Libnet.ro
UNICEF

23:15

CE 2021, preliminarii (volei m): inca o infrangere pentru Romania (1-3 vs Elvetia)

Hotnews Hotnews,
 CE 2021, preliminarii (volei m): inca o infrangere pentru Romania (1-3 vs Elvetia)

Nationala de volei masculin a Romaniei a incheiat, sambata, turneul de la Nitra, din preliminariile CE2021, cu a doua infrangere, scor 1-3, cu Elvetia. continuă pe Hotnews

CE 2021, preliminarii (volei m): Romania a fost invinsa de Slovacia

Nationala de volei masculin a Romaniei a fost invinsa, vineri, la Nitra, de reprezentativa Slovaciei, scor 3-1, in al doilea meci din grupa E a preliminariilor Campionatului European din 2021.

CE 2021, preliminarii (volei m): Romania, victorie in primul meci (3-0 vs Albania)

Nationala de volei masculin a Romaniei a invins, joi, la Nitra, reprezentativa Albaniei, scor 3-0, in primul meci din grupa E a preliminariilor Campionatului European din 2021.

Conferinta privind Viitorul Europei s-a reluat. Cine vorbeste pentru Romania europeana?

Analizand documentele Conferintei ce va incepe pe 9 mai, se poate vedea ca ideea de federalizare a Uniunii este practic blocata. Exista opinii conform carora, desi statele membre raman cu puteri exclusive in ceea ce priveste modificarea tratatelor, totusi existenta Curtii Europene de Justitie reprezinta un pas catre federalizare. Pe de alta parte, al doilea pilon, pe langa existenta unui tratat constitutional, respectiv federalizarea fiscala nu este previzibila.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )