Libnet.ro
UNICEF

19:00

10 lucruri pe care nu trebuie sa le zici niciodata la birou

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 lucruri pe care nu trebuie sa le zici niciodata la birou

Pentru a crea o impresie buna la locul de munca trebuie sa fim constienti de faptul ca anumite lucruri nu trebuie spuse niciodata. continuă pe Wall-Street Ro

10 lucruri pe care oamenii creativi le fac diferit. Experiente, senzatii si stari de spirit noi ingredientele unei vieti perfecte pentru cei cu idei geniale

Creativitatea vine la pachet cu o curiozitate avida, o cautare necontenita de suspans, precum si cu o deschidere la emotii si la fantastic. Ce face insa diferenta intre motivare, incredere, gandire si originalitate? De ce oamenii creativi fac lucruri diferit?.

10 lucruri pe care sa nu le spui niciodata la un interviu de angajare

Interviul de angajare reprezinta o sansa, poate unica, de a impresiona angajatorul si a-l convinge ca tu esti cel mai bun pentru pozitia oferita, iar lucurile pe care NU trebuie sa le spui sunt extrem de importante.

Aplicatia la Control - Flashgap e programul cu care trebuie sa faci fotografii la petreceri

Primul episod din Aplicatia la Control aduce Flashgap, un program pentru iPhone si Android, care face fotografii la petreceri pentru a le tine minte.

Radu Banciu: Integritatea a fost parlita de anticoruptie. Oamenii care trebuie sa fie gajul sigurantei nationale sunt ultimii hoti (VIDEO)

RaduBanciu a comentat, luni seara, retinerea pentru 24 de ore a lui Horia Georgescu, pentru abuz in serviciu. in mod absolut uluitor, a fost ridicat de procurorii DNA chiar seful ANI. Integritatea a fost.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )