Libnet.ro
UNICEF

22:00

10% din populatia municipiului Cluj-Napoca a votat pe liste suplimentare

Adevărul Adevărul,
10% din populatia municipiului Cluj-Napoca a votat pe liste suplimentare

Localitatea din judetul Cluj unde s-a votat cel mai multe pe liste suplimentare a fost Cluj-Napoca - 30. 590 de persoane, adica 10% din populatia cu drept de vot. Prefectul Clujului a explicat fenomenul prin cresterea numarului de studenti care au participat la vot. continuă pe Adevărul

Refugiul din centrul orasului Cluj-Napoca

Desi se afla in mijlocul unui oras mare, aceasta casa refuza sa se piarda in peisajul citadin si se incapataneaza sa iasa din tiparul standard al caselor monotone care o inconjoara.

4 curse aeriene au intarzieri pe aeroportul din Cluj-Napoca din cauza cetii

Un numar de 4 curse aeriene interne si externe au inregistrat intarzieri marti dimineata pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca din cauza cetii dense, a anuntat conducerea institutiei.

SONDAJ CSCI: Victor Ponta castiga turul II la diferenta de 10 procente fata de Klaus Iohannis

Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale. Potrivit unui sondaj CSCI, in turul 2, actualul premier va fi votat de 55 % dintre electori. Romanii chestionati mai cred ca de vina pentru scorul slab al.

VIDEO Monica Macovei, la Cluj: Iesiti la vot! Ganditi-va la cum va arata Romania mafiotizata de Ponta

Prezenta vineri la Cluj-Napoca, Monica Macovei a anuntat ca va infiinta o Asociatie pentru a valorifica cele 500. 000 de voturi pe care le-a obtinut in turul I al alegerilor prezidentiale. in circa un an, Macovei va infiinta un partid politic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2394 seconds )