Libnet.ro
UNICEF

13:46

15 milioane de euro pentru reabilitarea Aeroportului din Satu Mare

Adevărul Adevărul,
15 milioane de euro pentru reabilitarea Aeroportului din Satu Mare

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a ajuns azi la Satu Mare, ocazie cu care a semnat contractul de finantare pentru modernizarea Aeroportului Satu Mare, in valoare de aproape 15 milioane de euro. Lucrarile trebuie finalizate pana la finele anului. continuă pe Adevărul

Satu Mare: Contract de 52,5 milioane de lei pentru reabilitarea aeroportului

Contractul de finantare pentru proiectul Reabilitare si modernizare suprafete de miscare si extindere aerogara la Aeroportul Satu Mare, depus de catre Regia Autonoma Aeroportul Satu Mare in cadrul Programului Operational Sectorial Transport POS T) 2007-2013, a fost semnat astazi in prezenta lui Marius Nica, ministrul fondurilor europene, si a reprezentantilor Consiliului Judetean din Satu Mare, informeaza un comunicat al MFE remis redactiei.

Ministerul Sanatatii, executat silit pentru 4 milioane euro pentru incendiul de la Maternitatea Giulesti

Ministerul Sanatatii a primit o somatie de executare silita pentru intreaga suma de peste 4 milioane de euro care trebuie platita ca daune in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, din 2010, in urma caruia si-au pierdut viata sase bebelusi.

Afacerile grupului Generali in Romania au crescut cu 3,3% pana la 52,7 milioane de euro in primele sase luni din 2015

Grupul Generali a subscris in primele sase luni din acest an prime de asigurare in valoare de 52,7 milioane de euro, in crestere cu 3,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat miercuri grupul de asigurari. In Europa Centrala si de Est, grupul Generali a inregistrat o crestere cu 5,7% a veniturilor din primele brute subscrise, pana la 1,83 miliarde de euro. Peste 90% din activitatea Grupului in regiunea ECE se desfasoara pe 5 piete - Republica Ceha, Polonia, Ungaria, Slovacia si Serbia/Muntenegru - in timp ce Romania, Slovenia, Bulgaria si Croatia genereaza aproximativ 10% din totalul primelor brute subscrise in regiune.

Lichiditate de 11 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 48. 709,96 lei 10. 044,02 euro).

Reabilitare de 15 milioane de lei a teatrului Maria Filotti, faultata de montarea inestetica a unor cabluri pe fatada cladirii

Reabilitata recent, printr-un program european in valoare de 15,6 milioane de lei, monumentala cladire a teatrului Maria Filotti din Braila si-a imbunatatit vizibil aspectul, atat in interior cat si in exterior, pe fatada care suferise de-a lungul timpului o serie de degradari. Un detaliu vine, insa, sa saboteze aspectul estetic al cladirii: pe fatada exterioara cateva cabluri electrice au fost pozate la vedere.

Amenzi de peste 20.000 euro pentru dealerii care aduc masini VW afectate de scandal

Dealerii Volkswagen care vand masini germane in Romania pot primi amenzi de pana la 100. 000 de lei pentru ca au adus pe piata un produs neconform cu standardele, a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC),.

Ministerul Sanatatii, executat silit pentru suma de 4 milioane euro

Ministerul Sanatatii a fost somat sa plateasca peste 4 milioane de euro, daune in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, din 2010, in urma caruia si-au pierdut viata sase bebelusi. in caz de neplata institutia va fi executata silit.

ANAT si OPTBR au anuntat o crestere a cifrei de afaceri din turismul balnear la 350 milioane euro

Cea de-a 11 a editie a Bursei si a Forumului de Turism Balnear a Romaniei se desfasoara la Sovata, la Hotelul Danubius Health Spa Resort, in cadrul careia a fost anuntata cresterea cifrei de afaceri obtinuta din turismul balnear in 2015 la aproximativ 350 de miloane de euro, relateaza un comunicat de presa remis astazi redactiei.

Investitiile din sectorul industrial au ajuns la 260 milioane euro, in primele opt luni

Interesul pentru sectorul industrial autohton a ramas constant pe parcursul primelor opt luni din acest an, fapt ce a condus la un volum investitional total de 260,6 milioane de euro, de sapte ori mai mare in comparatie cu volumul total investitional de anul trecut, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Generali a inregistrat un rezultat operational in crestere cu 1,7%, la 253 milioane euro

Grupul Generali a incheiat primele sase luni ale anului in cele zece tari din regiunea Europei Centrale si de Est cu un rezultat operational de 253 milioane de euro +1,7%), precum si cu venituri semnificative din prime, potrivit unui comunicat de presa al grupului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )