Libnet.ro
UNICEF

12:00

188 de egipteni au fost CONDAMNATI LA MOARTE pentru uciderea a 13 politisti

Antena3 Antena3,
188 de egipteni au fost CONDAMNATI LA MOARTE pentru uciderea a 13 politisti

Un tribunal egiptean a condamnat marti la moarte 188 de persoane pentru uciderea a cel putin 13 politisti in violente care au avut loc in august, dupa dispersarea unor tabere ale unor sustinatori ai fostului. continuă pe Antena3

Egipt: 188 de persoane, condamnate la moarte pentru uciderea a 13 politisti

Un tribunal egiptean a condamnat marti la moarte 188 de persoane pentru uciderea a cel putin 13 politisti in violente care au avut loc in august, dupa indepararea de la putere a fostului presedinte islamist.

Egipt: 188 de persoane condamnate la moarte pentru uciderea a 13 politisti

Un numar de 188 de persoane au fost condamnate la moarte de un tribunal egiptean pentru uciderea a cel putin 13 politisti in violente care au avut loc in luna august. Violentele au avut loc dup ce fortele de ordine au dispersat taberele sustinatorilor fostului presedinte islamist Mohamed Morsi.

Un tribunal egiptean a condamnat la moarte 188 de persoane pentru uciderea a 13 politisti

Un tribunal egiptean a condamnat marti la moarte 188 de persoane pentru uciderea a cel putin 13 politisti in violente care au avut loc in august, dupa dispersarea unor tabere ale unor sustinatori ai fostului presedinte islamist Mohamed Morsi, a anuntat.

Un tribunal egiptean a condamnat la moarte 188 de persoane pentru uciderea a 13 politisti

Un tribunal egiptean a condamnat marti la moarte 188 de persoane pentru uciderea a cel putin 13 politisti in violente care au avut loc in august, dupa dispersarea unor tabere ale unor sustinatori ai fostului presedinte islamist Mohamed Morsi, a anuntat un reprezentant al instantei, relateaza AFP.

VIDEO SUA: Un barbat de culoare a fost retinut de un politist pentru ca mergea cu mainile in buzunare

Statele Unite sunt la un pas de o noua criza de incredere in fortele de politie dupa anuntul de saptamana trecuta potrivit caruia ofiterul care l-a impuscat pe adolescentul de culoare Michael Brown nu a fost supus niciunei sanctiuni, relateaza The Independent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )