Libnet.ro
UNICEF

01:05

10 milioane de euro de la UE pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni

România Liberă România Liberă,
10 milioane de euro de la UE pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni

Uniunea Europeana a alocat un buget suplimentar de 10 milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni cu segmentul Ungheni-Chisinau. Decizia vine in contextul tensiunilor din Ucraina si pe fondul necesitatii Republicii Moldova de a-si asigura o alternativa la alimentarea cu gaze naturale provenite din Rusia. continuă pe România Liberă

UE a alocat 10 milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni la Chisinau

Uniunea Europeana UE) a alocat suma suplimentara de 10 milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni cu segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze.

UE a alocat inca 10 mil. de euro pentru extinderea gazoductului Iasi - Ungheni la Chisinau

Uniunea Europeana UE) a alocat inca zece milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni, mai precis pentru lucrari pe segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze naturale in Bucuresti, cel.

UE a alocat zece milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni la Chisinau

Uniunea Europeana a alocat suma suplimentara de zece milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni cu segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze.

UE aloca 10 milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni pana la Chisinau

Uniunea Europeana va oferi in acest an un suport financiar de 11,6 milioane de euro pentru reformarea sectorul energetic din Republica Moldova, iar la anul alte 10 milioane de euro pentru constructia conductei Ungheni-Chisinau, anunta Ministerul Economiei.

Finantari suplimentare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene MFE), in calitate de Autoritate de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta contractarea de finantari in valoare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare in operatiunea Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD laboratoare, centre de cercetare).

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii.

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finantarea unor cladiri de birouri

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3. Finantarea acordata de BCR include un credit de investitii de 17 milioane de euro pentru AFI Park 2 si un imprumut de dezvoltare de 15.

Symmetrica extinde productia in fabrica din Bistrita-Nasaud

Symmetrica, producator autohton de pavele si borduri vibropresate, isi continua planurile de investitii si aloca 1,5 milioane euro pentru extinderea fabricii din Sintereag Bistrita-Nasaud), printr-o noua linie de productie, conform unuui comunicat remis azi redactiei.

Gazoductul Iasi-Ungheni va fi extins pana la Chisinau

Gazoductul Iasi-Ungheni va fi extins cu segmentul Ungheni-Chisinau, cu scopul asigurarii unei alternative de aprovizionare cu gaze naturale a capitalei, cel mai mare consumator din tara, dupa ce Uniunea Europeana UE) a alocat suma suplimentara de zece milioane de euro, anunta Ministerul Economiei.

Finantari deschise pentru ONG-uri, de 9,7 milioane euro/ Ambasadoarea Norvegiei, Tove Bruvik Westberg si Adriana Popescu, Coordonator program de finantare FDSC, discuta online joi, 11 septembrie, ora 10.00

Liniile de finantare din cadrul Rundei a doua a programului Fondul ONG sunt deschise. Primul termen limita pentru depunerea proiectelor este pe 6 octombrie, pentru componenta Implicare. In total, peste 9,7 milioane euro disponibili pentru finantarea proiectelor organizatiilor neguvernamentale din diferite domenii, precum cetatenie activa, incluziune sociala, apararea drepturilor omului, protectia mediului si nu numai. Despre directiile de finantare si rezultatele finantarilor norvegiene in Romania vor discuta online Excelenta sa, Tove Bruvik Westberg, ambasadoarea Norvegiei si Adriana Popescu, Coordonator program de finantare, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Transmiteti intrebari la rubrica de comentariiNota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )