Libnet.ro
UNICEF

11:00

175 de parlamentari au semnat denuntul penal impotriva lui Traian Basescu, acuzat de santaj la adresa Gabrielei Vranceanu Firea. De pe lista lipsesc sefii UDMR si UNPR

Hotnews Hotnews,
 175 de parlamentari au semnat denuntul penal impotriva lui Traian Basescu, acuzat de santaj la adresa Gabrielei Vranceanu Firea. De pe lista lipsesc sefii UDMR si UNPR

175 de parlamentari au semnat denuntul penal impotriva presedintelui Traian Basescu, pe care il acuza de santaj la adresa senatorului PSD Gabriela Vranceanu Firea. Pe lista apar 175 de semnaturi, printre cei mai proeminenti semnatari numarindu-se premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor - Valeriu Zgonea, dar si Sorin Rosca Stanescu, dat afara din PNL in urma unui scandal cu PSD. Pe lista nu apar insa Gabriel Oprea, vicepremier si presedintele UNPR, si nici Kelemen Hunor, presedintele UDMR. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu nu a semnat sesizarea parlamentarilor impotriva lui Traian Basescu

Presedintele PNL Crin Antonescu nu a semnat sesizarea parlamentarilor in cazul amenintarilor facute de Traian Basescu la adresa Gabrielei Firea. Nu asa s-ar fi comportat daca ar fi fost amenintata sotia lui,.

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Ponta a semnat plangerea impotriva lui Traian Basescu: Declaratiile presedintelui reprezinta cea mai mare lovitura data justitiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a semnat, marti, plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Presedintele a dat o impersie foarte clara ca Traian Basescu este cel care controleaza justitia. Eu nu cred.

Antonescu spune ca nu a semnat plangerea penala impotriva lui Basescu, dar nici nu ii este complice acestuia

Presedintele liberal,CrinAntonescu, a declarat, marti, ca nu a semnat plangerea penala impotriva presedintelui Basescu, precizand ca asta nu il face un complice al sefului statului. Ca sa fie.

Plangerea PENALA impotriva lui Traian Basescu, depusa ASTAZI la Parchet

Plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu pentru infractiunea de amenintare si cea de santaj la adresa senatorului PSD Gabriela Firea va fi depusa, miercuri, la ora 12,00, la Parchetul de pe.

Parlamentarii puterii depun plangere penala impotriva lui Traian Basescu

Parlamentarii din partidele coalitiei de guvernare vor inainta, astazi, o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, pentru infractiunea de amenintare si cea de santaj, la adresa senatorului PSD Gabriela Firea, potrivit anuntului facut ieri de premierul Victor Ponta, informeaza Agerpres.

Plangerea penala impotriva lui Traian Basescu este gata. Ponta: Am semnat, se depune azi

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti, ca plangerea penala impotriva presedintelui Basescu a fost redactata de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anuntat ca a semnat documentul, care va fi sustinut si de alti parlamentari, actul urmand.

170 de parlamentari il reclama la Parchet pe Traian Basescu pentru amenintari si santaj

170 de parlamentari il reclama la Parchet pe Traian Basescu si cer sa fie trimis in judecata pentru amenintari si santaj. Este cea de-a doua plangere penala impotriva presedintelui, dupa atacurile.

Crin Antonescu: Nu am semnat plangerea penala impotriva lui Basescu, dar nu inseamna ca sunt complice al sau

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca nu a semnat plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu, la fel cum nici alti politicieni importanti, membri ai coalitiei guvernamentale, nu au facut-o, dar ca acest lucru nu inseamna ca ar fi complice al liderului de la Palatul Cotroceni, a carui atitudine o considera scandaloasa.

Firea a depus plangerea penala impotriva lui Traian Basescu. I-a terfelit pe toti apropiati mie, i-a mai ramas sa se razboiasca cu mortii. L-am iertat, ca suntem in Saptamana Mare

Update 12. 42 - Senatorul PSD Gabriela Firea a depus, miercuri, la Parchetul ICCJ, plangerea penala pe numele presedintelui Traian Basescu, pentru amenintare si santaj. Anuntul a fost facut de avocatul lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )