Libnet.ro
UNICEF

08:45

2024 2025

Libnet Ro
Program academicde licenta in informatica economica si la Arad

Program academicde licenta in informatica economica si la Arad

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB) va incepe, din anul universitar 2024-2025, un program academic de licenta forma ID) in informatica economica la Arad, in urma unui parteneriat incheiat cu Universitatea de Vest Vasile Goldis.

Academic undergraduate program in economic informatics also in Arad

The Babes-Bolyai University of Cluj-Napoca UBB) will start, from the 2024-2025 academic year, an academic undergraduate program ID form) in economic informatics in Arad, following a partnership concluded with the Western University Vasile Goldis.

Salariul minim creste de la 1 iulie 2024 Ce valoare iei in calcul la plafoanele de CAS si CASS daca ai activitati independente PFA: 3.300 lei sau 3.700 lei?

Salariul minim creste de la 1 iulie 2024 la 3. 700 lei brut. Daca ai activitati independente PFA, cel mai probabil te intrebi la ce valoare vei plati CAS si CASS in 2025. De asemenea, daca iti faci PFA in 2024, esti obligat ca in 30 de zile sa depui la ANAF o Declaratie unica cu estimari la care vei lua in calcul un anumit nivel al salariului minim.

Au inceput inscrierile la cresa si gradinita. Ce trebuie sa stie parintii

Au inceput inscrierile la cresa si gradinita pentru anul scolar 2024-2025. Prima etapa are loc intre 27 mai si 14 iunie, iar cea de-a doua etapa se desfasoara in perioada 17 iunie - 5 iulie.

Centrala de la Iernut va produce primii megawati de energie electrica pana la 31 decembrie 2024

Proiectul de la Iernut va produce primii megawati de energie pana la 31 decembrie 2024, iar pana la sfarsitul anului 2025, la Mintia va functiona cea mai moderna Centrala de producere a energiei.

Virgil Popescu: Proiectul de la Iernut va produce primii megawati de energie electrica pana la 31 decembrie 2024

Proiectul de la Iernut va produce primii megawati de energie electrica pana la 31 decembrie 2024, iar pana la sfarsitul anului 2025, la Mintia va functiona cea mai moderna Centrala de producere a energiei electrice, pe baza de gaz natural, a declarat.

Elon Musk planifica un supercomputer xAI, pentru a dezvolta o versiune imbunatatita a chatbot-ului Grok

Elon Musk a dezvaluit recent planurile startup-ului sau xAI de a construi un supercomputer, denumit gigafactory of compute, care va alimenta o versiune viitoare si mai inteligenta a chatbotului Grok. Conform unui raport al The Information, Musk a prezentat aceste planuri investitorilor, indicand ca supercomputerul va fi gata pana in toamna anului 2025 si va .

2025, un an de cosmar pentru romani. Taxele si impozitele vor exploda dupa campania electorala. Esecul va fi total avertismentul unui economist

Ciolacu stie mai bine decat ambasadoarea SUA cand vom scapa de vize. Ambasadoarea vorbea de anul 2025, Ciolacu e sigur de anul 2024. Tot in 2024 intram in Schengen, spune premierul

Premierul Marcel Ciolacu are o versiune mai optimista decat ambasadoarea SUA cu privire la momentul in care cetatenii Romaniei vor fi scutiti de vizele pentru SUA. Premierul Ciolacu a declarat ca discutiile purtate intre oficiali din Romania si SUA vor duce in acest an la o decizie de eliminare a vizelor. Seful Guvernului Romaniei a .

Calendarul inscrierilor la cresa si gradinita 2024. Parintii pot depune dosarele incepand de astazi

Incep inscrierile la cresa si gradinita pentru anul scolar 2024-2025.

FC Barcelona l-a dat afara pe Xavi - Antrenorul favorit sa-i pregateasca pe catalani

FC Barcelona a anuntat pe site-ul sau oficial despartirea de Xavi Hernandez. Fostul jucator de marca al catalanilor nu va mai continua pe banca gruparii blau-grana si in sezonul 2024-2025.

Accelerarea cresterii economice si temperarea inflatiei in urma masurilor PSD, reconfirmate de BNR

Cresterea economica va accelera progresiv in 2024 si 2025, depasind estimarile anterioare ale Bancii Nationale a Romaniei datorita masurilor PSD axate pe temperarea inflatiei, dar mai ales pe fondul conduitei politicii fiscale si al utilizarii fondurilor europene aferente instrumentului Next Generation EU.

Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei, a primit licenta de participare in competitiile europene (FOTO)

Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare in UEFA Europa League, sezonul 2024-2025, a anuntat Federatia Romana de Fotbal. Corvinul Hunedoara va putea participa la Europa League .

Fotbal: Corvinul Hunedoara va putea juca in Europa League. UEFA i-a acordat licenta de participare

Echipa de fotbal Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei, a primit, joi, licenta de participare in competitiile europene si va evolua in editia 2024-2025 a UEFA Europa League.

BNR anticipeaza ca economia Romaniei va creste mai repede decat se estima

Cresterea economica este asteptata sa accelereze progresiv in 2024 si 2025, si ceva mai pronuntat decat s-a anticipat, in conditiile temperarii inflatiei si ale redresarii treptate a cererii externe, dar mai ales pe fondul conduitei politicii fiscale.

Horoscop Jupiter in Gemeni, 26 mai 2024. Patru zodii au noroc cu carul in perioada urmatoare

Pe 26 mai, Jupiter, numit Marele Benefic, se muta in Gemeni, aducand oportunitati uriase pentru anumite zodii.

Indicatorul de incredere Macroeconomica realizat de Asociatia CFA Romania a scazut puternic in luna aprilie 2024

Vicepresedinte al Asociatiei CFA Romania declara: Dupa corectia inregistrata in lunile anterioare de catre componenta de anticipatii, si componenta de conditii curente a scazut substantial. Astfel, atat indicatorul de incredere, cat si componentele sale, auajuns la valorile inregistrate in noiembrie anul anterior. Aceste corectii vin pe fondul incetinirii economiei, in pofida impulsului fiscal semnificativ, a anticipatiilor de majoare a deficitului bugetar precum si a anticipatiilor de majorare a fiscalitatii in 2025.

DOCUMENT Cat va fi salariul minim brut incepand de anul viitor. Formula de calcul si scenariile cu care lucreaza Guvernul

Guvernul va discuta joi cu sindicatele si patronatele o noua formula de calcul a salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata. Acesta va tine cont de mai multi indicatori prognozati si se va calcula in functie de un nivel orientativ de 50% din castigul salarial mediu brut, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern prezentat Blocului National Sindical BNS). Daca salariul minim va fi majorat la 3. 700 de lei de la 1 iulie 2024, salariul minim brut ar ajunge la 4. 121 de lei sau 4. 285 de lei, de la 1 ianuarie 2025.

Air France anunta zboruri noi catre Brazilia, Maldive si Suedia

Compania aeriana Air France anunta zboruri noi catre Brazilia, Maldive si Suedia, precum si prelungirea zborurilor intre Europa si SUA. in sezonul de iarna 2024-2025 noiembrie 2024 martie 2025), Air France va oferi cinci rute suplimentare cu plecare din hub-ul sau global de la Paris Charles de Gaulle. Trei dintre aceste destinatii sunt .

Admitere liceu 2024. Brosura cu numarul de locuri in clasa a IX-a pentru anul scolar 2024-2025, in Bucuresti

Brosura de admitere la liceu in 2024 a fost publicata de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Aceasta cuprinde informatii despre numarul de locuri in clasa a IX-a pentru anul scolar 2024-2025.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )