Libnet.ro
UNICEF

12:16

2023 2023

Libnet Ro
Wow Lab a inregistrat in 2023 o cifra de afaceri de 400.000 de lei si estimeaza o crestere cu 50% in 2024

Wow Lab a inregistrat in 2023 o cifra de afaceri de 400.000 de lei si estimeaza o crestere cu 50% in 2024

Wow Lab, un start-up de educatie stiintifica prin experimente fondat de antreprenoarea Anca Tanasescu, a inregistrat in 2023 o cifra de afaceri de 400. 000 de lei si estimeaza o crestere cu 50% in 2024, la 600. 000 de lei. Aceasta crestere este sustinuta de o crestere de 40% a numarului de elevi participanti la atelierele de stiinta organizate de Wow Lab, iar pentru a sprijini acest avans, compania isi va dubla numarul de traineri la 19.

Bayern Munchen, antrenor numit oficial: alegerea nemtilor, surprinzatoare

Bavarezii au trecut la masuri dupa ce n-au castigat niciun trofeu in 2023-2024.

Horvath Romania: Venituri in crestere cu 21% in 2023, de aproape 8 milioane de euro

Veniturile Horvath Romania - parte a grupului international de consultanta in management, Horvath, cu 40 de ani de experienta, prezent in 24 de tari si avand activitate pe piata romaneasca din 2005 - au crescut cu 21% in 2023, fata de 2022, atingand aproximativ 8 milioane de euro.

Kaufland sau Lidl? Cine a castigat mai multi bani in 2023. E chiar surprinzator

Kaufland si Lidl se numara printre cele mai frecvente supermarketuri de romani. De asemenea, in comparatie cu altele, au si preturi mult mai accesibile, dar care dintre cele doua a inregistrat un profit mai mare in 2023? Kaufland vs Lidl. Ce supermarket este mai profitabil? Lidl s-a detasat anul trecut semnificativ de Kaufland, principalul sau .

Pedeapsa de 5 ani de inchisoare pentru un sofer baut care a ucis trei tineri intr-un accident in 2023, in Alba

Autorul unui accident soldat cu trei morti, produs in august 2023 pe DN1, la Santimbru, judecat in stare de libertate, a fost condamnat miercuri de Judecatoria Alba Iulia la 5 ani inchisoare, potrivit solutiei publicate pe portalul instantei, scrie Agerpres. Decizia poate fi atacata.

Tinerii romani renunta in numar tot mai mare la studii sau pregatire profesionala, dupa terminarea liceului

Tara noastra inregistreaza cel mai mare procent al tinerilor care renunta la educatie sau la pregatire profesionala dintre tarile membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor Eurostat, pentru anul 2023. Dupa terminarea liceului, tot mai multi romani renunta la studii Romania este tara cu cei mai multi tineri cu varste cuprinse intre 18- 24 de ani care aleg sa nu-si continue studiile, iar daca anul trecut media Uniunii Europene a fost de 9,5%, in Romania procentul inregistrat a fost de 16,6%. Tara noastra fiind urmata de Spania, cu 13,7%, Germania, cu 12,8%, si Ungaria, cu 11,6%.

Investitiile in aur cele mai sigure pe timp de criza. Romanii au cumparat peste 30.000 de lingouri de aur si peste 10.000 de monede de aur intr-un singur an

Investitiile in aur sunt considerate cele mai sigure in vremuri de criza si, chiar daca nu sunt neaparat cele mai profitabile, ele au un profit in crestere. Compania Tavex Romania a anuntat, la data de 29 mai 2024, intr-o conferinta de presa, ca doar de-a lungul anului 2023 a vandut peste 30. 000 de lingouri de .

Limitless Agency a generat vanzari de 445 milioane euro pentru magazine online, in 2023

Limitless Agency a generat vanzari record de 445 milioane de euro, pentru magazinele online din portofoliu. Astfel, compania a reusit sa acopere peste 6% din valoarea totala a pietei de ecommerce, estimata la 7 miliarde de euro in 2023, fara a include serviciile, plata facturilor la utilitati, continutul digital sau biletele de avion, vacantele si calatoriile, rezervarile hoteliere, biletele la spectacole ori la diferite evenimente etc. Daca sunt luate in calcul si acestea, valoarea totala ar depasi 10 miliarde de euro.

Limitless Agency a generat vanzari de 445 milioane euro pentru magazinele online

Limitless Agency, una dintre cele mai mari agentii de marketing digital din Romania, a generat vanzari de 445 milioane de euro, pentru magazinele online din portofoliu. Astfel, compania a reusit sa acopere peste 6% din valoarea totala a pietei de.

Studiu: 72% dintre consumatori se simt coplesiti de prea multe optiuni cand trebuie sa ia o decizie de cumparare

Majoritatea consumatorilor 72%) se simt coplesiti de prea multe optiuni in momentul in care trebuie sa ia o decizie de cumparare, ceea ce a dus la abandonarea cumparaturilor de catre 74% dintre ei, in ultimele trei luni ale anului 2023.

Paradox: forta de munca mai scumpa, productivitate mai mica

Un paradox economic al Romaniei este acela ca, in timp ce costurile cu forta de munca se maresc, productivitatea scade, semnaleaza un articol publicat pe site-ul termene. ro. Costul mediu al fortei de munca din Romania a fost 11 euro pe luna in anul 2023. Acest cost a fost in crestere cu 16,1 la suta, in .

Companiile romanesti, codasele Uniunii Europene la utilizarea tehnologiilor AI

Aproximativ 8% dintre companiile din UE cu cel putin 10 angajati au declarat ca au utilizat tehnologii din domeniul Inteligentei Artificiale pentru derularea afacerilor, in anul 2023.

Tavex Romania - cifra de afaceri de aproape 22 milioane euro in 2023

Grupul Tavex, comerciant de aur de investitii din Europa de Nord, anunta o cifra de afaceri de aproape 22 de milioane de euro in 2023 in tara noastra.

Speranta de viata dupa Pandemie. Spectaculoasa recuperare

Ascensiunea apreciabila a sperantei de viata la nastere in anul 2023, in tara noastra nu schimba insa pozitia Romaniei printre tarile din Uniunea Europeana, pozitie aflata in subsolul clasamentului. Si in celelalte tari au existat recuperari dupa anii Pandemiei. Ceea ce apare nou si plin de semnificatie este doar plasarea Romaniei si sub pozitia Albaniei la femei si sub Albania si Turcia la barbati. Este rezultatul stagnarii indicatorului de mai multa vreme la noi si progreselor consistente din cele doua tari.

Oscarurile fotbalului: Mbappe, Bellingham si Xabi Alonso pe lista premiantilor

Cortina cade peste sezonul 2023-2024 la nivel de cluburi.

Cum faci bani pe TikTok. Tot ce trebuie sa stii ca sa-ti transformi pasiunea intr-o sursa de venit

TikTok a introdus programul de recompense pentru creatori in februarie 2023 pentru a recompensa creatorii de continut de inalta calitate si original. Acesta a fost conceput pentru a imbunatati limitarile si criticile legate de Fondul pentru Creatori TikTok, acum defunct. Ce este programul de recompense pentru creatorii TikTok Programul de Recompense pentru Creatori TikTok este .

Situatie alarmanta: ce se va intampla in urmatorii ani cu statiunile montane din Romania care raman fara zapada

2023 a fost cel mai cald an, ca medie globala, din 1850 incoace, de cand au inceput sa se faca masuratori, potrivit serviciului european Copernicus.

Numarul de rezervari pe litoralul romanesc s-a majorat cu 25%: Tarifele au crescut cu pana la 15%

Litoralul romaneasc pastreaza trendul ascendent, rezervarile pentru primele doua luni, fata de perioada similara a anului 2023, fiind cu 25% mai mari, chiar daca tarifele au crescut cu 10-15%.

P Masurile PSD duc la cresterea veniturilor romanilor si in zonele cu salarii mici. VEZI judetele care au fost campioane la acest capitol

Prin politicile economice ale Guvernului condus de Marcel Ciolacu, salariul mediu net in luna aprilie a fost de 5. 185 lei, depasind valoarea de 1. 000 de euro. Potrivit datelor Institutului National de Statistica INS), progresul cel mai important comparativ cu 2023 s-a inregistrat in judetele cu salarii mici, reducandu-se astfel decalajul fata de media nationala.

Numarul imbolnavirilor de rujeola inregistrate in acest an in Europa va depasi in curand numarul total raportat in 2023

Numarul cazurilor de rujeola din intreaga Europa continua sa creasca vertiginos, numarul celor inregistrate in acest an urmand sa-l depaseasca in curand pe cel total al cazurilor raportate pe tot parcursul anului 2023, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii si UNICEF. Si Romania inregistreaza un numar mare de imbolnaviri - in tara noastra a fost declarata epidemie de rujeola in decembrie anul trecut.

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )