Libnet.ro
UNICEF

08:30

CM 2014 VIDEO Luis Suarez a plans ca un copil dupa ce a invins Anglia de unul singur!

Adevărul Adevărul,
CM 2014 VIDEO Luis Suarez a plans ca un copil dupa ce a invins Anglia de unul singur!

Atacantul uruguayan Luis Suarez a punctat de doua ori in partida pe care nationala celesta a castigat-o cu 2-1 in fata Angliei. continuă pe Adevărul

Omul zilei la Cupa Mondiala: Luis Suarez

La nici o luna dupa ce a fost operat la genunchi, Luis Suarez a revenit in nationala Uruguayului si a facut ce stie mai bine: a castigat meciul pentru echipa sa. Golgheterul lui Liverpool a confirmat ca este.

Luis Suarez savureaza din plin succesul cu Anglia: M-am razbunat

Desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League sezonul trecut, atacantul Luis Suarez a invins practic de unul singur nationala Angliei in meciul castigat de Uruguay cu 2-1.

Dubla lui Luis Suarez aduce victoria Uruguayului in meciul cu Anglia, scor 2-1

Luis Suarez a revenit in echipa Uruguayului si a marcat golurile prin care sud-americanii au castigat cu 2-1 in fata Angliei, intr-un meci disputat la Sao Paulo, in grupa D a Cupei Mondiale din Brazilia. invinsa.

CM 2014. VIDEO Uruguay vs. Anglia 2-1. Golurile lui Luis Suarez, de la Liverpool, au ingenuncheat echipa lui Rooney

Selectionata natioanala a Uruguayului a invins, joi seara, la Sao Paulo, echipa Angliei, cu scorul de 2-1, in cadrul etapei a doua din Grupa D a Campionatului Mondial.

CM 2014. Uruguay vs. Anglia 2-1. Golurile lui Luis Suarez au ingenuncheat echipa lui Rooney

Selectionata natioanala a Uruguayului a invins, joi seara, la Sao Paulo, echipa Angliei, cu scorul de 2-1, in cadrul etapei a doua din Grupa D a Campionatului Mondial.

Avancronica Uruguay-Anglia, inclestarea zilei la Cupa Mondiala. Revine Luis Suarez (LIVE, 22:00)

Pentru ambele echipe o infrangere ar fi sinonima cu dezastrul, iar dupa cele aratate in prima runda a competitiei Uruguay si Anglia sunt doua echipe datoare fanilor fotbalului din intreaga lume.

CM 2014. VIDEO Scene incredibile pe Maracana. Centrul de presa, devastat de suporterii chilieni! Trimisul special al Adevarul, detalii exclusive

Partida dintre Spania si Chile care a inceput miercuri seara, la ora 22. 00, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro, a debutat cu scene incredibile, dupa ce peste 100 de fani chilieni, fara bilete, au incercat sa patrunda pe stadion prin cadrul zonei presei. La fata locului a fost prezent si corespondentul Adevarul, Amir Kiarash, care a oferit amanunte in exclusivitate pentru Romania.

CM 2014. VIDEO Scene incredibile pe Maracana. Centrul de presa, devastat de suporterii chilieni! Detalii exclusive, de la trimisul special al Adevarul

Partida dintre Spania si Chile care a inceput miercuri seara, la ora 22. 00, pe arena Maracana din Rio de Janeiro a debutat cu scene incredibile, dupa ce peste 100 de fani chilieni, fara bilete, au incercat sa patrunda pe stadion prin cadrul zonei presei. La fata locului a fost prezent si corespondentul Adevarul, Amir Kiarash, care a oferit amanunte in exclusivitate pentru Romania.

VIDEO Virgil Petrea, olimpicul care dupa studii in matematica la MIT a trecut in asigurari: Acum 10 ani olimpiada era vazuta ca o cale de a iesi din Romania

Pentru a ajunge la o universitate de top din Statele Unite ale Americii, o medalie la olimpiada internationala de matematica era o sansa sigura la admitere, in urma cu 10 ani. O spune Virgil Petrea, care in 2002 a reusit sa ia medalie de aur si cea mai mare nota din lotul Romaniei. A plecat apoi la MIT, iar acum lucreaza in Olanda in finante. Olimpicul avea sa descopere, insa, pe langa seriozitatea cu care este tratat de interlocutor atunci cand afla performantele sale, si tendinta de a fi pus de ceilalti sub un glob de sticla: Cel putin acum 10-15 ani era vazuta Olimpiada ca o cale de a iesi din Romania, sa scapi de aici cumva. Era un fel de mentalitate de ghetou asa, ai prins trenul asta si gata, dispari de aici. HotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

CM 2014. VIDEO Accidentare groaznica pentru Pereira. Si-a pierdut cunostinta pe teren, dar a refuzat inlocuirea

Partida Uruguay - Anglia 2-1 a avut un episod, care se putea lasa cu urmari foarte grave pentru un fost jucator de la CFR Cluj.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )