Libnet.ro
UNICEF

06:00

15 afgani si sirieni, prinsi de politistii de froniera din Vaslui dupa ce au traversat Prutul cu o barca pneumatica

B1 B1,
15 afgani si sirieni, prinsi de politistii de froniera din Vaslui dupa ce au traversat Prutul cu o barca pneumatica

Politistii de frontiera vasluieni au prins, in ultimele 24 de ore, 15 afgani si sirieni, intre care sase copii cu varste cuprinse intre doi si sase ani, la scurt timp dupa ce intrasera ilegal in Romania. continuă pe B1

15 afgani si sirieni, intre care sase copii, au traversat ilegal Prutul cu o barca. Au fost prinsi la cativa kilometri de Husi

13 cetateni afgani, intre care sase copii cu varste cuprinse intre doi si sase ani, au fost depistati intr-o statie de autobuz de pe drumul european E 581, la aproximativ sapte kilometri de municipiul Husi. Alti doi cetateni sirieni au descoperiti in localitatea vasluiana Vetrisoaia dupa ce au trecut Prutul cu o barca pneumatica.

Vaslui: 15 afgani si sirieni, intre care sase copii, prinsi dupa ce au traversat Prutul cu o barca

Cincisprezece afgani si sirieni, intre care sase copii cu varste cuprinse intre doi si sase ani, au fost prinsi de politistii de frontiera vasluieni in ultimele 24 de ore, la scurt timp dupa ce intrasera ilegal in Romania, traversand raul Prut cu barci pneumatice.

15 afgani si sirieni capturati in Romania la un punct de frontiera

Cincisprezece afgani si sirieni, intre care sase copii cu varste cuprinse intre doi si sase ani, au fost prinsi de politistii de frontiera vasluieni in ultimele 24 de ore, la scurt timp dupa ce intrasera ilegal in Romania, traversand raul Prut cu barci pneumatice, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )