Libnet.ro
UNICEF

05:00

2015, un an mai sanatos economic dupa improvizatiile din 2014? Raspunde Radu Merica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
2015, un an mai sanatos economic dupa improvizatiile din 2014? Raspunde Radu Merica

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 10 decembrie, este Radu Merica, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana. continuă pe Wall-Street Ro

Sorana Cirstea, in Top 50 cele mai populare jucatoare de tenis din 2014

Sorana Cirstea a fost inclusa de WTA in toul celor mai populare jucatoare ale lumii in 2014. Cirstea este singura romanca aflata in clasamentul dat publicitatii de WTA- locurile 50-31.

Institutul de Film American: Birdman, Boyhood si Unbroken, printre cele mai bune filme din 2014

Institutul de Film American AFI) a anuntat, luni, cele mai bune 11 filme ale anului 2014, printre care se numara Birdman, 12 ani de copilarie/ Boyhood si De neinvins/ Unbroken, transmite Mediafax.

Dupa votul din 16 noiembrie se SCHIMBA clasa politica din Romania. Proiectul care face primul pas

Deputatul PSD, Mihai Sturzu, a depus in Parlament un proiect de lege prin care un partid sa poata fi constituit din numai trei persoane. Initiativa deputatilor PSD vine dupa votul din 16 noiembrie, cand s-a.

Jens Voigt ramane in ciclism si dupa retragerea din activitate

Fostul ciclist Jens Voigt va ramane aproape de sportul in care a facut performanta, chiar si dupa retragerea din activitate. Voigt va ocupa functia de consilier sportiv la echipa Trek Factory Racing.

Simona Halep dezvaluie marele regret din 2014

Simona Halep nu isi poate scoate din cap un meci din 2014 si a vorbit despre el, explicand si acum cum au stat lucrurile.

Smartphone-uri pentru toate gusturile: top 10 telefoane din 2014

Cu totii avem cel putin un telefon mobil, corect? Datele ANCOM ne spun chiar ca am putea avea doua sau chiar trei, daca excludem acel Nokia 3310 oferit unei rude, acum ceva vreme. Anul 2014 a insemnat o si mai) mare avalansa de terminale mobile.

PSD se reuneste astazi in prima sedinta a Biroului Permanent National dupa esecul la prezidentiale si dupa excluderile din Comitetul Executiv National

PSD se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, in prima sedinta a Biroului Permanent National de dupa esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, dar si cu trei membri - Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie- lipsa din formula de conducere, dupa excluderea din Comitetul Executiv National, noteaza Mediafax.

PSD se reuneste astazi in prima sedinta BPN dupa esecul la prezidentiale si dupa excluderile din CExN

PSD se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, in prima sedinta a Biroului Permanent National de dupa esecul inregistrat la alegerile prezidentiale, dar si cu trei membri - Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie- lipsa din formula de conducere, dupa excluderea din Comitetul Executiv National.

Sebastian Ghita isi face partid dupa demisia din PSD: Din ianuarie, strangem semnaturi

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita a anuntat ca, din ianuarie, isi va face propriul partid. M-am gandit ca un nou partid politic, o noua platforma politica ar putea schimba ceva. Din ianuarie, strangem.

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )