Libnet.ro
UNICEF

20:30

1000 Doha

Libnet Ro
Doua foste lidere WTA, eliminate in primul tur de la Indian Wells 2024 (Rezultatele zilei)

Doua foste lidere WTA, eliminate in primul tur de la Indian Wells 2024 (Rezultatele zilei)

Karolina Pliskova a avut parte de o luna februarie excelenta campioana la Cluj-Napoca si semfinalista la Doha), dar sportiva din Cehia a debutat cu stangul la competitiile din SUA si a parasit turneul WTA 1000 de la Indian Wells inca din runda inaugurala.

WTA Doha: Lidera mondiala, in finala fara sa joace

Iga Swiatek s-a calificat in finala turneului WTA 1000 de la Doha, dupa abandonul cehoaicei Karolina Pliskova, care a acuzat dureri in zona lombara.

WTA Doha: Multipla campioana de Grand Slam, eliminata in sferturi Tabloul semifinalelor

Dupa un parcurs excelent de la revenirea in circuit, Naomi Osaka s-a oprit in sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Doha, dupa doua seturi pierdute la tiebreak in fata Karolinei Pliskova.

WTA Doha: Lidera mondiala, calificare fara emotii in semifinale Set castigat la zero

Iga Swiatek a reusit o noua victorie categorica in sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Doha, in fata Victoriei Azarenka, scor 6-4, 6-0.

Monica Niculescu, eliminata in sferturile de dublu la WTA Doha

Perechea formata din romanca Monica Niculescu si iberica Cristina Bucsa a ratat calificarea in semifinalele turneului WTA 1000 de la Doha.

WTA Doha: inca o favorita eliminata in optimile de finala Rezultatele zilei

In ultima partida a zilei la turneul WTA 1000 de la Doha, Jelena Ostapenko a fost invinsa categoric de Victoria Azarenka, scor 6-0, 6-3.

Finalista de la Australian Open, eliminata in optimi la WTA Doha

Qinwen Zheng a parasit surprinzator turneul WTA 1000 de la Doha, finalista din acest an de la Australian Open cedand in fata canadienei Leylah Fernandez, scor 7-5, 6-3.

WTA Doha: infrangere in optimi pentru campioana de la Wimbledon

Marketa Vondrousova a parasit turneul WTA 1000 de la Doha, campioana en-titre de la Wimbledon fiind invinsa in optimi de Anastasia Pavlyuchenkova locul 32 mondial).

Monica Niculescu si Cristina Bucsa s-au calificat in sferturi la dublu, la Doha

Perechea Monica NiculescuCristina Bucsa RomaniaSpania) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu ale turneului de categorie WTA 1000 de la Doha.

WTA Doha: inca doua favorite parasesc turneul inca din turul al doilea

Ziua de marti a adus surprize mari la turneul WTA 1000 de la Doha. Dupa Coco Gauff a venit randul Mariei Sakkari sa fie eliminata din competitie, urmata de Ons Jabeur.

Surpriza mare la WTA Doha: A doua favorita, eliminata in turul doi fara drept de apel

Katerina Siniakova a produs surpriza zilei la turneul WTA 1000 de la Doha, reusind sa o elimine in turul al doilea pe Coco Gauff, favorita numarul doi, scor 6-2, 6-4.

VIDEO WTA Doha: Marta Kostyuk, forfait dupa doar 15 minute in fata unei adversare din Rusia

Turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Doha a programat un nou duel ucraineano-rus, incheiat insa prematur din cauza unei accidentari suferite de Marta Kostyuk.

WTA Doha: Monica Niculescu s-a calificat in sferturi la dublu

Perechea formata din romanca Monica Niculescu si iberica Cristina Bucsa s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Doha Qatar).

Sorana Cirstea, invinsa clar de Iga Swiatek

Sorana Cirstea, locul 22 WTA, a fost eliminata, luni, in turul doi la turneul de categorie WTA 1000 de la Doha, dupa ce a fost invinsa de poloneza Iga Swiatek, liderul WTA.

Sorana Cirstea a rezistat doar o ora in fata jucatoarei Iga Swiatek

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a suferit o infrangere clara in fata polonezei Iga Swiatek, liderul mondial, cu scorul de 6-1, 6-1, luni seara, in runda a doua a turneului WTA 1. 000 de la Doha. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 3. 715 dolari. Sorana Cirstea a avut o partida dificila impotriva .

Sorana Cirstea, surclasata de Iga Swiatek in turul secund la Doha (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost surclasata de poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, cu 6-1, 6-1, luni seara, in runda a doua a turneului WTA 1. 000 de la Doha, dotat cu premii totale de 3. 715 dolari.

Sorana Cirstea, invinsa categoric de liderul WTA in turul 2 de la Doha

Sorana Cirstea a fost invinsa clar de Iga Swiatek, luni seara, in turul 2 al turneului WTA 1000 de la Doha. Sorana Cirstea, invinsa categoric de liderul WTA .

WTA Doha: Sorana Cirstea, eliminata in turul doi de lidera mondiala

Sorana Cirstea a parasit turneul WTA 1000 de la Doha, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Iga Swiatek, scor 6-1, 6-1, in turul al doilea.

WTA Doha: O campioana de Grand Slam s-a retras din competitie

Barbora Krejcikova trebuia sa joace cu Anastasia Potapova in primul tur al turneului WTA 1000 de la Doha, dar cehoaica s-a retras cu doar cateva ore inainte de startul meciului.

WTA Doha: Emma Raducanu, eliminata in primul tur - Set pierdut cu 6-0

Emma Raducanu nu se regaseste nici in 2024. Dupa ce a pierdut in turul secund la primele trei turnee disputate in acest sezon, britanica a parasit competitia WTA 1000 de la Doha inca din runda inaugurala.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )