Libnet.ro
UNICEF

08:00

13 septembrie, Ziua pompierilor din Romania

Adevărul Adevărul,
13 septembrie, Ziua pompierilor din Romania

In fiecare an, sarbatorim pe 13 septembrie, Ziua Pompierilor din Romania. Ea marcheaza una dintre paginile de eroism semnate de catre pompierii militari inca de la infiintare. continuă pe Adevărul

Baroul Bucuresti amana pentru 13 septembrie decizia in cazul excluderii lui Victor Ponta din avocatura

Baroul Bucuresti a amanat, marti, pentru data de 13 septembrie, decizia pe cererea depusa de europarlamentarul Monica Macovei privind excluderea fostului premier Victor Ponta din avocatura, informeaza Agerpres.

Baroul Bucuresti a amanat pentru 13 septembrie decizia privind eventuala excludere a lui Ponta din avocatura, dupa ce si-a plagiat doctoratul. Monica Macovei: Sa dea si el examen ca alti avocati

Baroul Bucuresti a amanat pentru data de 13 septembrie decizia in cazul excluderii lui Ponta din avocatura.

Cine a castigat cel mai important concurs de fitness si culturism din Romania

Un tanar cu origine mixta, italian si dominican, domiciliat in Arad, a reusit sa cucereasca juriul celui mai mare concurs de fitness si culturism din Romania. Tanarul a obtinut locul I la.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Premiera pe o plaja din Romania: O testoasa uriasa a fost vazuta pe litoralul Marii Negre (VIDEO)

Premiera pe o plaja din Romania. O broasca testoasa, care de obicei traieste in apele Marii Egee, a parcurs mii de kilometri pana pe una din plajele de pe litoralul Marii Negre. Specialistii.

Cartofi prajiti cu oua ochiuri, farfuria castigatoare la Chefi la cutite: Ce au au ajuns cooking show-urile din Romania (FOTO, VIDEO)

In goana dupa audienta, se pierde din vedere calitatea. La cooking show-urile din Romania a inceput sa conteze mai putin calitatea preparatului din farfurie si mai mult scandalul iscat de.

A aparut topul QS-World Universities Ranking 2016. Pe ce loc se afla universitatile din Romania si care dintre ele sta mai bine la cercetare

In clasamentul international al universitatilor QS-World University Rankings 2016, dat publicitatii recent pe TopUniversities. com, apar numele a patru universitati din Romania.

Primele trei linii aeriene low-cost din Romania au transportat, in primul semestru, peste 4,5 milioane de pasageri

Wizz Air, Blue Air si Ryanair, cele mai importante companii aeriene low-cost prezente in Romania din punctul de vedere al cotei de piata, au transportat peste 4,5 milioane de pasageri in prima jumatate a acestui an, adica aproape doua treimi 63%) din totalul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din Romania, arata calculele News. ro, pe baza datelor transmise de companii.

Cel mai mare hub logistic din Romania destinat produselor agricole a fost inaugurat langa Timisoara:Capacitatea totala de depozitare de 170.000 tone

Sifi Tm Agro a inaugurat la Carani cel mai mare hub logistic destinat produselor agricole din Romania, in urma unui program de investitii derulat in ultimii ani.

Locul din Romania unde te incarci cu energie pozitiva. Daca petreci cateva ore acolo s-ar putea sa ti se amelioreze multe lucruri (FOTO)

Cei care au vizitat Coloanele de bazalt de la Racos pot confirma ca starea de spirit brusc s-a schimbat! Acesta este considerat a fi un loc miraculos, in Romania, unde te incarci cu energie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )