Libnet.ro
UNICEF

11:30

10 februarie, sarbatoarea Sfantului Haralambie. Rugaciunea care se rosteste in aceasta zi

B1 B1,
10 februarie, sarbatoarea Sfantului Haralambie. Rugaciunea care se rosteste in aceasta zi

Sfantul Haralambie este pomenit de Biserica Ortodoxain fiecare an, pe10 februarie, fiind considerat unul dintre cei mai mari facatori de minuni si tamaduitori de boli grave atat la oameni cat si la. continuă pe B1

10 FEBRUARIE, IN ROMANIA: Usoara crestere a numarului de infectari cu SARS-CoV-2 - 3048 noi cazuri

Pana astazi, 10 februarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 752. 482 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 534 de pacienti au fost declarati vindecati.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Taurii isi negociaza drepturile, Sagetatorii se ocupa de redactarea unor acte

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Patrascanu. Astai aflam cine ne sunt prietenii sau daca ne sunt cu adevarat prieteni. Asta nu inseamna sa ne dezamagim prea usor daca nu ni se face pe plac. O zi complicata astazi, dar o scoatem cumva la capat.

Prognoza meteo, azi, 10 februarie 2021. La munte vor fi innorari si va ploua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 10 februarie 2021. Potrivit acestora, la munte vor fi innorari si va ploua, pe arii extinse seara si.

Horoscop 10 februarie 2021. Zodiile care azi vor avea mare succes la bani

Luna a facut marti o conjuctie cu Pluto in Capricorn, motiv pentru care zodiile Taur, Fecioara si Capricorn au facut pasi spre o mare schimbare in viata lor. Miercuri, 10 februarie 2021, de la astrologi vin vesti in special despre bani. Zodiile care vor bifa reusite din acest punct de vedere. Horoscop 10 februarie 2021.

Valeriu Gheorghita: Din 10 februarie se redeschide posibilitatea de programare, de pe platforma. 180 de noi cabinete de vaccinare au fost anuntate

Incepand de miercuri, 10 februarie, romanii care doresc sa se vaccineze anti-COVID-19 o vor putea face din nou, prin intermediul unei programari stabilite pe platformaGuvernului, a transmis Valeriu.

Horoscop 10 februarie 2021. Berbecii se reindragostesc, Taurii ii rasfata pe cei dragi

Horoscop 10 februarie 2021. Nativii din zodia Berbec au, astazi, o mare sansa de a se reindragosti de cineva, in timp ce nativii din Taur au chef sa ii rasfete pe cei dragi.

Din 10 februarie, Gabriel Garko revine la TVR 2 cu trei productii

Din 10 februarie, in fiecare miercuri si joi, indragitul actor italian Gabriel Garko revine la TVR 2.

CORONAVIRUS |Austria introduce incepand cu 10 februarie noi reguli de intrare pe teritoriul sau

Incepand cu 10 februarie, Austria introduce noi reguli de intrare pe teritoriul sau, a anuntat luni seful-adjunct al celulei operative a Ungariei pentru gestionarea epidemiei de coronavirus. in conformitate cu.

Ce categorii de populatie vor fi imunizate cu vaccin AstraZeneca. Programarile incep in 10 februarie

Primele doze de vaccin produse de compania AstraZeneca au sosit duminica in Romania si au fost distribuite catre centrele regionale din Timisoara, Iasi, Craiova si Cluj. in luna februarie, tara noastra va.

10 FEBRUARIE, PE GLOB: Infectati - cca. 107 milioane ; Decese - cca. 2,35 milioane

Bilantul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit 107 milioane.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2377 seconds )