Libnet.ro
UNICEF

11:30

2024 2024

Libnet Ro
CM Snooker: Primul jucator calificat in sferturile de la Crucible

CM Snooker: Primul jucator calificat in sferturile de la Crucible

David Gilbert este primul jucator care a obtinut calificarea in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible, editia din 2024.

Zodiile care au lipici la bani in mai 2024. Vine abundenta financiara din toate directiile, e total neasteptat

Astrologii au dezvaluit care sunt zodiile cu lipici la bani in mai 2024. Nativii nascuti in aceste semne ale zodiacului sunt predestinati la bogatie. isi folosesc inteligenta pentru a-si mari veniturile financiare. Abundenta financiara va veni spre ei din toate directiile, arata horoscopul. Horoscop financiar pentru luna mai 2024 Astrologia ne dezvaluie inca o data .

Patania romanului fortat sa ajunga in Ungaria pentru a-si repara masina, pentru ca niciun service de la noi nu vedea vreo problema: Ma simteam umilit

Descoperiri recente sugereaza existenta unei noi planete in Sistemul Solar: Ce este, de fapt, Planeta 9

BEJ Prahova admite candidatura baronului Lamborghini Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la sefia CJ

Iulian Dumitrescu PNL) are cale libera catre o noua candidatura la CJ Prahova. Biroul Electoral Judetean BEJ) Prahova a admis, vineri, 26 aprilie 2024, candidatura presedintelui PNL Prahova, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie.

Strada surpata la Slanic. Momentul in care se surpa asfaltul. Terenul s-a tasat cu inca 20 de centimentri. VIDEO

Terenul in zona afectata de surparea din Slanic Prahova s-a tasat cu inca 20 de centimetri, in urma masuratorilor efectuate vineri, 26 aprilie 2024, de personalul specializat, contractat de Primaria Slanic, informeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU).

Mesaje si urari de Florii 2024. Cele mai frumoase felicitari si SMS-uri pentru cei isi serbeaza ziua numelui

Anul acesta, Duminica Floriilor cade pe 28 aprilie si este o ocazie de sarbatoare pentru multi romani care poarta nume de floare. De aceea, ti-am pregatit cateva mesaje si urari de Florii 2024 pentru prieteni, familie si cei dragi care isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi. Semnificatia zilei de Florii Duminica Floriilor comemoreaza credinta crestina .

Toti proprietarii care au o casa sau in apartament, in vizorul ANAF. Ce trebuie sa stii daca faci bani cu locuinta ta prin inchiriere si nu numai

Conditii pentru a primi pensie de urmas, in 2024. Actul extrem de important pe care multi il omit, le este intors dosarul

In baza unor noi normative aduse la cadrul legal, au fost anuntate noile conditii pentru a primi pensie de urmas, in 2024, inclusiv care este actul extrem de important pe care multi il omit, si din cauza caruia le este intors dosarul pentru pensie de urmas. Care sunt noile conditii pentru a primi pensie de .

BEC a stabilit masurile si conditiile pentru votul cu urna speciala la alegerile europarlamentare si locale

Biroul Electoral Central a stabilit masurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie.

BEC a stabilit masurile si conditiile pentru votul cu urna speciala la alegerile europarlamentare si locale

Biroul Electoral Central a stabilit masurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie.

Cum ajungi sa-ti iei pensia in rate la batranete. Care sunt avantajele in Romania, de ce este mai avantajos

Cemera foto alimentata cu inteligenta artificiala care te face poet peste noapte. Cum iti transforma imaginile in poezii

Serialul de pe Netflix care te tine cu sufletul la gura: The Hijacking of Flight 601 este bazat pe o poveste reala si terifianta

Prognoza meteo pana aproape de iunie 2024. Cand cresc temperaturile brusc, vine vara in Romania

Pe 26 aprilie, ANM a publicat prognoza meteo pana aproape de iunie 2024, precizand si cand cresc temperaturile brusc, iar din informatiile meteorologilor se intelege ca, in cele din urma, vine vara in Romania. Sambata, 27 aprilie, doua Coduri Galbene inca de la primele ore ale acestei dimineti,ANM a dat alerta de cod galben pentru .

Peste jumatate din tara nu are canalizare. Sute de mii de romani traiesc ca in Evul Mediul

Sute de mii de romani traiesc ca in Evul Mediul. in 2024, an electoral, mai mult de jumatate din tara nu are sisteme de canalizare.

Romania, campioana europeana, se lupta pentru aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China FOTO

In acest weekend, pe 27 martie, se desfasoara la Wuhan in China, editia 2024 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru sectiunea dansurilor Standard destinate categoriei de varsta sub 21 de ani.

Trupa Samael concerteaza in Romania: Cat costa biletele, de unde le cumperi

Cum dai import la fisiere RAW, daca ai camera foto mai noua ca versiunea de Lightroom. Trucul simplu care vine direct de la Adobe

Razboi in Ucraina, ziua 794. Ucraina anunta ca a doborat 21 din cele 34 de rachete lansate de Rusia in timpul noptii

Razboi in Ucraina, ziua 794. Autoritatile ucrainene spuna ca, in timpul noptii trecute, fortele ruse au lansat asupra teritoriului tarii un atac cu mai multe tipuri de rachete, 21 dintre acestea fiind doborate.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )