Libnet.ro
UNICEF

00:08

100 de Minute. Dosarul Microsoft o face pe Udrea sa ameninte

Antena3 Antena3,
100 de Minute. Dosarul Microsoft o face pe Udrea sa ameninte

Elena Udrea a postat un mesaj interesant pe Facebook, in contextul dezvaluirilor din dosarul Microsoft. Cand presa, in cea mai mare parte, este fie platita din bani negri, fie are interese in a ascunde. continuă pe Antena3

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, despre eliberarea lui Gabriel Sandu si a lui Nicolae Dumitru: E grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, liderul PMP, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, ca este grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine sau despre cine trebuie, adica daca faci acuzatii la adresa cuiva, chiar nedovedite, referindu-se la decizia prin care fostul ministru Gabriel Sandu si afaceristul Nicolae Dumitru au fost plasati in arest la domiciliu din arest preventiv.

Udrea, despre Dosarul Microsoft: Sa vedem toata declaratia lui Gabi Sandu. S-ar CUTREMURA tara

Nemultumita ca numele sau e tot mai vehiculat in presa, in legatura cu dosarul Microsoft, Elena Udrea arata cu degetul spre fostii colegi din PDL - Vasile Blaga, Roberta Anastase sau Adriean Videanu. Fostul mi.

Subiectiv. Umbra Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Procurorii din Dosarul Microsoft au mentionat de trei ori numele Elenei Udrea in ultimul act pe care l-au intocmit in aceasta cauza. Este vorba despre referatul din 21 ianuarie 2015 cu propunere de prelungire a.

Gheorghe Stefan Pinalti, DEZVALUIRI din Dosarul Microsoft: Peste 100 de persoane implicate, printre ei si MINISTRI

Update 11. 02 - Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a vorbit in exclusivitate cu jurnalistii Antena 3 despre dosarul Microsoft. Pinalti spune ca in dosarul Microsoft sunt implicati ministri, secretari de stat, dar si.

Dosarul Microsoft: Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru vor parasi centrul de detentie si vor face arest la domiciliu

Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, urmariti penal in dosarul Microsoft, vor parasi, duminica, centrul de detentie al Politiei Capitalei si vor face arest la domiciliu, urmare a faptului ca inlocuirea masurii preventive a lor nu a fost contestata.

Numele lui Dan Andronic, director al ziarului Evenimentul zilei, in Dosarul Microsoft

In dosarul Microsoft apare si numele lui Dan Andronic, director al ziarului Evenimentul zilei si un apropiat al lui Traian Basescu. Procurorii scriu in rechizitoriu ca Dan Andronic ar fi primit bani de la Nicolae.

Gabriel Sandu, la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a venit la DNA, miercuri, pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au precizat ca Gabriel Sandu discuta de mai multe ore.

Gheorghe Stelian, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Gheorghe Stelian a ajuns la sediulDirectieiNationale Anticoruptie DNA), miercuri dimineata, pentru a fi audiat in dosarul Microsoft, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

Gheorghe Stefan, DEZVALUIRI din Dosarul Microsoft

Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a vorbit cu exclusivitate cu Antena 3 despre Dosarul Microsoft. Pinalti spune ca s-a trezit la masa, in hotelul lui Dorin Cocos, cu Dinu Pescariu si Claudiu Florica, fara sa.

Gabriel Sandu, inculpat in dosarul Microsoft, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciului in dosarul Microsoft, este audiat la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )