Libnet.ro
UNICEF

07:15

WALL-STREET.ro afirma, jucatorii din eCommerce dau note: perspective si tendinte in piata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
WALL-STREET.ro afirma, jucatorii din eCommerce dau note: perspective si tendinte in piata

Se pune din ce in ce mai mult accent pe video si vizual in eCommerce? Este mobile-ul ceva ce poate fi lasat deocamdata) pe plan secund, axandu-te, in schimb, pe retele sociale, de exemplu? Cum ramane cu fuziunile si achizitiile pe piata de comert. continuă pe Wall-Street Ro

Wall-Street.ro lanseaza calendarul celor mai importante evenimente de business

Wall-Street. ro, una dintre cele mai citite publicatii de business de pe piata locala, lanseaza Calendar WS: Evenimente de business , cel mai eficient si interactiv loc in care poti afla informatii despre cele mai importante evenimente.

WALL-STREET.RO lanseaza Raftul cu Afaceri, locul in care vei gasi zeci de idei de afaceri. Alege-o pe cea care ti se potriveste

RO lanseaza Raftul cu Afaceri , locul in care vei gasi toate informatiile necesare pentru inceperea unui business, dar si retetele de succes ale antreprenorilor care au incercat multe dintre ideile de afaceri la care te gandesti. Iti.

Lansam Start-Up Challenge, competitia antreprenorului din tine: trimite planul tau de business si poti sa fii premiat(a) la Antreprenor, caut finantare

Wall-Street. ro lanseaza cu ocazia evenimentului Antreprenor, caut finantare care are loc joi, 24 septembrie) competitia pentru antreprenori si idei de afaceri Start-Up Challenge.

BACK TO SCHOOL. Investitorul imobiliar Liviu Tudor vorbeste la Wall-Street 360 despre campusul privat dezvoltat in Militari

Liviu Tudor, presedintele Genesis Development, vorbeste in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360 astazi, de la ora 12:30, despre West Gate Studios, campusul sau privat creat in 2009.

Emisiunea de business WALL-STREET 360 revine cu un nou sezon: vezi calendarul saptamanii 14-20 septembrie. Tema saptamanii: Back to School

Emisiunea de business WALL-STREET 360, lansata in septembrie 2014, revine cu un nou sezon. Calendarul saptamanii 14-20 septembrie include invitati din mai multe industrii: investitori imobiliari care au pariat pe camine private, proprietari de scoli.

Alex Badila, Publicis: Peste jumatate dintre solicitari sunt pentru solutii de business si nu pentru idei de comunicare

Peste jumatate dintre cerintele clientilor catre agentiile de publiciatate sunt pentru solutii de business si nu idei de comunicare, iar timpul de solutionare al acestora a inceput sa devina nerezonabil, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alex Badila,.

BACK TO SCHOOL. Stim totul despre piata instrumentelor de scris: afla evolutia pietei in emisiunea WALL-STREET 360

Ileana Tilvan, manager in cadrul GfK Romania, este invitata emisiunii de business, difuzata astazi, ora 12:30. Tema saptamanii: Back to school.

Copiii romani folosesc Internetul pentru a se informa despre rechizitele pe care si le doresc

Copiii romani apeleaza la Internet atunci cand vor sa se informeze despre instrumentele de scris pe care si le doresc in ghiozdane la inceput de scoala, a declarat Ileana Tilvan, manager in cadrul GfK Romania, invitata emisiunii de business WALL-STREET.

GfK Romania: Piata instrumentelor de scris ar putea creste si in acest an, chiar si cu peste 10%

Piata instrumentelor de scris si-ar putea mentine trendul ascendent si in acest an,, dupa ce in 2014 a urcat la valoarea de 7,4 milioane de euro, Ileana Tilvan, manager in cadrul GfK Romania, invitata emisiunii de business WALL-STREET 360.

Harta magazinelor Apple si a resellerilor autorizati Apple din Romania: peste ce concurenta va da Apple Store-ul eMAG

Anuntul potrivit caruia Apple va deschide in Romania primul magazin propriu din tara noastra in Showroom-ul eMAG vine intr-un moment foarte interesant, in care piata echipamentelor Apple incepe sa se aseze, iar romanii sunt evident atrasi de brandul.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1912 seconds )