Libnet.ro
UNICEF

22:00

12 romani, condamnati pentru trafic de persoane si proxenetism in Londra

Adevărul Adevărul,
12 romani, condamnati pentru trafic de persoane si proxenetism in Londra

Politia londoneza a anuntat destructurarea totala a unei retele de trafic de persoane, dupa ce 12 romani care aduceau femei in capitala Marii Britanii si le fortau sa se prostitueze au fost condamnati, scrie presa din Regatul Unit. Operatiunea prin care acestia au fost arestati a fost demarata in 2012 si a fost prima desfasurata in comun cu politia romana. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: 12 romani, condamnati la 89 de ani de inchisoare pentru trafic de carne vie si proxenetism

O grupare formata din 12 romani a primit o sentinta cumulata de 89 ani de inchisoare pentru proxenetism si proxenetism, relateaza Evenimentul Zilei. Romanii aduceau femei din tara in Londra, unde le obligau.

Marea Britanie. Grupare criminala, condamnata la 89 de ani de inchisoare pentru trafic cu femei din Romania

Membrii unei grupari criminale au fost condamnati la un total de 89 de ani de inchisoare pentru trafic cu fete si femei romance in Marea Britanie, informeaza AGERPRES. Victimele, care au fost fortate sa.

Doi vasluieni, condamnati la inchisoare pentru trafic international de droguri

Doi barbati din municipiul Vaslui au fost condamnati la inchisoare cu executare pentru trafic international de droguri, pentru ca aduceau canabis din Spania, pe care apoi il vindeau tinerilor din oras. Tribunalul.

Fiul lui Bercea Mondial a depus plangere impotriva lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta

Florin Anghel a depus, vineri, o plangere penala impotriva lui Mircea Basescu, in care il acuza de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare, in legatura cu dosarul in care fiul lui Bercea Mondial este acuzat de santaj, transmite Mediafax.

Subiectele Zilei: Cum am ajuns sa ne spionam intre noi si ce spune SRI despre monitorizarea retelelor sociale; Turnat de interlopi. Un avocat constantean retinut de DNA pentru trafic de influenta; Ministerul Sanatatii lasa pe drumuri sute de medici tiner

Cum i-a trimis la plimbare pesedistul Ciprian Nica pe senatorii din SUA: Americanii sa-si vada de coruptii lor!. Au facut zid in jurul colegilor. Cu ce s-au drogat marii scriitori si pictori ai Romaniei. Scriitori, artisti, pictori au consumat narcotice pentru a descoperi noi taramuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )