Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

1976 Nadia

Libnet Ro
Nadia Comaneci, despre momentele de aur din cariera: Nu am fost foarte constienta la Montreal

Nadia Comaneci, despre momentele de aur din cariera: Nu am fost foarte constienta la Montreal

Nadia Comaneci a realizat ca a uimit o lume intreaga imediat dupa ce a obtinut prima nota de 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal in 1976. Performanta sa uluitoare a captat atentia tuturor si a creat senzatie in randul spectatorilor, oficialilor si a presei din intreaga lume. Chiar in timpul competitiei, reactiile publicului au .

Nadia Comaneci si-a surprins fanii. Ce tatuaj si-a facut Zeita de la Montreal: Mi-am dorit ceva unic

Nadia Comaneci se numara printre figurile emblematice ale sportului romanesc. in varsta de 62 de ani, legendara gimnasta si-acucerit din noufanii cu ultimasapostare de pe contul de Facebook. Nadia Comaneci si-a tatuat zecele de la JO din 1976 Supranumita Zeita de la Montreal, Nadia Comaneci a postat de curand o fotografie in care arata ca si-a facut un tatuaj inedit pe picior.

Nadia Comaneci, o stea stralucitoare in istoria gimnasticii in Romania: Singura natiune cu un 10 perfect

In luna iulie a anului 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, o tanara gimnasta din Romania a scris istorie in lumea sportului si a adus natiunii sale un loc de onoare in analele.

VIDEO Nadia Comaneci a implinit 62 de ani - Mesajul Zeitei de la Montreal

Pe 18 iulie 1976, Nadia Comaneci uimea lumea sportului mondial cu primul 10 absolut. Duminica, Zeita de la Montreal multipla campioana olimpica, mondiala si europeana) a implinit 62 de ani.

Nadia Comaneci: Este 10-le gimnasticii. Este 10-le Romaniei

Pe 18 iulie 1976, Nadia Comaneci devenea prima gimnasta din lume care a obtinut nota maxima intr-o competitie oficiala.

Au trecut 47 de ani de cand Nadia Comaneci a intrat in istoria sportului mondial Ce mesaj a transmis gimnasta

Pe 18 iulie 1976, Nadia Comaneci a intrat in istoria sportului mondial si a stabilit un record absolut: 20 de puncte, la paralele inegale. La momentul respectiv, gimnasta avea doar 14 ani, relateaza Evz. ro. 18 iulie 1976, ziua in care Nadia Comaneci a intrat in istorie .

A castigat inimile unei planete Nadia Comaneci, 47 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Astazi se implinesc 47 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii mondiale. Pe 18 iulie 1976, Nadia Comaneci devenea prima gimnasta din lume care a obtinut nota maxima intr-o competitie oficiala.

VIDEO Nadia Comaneci si perfectiunea - 47 de ani de la prima nota de 10 din istoria gimnasticii

Au trecut 47 de ani de la prima nota de zece obtinuta in istoria gimnasticii. Totul se intampla la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976, atunci cand Nadia Comaneci atingea perfectiunea dupa un exercitiu la paralele inegale.

Zeita de la Montreal. 47 de ani de cand Nadia Comaneci a primit prima nota de 10 din istoria Jocurilor Olimpice

18 iulie 1976 este una dintre cele mai importante borne din istoria sportului romanesc. Este ziua in care Nadia Comaneci a reusit exercitiul perfect si a dat peste cap calculatorul, dupa ce a primit prima nota de 10 din istoria Jocurilor Olimpice de la Montreal. Dupa acest eveniment, sportiva din Romania a aparut pe coperta .

47 de ani de la primul 10 obtinut in istoria gimnasticii, de Nadia Comaneci

Pe 18 iulie 2023 se implinesc 47 de ai de la prima nota de 10. 00 din istoria gimnasticii, o performanta obtinuta de Nadia Comaneci pe 18 iulie 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Considerata una dintre cele mai mari sportive ale Secolului XX si una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii din toate timpurile.

VIDEO 46 de ani mai tarziu - Nadia Comaneci, miscari la fel de gratioase ca la Montreal

Nadia Comaneci a obtinut prima nota de zece din istoria gimnasticii mondiale in 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, iar 46 de ani mai tarziu le-a aratat fanilor sai ca miscarile de atunci sunt pentru ea ca mersul pe bicicleta: nu se uita niciodata.

Popovici, o noua calificare in finala, un nou record

Sportul autohton traieste un nou moment de glorie, comparabil cu cel oferit de Nadia Comaneci in 1976 la Montreal, la Campionatele Mondiale de Natatie de la Budapesta. Evident, sistemul care gestioneaza sportul de performanta nu merita asta, dar nu este cazul acum pentru aceasta discutie. Meritul ii apartine exclusiv sportivului, antrenorilor lui si familiei.

Pensia pe care o primeste Nadia Comaneci pentru meritele sportive. Multi vor fi uimiti

Nadia Comaneci este una din sportivele uriase din Romania. Aceasta este cunoscuta in toata lumea datorita performantelor sale de neegalat. Ea a ramas in memoria colectiva ca prima gimnasta care a obtinut nota 10 pe linie. Totul se intampla in anul 1976 la Jocurile Olimpice de la Montreal. Romanii inca se mandresc cu aceasta. Putini .

Ce a patit Nadia Comaneci la un Revelion. A aterizat acolo ca s-o ia la alt chef

Ce a patit Nadia Comaneci la un Revelion. Zeita de la Montreal a devenit o celebritate mondiala dupa Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976. Acest statut nu a scutit-o insa de metodele dure de antrenament ale sotilor Bela si Marta Karolyi. Si nici de atingerea familiei Ceausescu, ce o considera un bun national, dar, .

Nadia Comaneci implineste 60 de ani. La ce aparate ar mai concura si acum Zeita de la Montreal VIDEO

Nadia Comaneci implineste 60 de ani. A cucerit lumea definitiv la Olimpiada de la Montreal, in 1976, cand a obtinut primul 10 absolut la Jocurile Olimpice. Evolutia sa a luat prin surprindere si tabela electronica de marcaj, ce a afisat nota 1. 00, nefiind setata pentru perfectiunea Nadiei. A cucerit 5 titluri olimpice si a facut .

VIDEO Nadia Comaneci a implinit 60 de ani - Mesajul Zeitei de la Montreal cu ocazia zilei de nastere

Pe 18 iulie 1976, Nadia Comaneci uimea lumea sportului mondial cu primul 10 absolut. Vineri, Zeita de la Montreal, multipla campioana olimpica, mondiala si europeana, a implinit 60 de ani.

Familia Nadiei Comaneci. Cine o face fericita pe marea campioana!

O lume intreaga o cunoaste pe Nadia Comaneci, supranumita Zeita de la Montreal dupa aurul istoric cucerit la Jocurile Olimpice din 1976. Iata insa cum arata familia Nadiei Comaneci, oamenii care o fac fericita pe marea campioana! .

Nadia Comaneci, subiect de controversa in Italia. Cine apare alaturi de ea, intr-o pictura senzationala

Nadia Comaneci, subiect de controversa in Italia. Zeita de la Montreal tocmai a fost omagiata la implinirea a 45- de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii luat la Jocurile Olimpice din 1976. Ea a fost prima sportiva de clasa mondiala care a primit un colier NFT ce nu pot fi reproduse .

Cati bani a castigat regretatul Cristian Topescu la Olimpiada de la Montreal, de fapt. Dan Negru a facut anuntul acum

Cati bani a castigat regretatul Cristian Topescu la Olimpiada de la Montreal, de fapt. in 1976, Canada devenea locul unde se nastea legenda Nadiei Comaneci. Cu 7 note de 10 trecute 1. 00 de tabela electronica nepregatita pentru perfectiune Nadia a castigat 3 medalii de aur. Comentatorul TV al acelor performante minunate a fost .

Ce a primit Nadia Comaneci la 45 de ani de la nota 10 obtinuta. Premiera mondiala inedita

Nadia Comaneci obtinea, acum 45 de ani, prima nota de 10 din istoria gimnasticii la Jocurile Olimpice de la Montreal. Pe 18 iulie 1976, sala Forum din metropola canadiana era martora unui moment istoric. Unul care a intrat in memoria tuturor si prin faimoasa eroare a tabelei de marcaj ce nu fusese programata sa indice .

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )