Libnet.ro
UNICEF

10:30

100 de minute. De ce a fost retinut Radu Mazare

Antena3 Antena3,
100 de minute. De ce a fost retinut Radu Mazare

Radu Mazare asteapta si el sa afle daca instanta aproba cererea DNA de arestare preventiva. Mazare a ajuns ieri la DNA in urma unei plangeri facute de Horia Georgescu si a plecat, seara,. continuă pe Antena3

Pentru ce infractiuni a fost retinut Radu Mazare. A primit mita de 9 milioane de euro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru; luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si conflict de interese doua infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Radu Mazare asteapta decizia judecatorilor: Vreau sa mananc ceva, poate ma intorc, poate nu

27- Primarul Constantei, Radu Mazare, a iesit marti seara de la inalta Curte de Casatie si Justitiei ICCJ) si asteapta decizia judecatorilor, dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere pe .

Radu Mazare asteapta decizia instantei: Mi s-a spus ca sunt acuzat de cea mai originala forma de spaga, cea impozitata (VIDEO)

PrimarulRadu Mazare a declarat, marti seara, la expirarea mandatului de retinere pentru 24 de ore, ca procurorii i-au spus ca este acuzat de cea mai originala forma de spaga - cea impozitata. Am.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate ANI)Mazare a fost audiat.

Radu Mazare a fost retinut pentru 24 de ore: Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

10 - Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore. Primarul a venit la DNA cu bagajul facut

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, luni seara, de procurorii DNA pentru 24 de ore. El a fost scos in catuse de la audieri si va petrece noaptea in Arestul Politiei Capitalei.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita si abuz in serviciu: El este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro (VIDEO)

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), intr-un dosar deschis dupa ce edilul a.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita si abuz in serviciu: Primarul Constantei, acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro (VIDEO)

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), intr-un dosar deschis dupa ce edilul a.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore. Primarul Constantei este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro

10 - Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), potrivit.

Radu Mazare, acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Primarul Constantei Radu Mazare, retinut ieri seara de procuroii anticoruptie, este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, de la societati comerciale pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, potrivit unui comunicat emis de DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )