Libnet.ro
UNICEF

23:00

11 copii de 7 ani din Pitesti au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

Adevărul Adevărul,
11 copii de 7 ani din Pitesti au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

11 copii de clasele intai si a doua de la o scoala din Pitesti au ajuns la spital, in ultimele 24 de ore, cu simptome de toxiinfectie alimentara. in urma primelor verificari, autoritatile din Arges au stabilit ca toti au mancat, joi, la after-school, branza cu mamaliga si pulpe de pui. continuă pe Adevărul

UPDATE Numarul copiilor cu toxiinfectie internati in spital, la Pitesti, a ajuns la 16. Medicii se asteapta ca acesta sa creasca

Numarul copiilor care invata la Scoala numarul 16 din Pitesti si care au ajuns la spital, in ultimele ore, cu simptome de toxiinfectie alimentara a ajuns la 16, iar reprezentantii Spitalului de Pediatrie din Pitesti spun ca este posibil ca acesta sa creasca in urmatoarele ore.

UPDATE: 24 elevi din Pitesti au ajuns in spital cu toxiinfectie alimentara. De vina, niste pulpe de pui

Numarul copiilor internati in spitalele din Arges, cu simptome de toxiinfectie alimentara, a ajuns la 24, iar conducerea scolii unde s-au imbolnavit elevii face apel la parinti sa-i duca pe copii la spital daca au febra. MS sustine ca, potrivit.

Alte doua persoane cu suspiciuni de gripa sezoniera, internate la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti

Alte doua persoane suspectate de gripa sezoniera au fost internate, in ultimele 24 de ore, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Pitesti. Astfel, numarul pacientilor internati a ajuns la noua, insa diagnosticul a fost confirmat la doar doi dintre pacienti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )