintia Rusiei este o meserie riscanta, aflata la mana oligarhilor

Vladimir Putin a implinit 63 de ani saptamana aceasta, sarbatorindu-i prin binecunoscutele afisari ale puterii, inclusiv prin anuntul ca navele ruse au lansat rachete impotriva Statului Islamic, in Siria. Liderul rus nu a parut nicicand mai increzator si mai puternic. insa unii sunt de parere ca acesta, mai mult sau mai putin, este fortat sa ramana la putere, fiind victima anturajului, atata vreme cat le poate fi de folos oligarhilor.

Putinmania: Cum i-a sedus Vladimir Putin pe irakieni

Campania militara lansata de Moscova in Siria creste popularitatea lui Vladimir Putin in Irak, mai ales in randul siitilor din aceasta tara, care il invita pe presedintele rus sa intervina si la ei cat mai curand posibil impotriva retelei extremiste Statul Islamic SI), relateaza AFP online.

VIDEO. Cum si-a sarbatorit Vladimir Putin ziua de nastere

Presedintele rus Vladimir Putin, care a implini,t miercuri, 63 de ani, si-a sarbatorit ziua de nastere printr-un meci de hochei organizat la Soci cu fosti jucatori celebri din NHL, cu membri ai Administratiei de la Moscova si oligarhi.

FOTO VIDEO Vladimir Putin arunca in lupta Tomahawk-urile rusesti si alte arme de ultima generatie

Patru nave de razboi rusesti au tras miercuri 26 de rachete cu inalta precizie Kalibr-NK, concurente ale Tomahawk-urilor americane, impotriva unor obiective ale grupului terorist Statul Islamic in Siria. Alte arme noi ce au intrat in ultimii ani in dotarea armatei ruse au fost trimise in Siria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )