Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pe 15 februarie se deschide un nou centru de vaccinare pentru serul AstraZeneca

Adevărul Adevărul,
Pe 15 februarie se deschide un nou centru de vaccinare pentru serul AstraZeneca

In Romania, luni, va incepe vaccinarea cu serul de la AstraZeneca. in perioada 15 februarie-6 martie sunt programate 107. 144 de persoane care vor fi imunizate cu serul dezvoltat de compania anglo-suedeza. 180 de cabinete de vaccinare vor deveni operationale pentru vaccinarea cu AstraZeneca, doua dintre ele fiind istuate in Calarasi. continuă pe Adevărul

Un nou centru de vaccinare se deschide la Calarasi. Cu ce ser se va face imunizarea

Primaria Municipiului Calarasi a amenajat un nou centru de vaccinare la sala de sport a Scolii Tudor Vladimirescu fosta scoala 11) care va deveni de luni, 15 februarie, functional.

Horoscop 15 februarie 2021. Zi binecuvantata pentru o singura zodie, ce se intampla azi

Horoscop 15 februarie 2021. Sunteti gata de actiune? Veti fi psihic pregatiti si gata de plecare. Energiile dinamice va incurajeaza sa continuati cu acele planuri care necesita un pas indraznet inainte. Horoscop 15 februarie 2021 Chiar daca implica o pauza de invatare, veti fi gata sa porniti la drum. Relatiile dvs. primesc, de asemenea, un .

Prognoza meteo 15 februarie-15 martie 2021. Un nou val de aer extrem de rece, la noi in tara. Cand se arata primavara

Un nou val de aer rece este asteptat la noi in tara, astfel ca temperaturile vor fi mai mici decat cele normale in urmatoarele trei saptamani. Abia spre jumatatea lunii martie, temperaturile mai cresc.

Vremea 15 februarie - 15 martie 2021. Ce urmeaza dupa gerul siberian

Temperaturile vor fi mai mici decat cele normale in urmatoarele trei saptamani. Jumatatea lunii martie vine cu valori normale pentru aceasta perioada, cu exceptia estului tarii. Precipitatiile vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii.

Limba Romana, predata online pentru straini la Institutul Cultural Roman, din 15 februarie

Doritorii pot opta pentru un modul de limba romana cu o durata totala de 40 de ore, fie dimineata i.

Horoscop 14 februarie 2021. Probleme de sanatate pentru o zodie, chiar de Ziua indragostitilor

Astrele vin cu noi previziuni despre cele 12 semne ale horoscopului pentru ziua de 14 februarie. Ce probleme de sanatate va avea unul din nativi chiar de Ziua indragostitilor? Afla cine si de ce ar trebui sa se fereasca? Horoscop pentru 14 februarie 2021 Berbec Nu trebuie sa lasi ca stresul sa iti schimbe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )