Libnet.ro
UNICEF

08:30

2.000 de kilometri din Marele Zid Chinezesc au fost furati, caramida cu caramida, pentru constructia de case

Adevărul Adevărul,
2.000 de kilometri din Marele Zid Chinezesc au fost furati, caramida cu caramida, pentru constructia de case

Peste 30% din Marele Zid Chinezesc au disparut deoarece au fost furate caramizi pentru constructia de case, arata un studiu oficial, citat de AFP. 000 de kilometri din portiunea cea mai faimoasa a Zidului, construita sub imparatii din dinastia Ming, au disparut, alti 1. 200 de kilometri aflandu-se in stare foarte proasta. continuă pe Adevărul

Studiu: 30% din Marele Zid Chinezesc a disparut, dupa ce au fost furate caramizi pentru construirea de case

Un studiu oficial arata ca portiunea cea mai faimoasa a Marelui Zid Chinezesc, construita sub imparatii din dinastia Ming, a disparut pe 30% din lungimea sa, dupa ce au fost furate caramizi pentru construirea.

Europol, actiune in forta privind fraudele legate de achizitia de bilete de avion pe internet: 130 de persoane din intreaga lume au fost arestate

Europol a desfasurat o actiune de amploare pe 140 de aeroporturi, legata de fraudele privind achizitia de bilete de avion pe internet, in urma careia 130 de persoane din intreaga lume au fost arestate. Persoanele.

Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat in Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului

Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat astazi in curtea Inspectoratului de Politie din Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei Drapelului. La festivitatea de arborare au participat si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )