Libnet.ro
UNICEF

10:30

CM 2014. VIDEO. Vannesinha e cea mai sexy reporter de la CM. Fata face furori, transmitand in bikini de pe plaje

Adevărul Adevărul,
CM 2014. VIDEO. Vannesinha e cea mai sexy reporter de la CM. Fata face furori, transmitand in bikini de pe plaje

Mondialul din 2010 a fost marcat si de prezenta Sarei Carbonara, reporter la o televiziune spaniola, ramasa celebra prin faptul ca a fost sarutata in direct de Iker Casillas. continuă pe Adevărul

CM 2014. VIDEO. Vannesinha e cea mai sexy reportera de la CM. Fata face furori, transmitand in bikini de pe plaje

Mondialul din 2010 a fost marcat si de prezenta Sarei Carbonara, reporter la o televiziune spaniola, ramasa celebra prin faptul ca a fost sarutata in direct de Iker Casillas.

Megan Fox, cea mai sexy vedeta

S-a retras o vreme pentru a deveni mama, dar Megan Fox continua sa fie considerata una dintre cele mai sexy femei din lume.

ADMITERE LICEU 2014 Care este cea mai populara specializare

Peste 164. 000 locuri la liceele din intreaga tara sunt puse la dispozitie, anul acesta, absolventilor de clasa a VIII-a, conform brosurilor publicate de Ministerul Educatiei, iar specializarea Mate-Info de la profilul Real este cea mai cautata.

FOTO Unde se bronzeaza frumosii lumii: top 10 cele mai sexy plaje

Plajele preferate ale vedetelor de la Hollywood, unde apar intr-un top 10 realizat de o agentie de turism americana drept cele mai sexy plaje din lume.

VIDEO Bullets over Lipscani, cea mai buna comedie din Centrul vechi, se joaca joi la Godot

Bullets over Lipscani, dupa Woody Allen, cea mai premiata comedie din teatrul independent, revine joi, la ora 22:00, la Godot Cafe Teatru. Cele doua personaje principale - detectivul si tanara femeie misterioasa care il angajeaza pentru a-l gasi pe Dumnezeu a carui existenta trebuie demonstrata daca vrea sa obtina o nota mare la lucrarea sa de masterat) - mitraliaza replici cu aceeasi usurinta cu care gloantele le scapa din revolverul ascuns fie in buzunarul trenciului de detectiv, fie printre blanurile studentei care isi schimba mereu identitatea.

THL-5000 este smartphone-ul cu cea mai buna autonomie

THL-5000 este telefonul cu cea mai capabila baterie la ora actuala. Si, da, ne-am fi dorit sa fie creat de Samsung, LG sau HTC, dar nu este. Pentru ca cea mai mare problema a smartphone-urilor actuale este autonomia, nu puterea de procesare, este bine de stiut ca exista companii chinezesti care incearca sa adreseze problema. Desi dimensiunea bateriei este in titlu, inainte de detalia specificatiile noului THL 5000, merita sa aveti o imagine de ansamblu asupra bateriei celor mai populare [].

Un nou studiu confirma camera Galaxy S5 ca fiind cea mai buna

Cei de al DxOMark reprezinta autoritatea care a confirmat, cel mai recent, camera Galaxy S5 ca fiind cea mai buna la ora actuala. intr-o perioada in care rezultatele in benchmark-uri sunt masluite intr-un mod agresiv de majoritatea producatorilor de smartphone-uri cu Android, singurul test obiectiv care mai ramane in picioare, pe langa autonomie, este abilitatea de captura. Desi notiunea de fotografie frumoasa este una subiectiva, din cauza faptului ca unii preferam culori mai saturate, alti culori mai naturale sau mai [].

Cea mai buna solutie pentru ca mancarea reincalzita sa ramana gustoasa

Cand nu ai timp sa gatesti sau ajungi acasa obosit, fara chef sa intri in bucatarie, ciorba, pastele sau pizza ramase de la masa din ajun salveaza situatia. De asemenea, multe gospodine aleg sa gateasca o cantitate de mancare suficienta pentru mai multe zile. Important este sa stim care este cea mai buna solutie pentru reincalzirea diverselor preparate, in asa fel incat gustul si aspectul sa fie cat mai putin afectate.

EXCLUSIV Cum au fost furate medaliile Laviniei Milosovici, cea mai valoroasa gimnasta romanca a anilor 1990

Locuinta Laviniei Milosovici, cunoscuta ca Milo in lumea gimnasticii si considerata cea mai valoroasa gimnasta romanca a anilor 1990, avand in palmares 19 medalii mondiale si olimpice, a fost in urma cu 22 de ani tinta celui mai cunoscut hot din Turnu Severin.

Cea mai ametitoare statistica: China a folosit in ultimii trei ani mai mult ciment decat a folosit SUA in 100 de ani

China, a doua cea mai puternica economie a lumii, a devenit in ultimii ani una dintre cele mai importante piete a constructiilor, o regiune care nu a cunoscut criza, lucru datorat in special dezvoltarii continue din ultimii ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )