Libnet.ro
UNICEF

01:06

2024 Elvetia

Libnet Ro
Castigatorul Eurovision indeamna Elvetia sa recunoasca oficial in documente al treilea gen

Castigatorul Eurovision indeamna Elvetia sa recunoasca oficial in documente al treilea gen

Nemo Mettler a castigat Eurovision 2024 pentru Elvetia, devenind prima persoana non-binara care a triumfat la concursul de cantece. Acum, el e decis sa convinga autoritatile elvetiene sa permita ca persoanele non-binare sa fie astfel identificate in documentele oficiale.

Avertisment de la experti: Riscurile de atacuri cibernetice vor creste exponential in urmatorii trei ani

Reprezentantii Camerei de Comert Elvetia-Romania CCE-R) avertizeaza ca riscurile de atacuri cibernetice vor creste exponential in urmatorii trei ani. Riscul de atacuri cibernetice Conform concluziilor expertilor citati de Agerpres,trei sferturi dintre angajatii din diferite companii vor folosi tehnologii care nu vor fi vizibile departamentelor IT in perioada urmatoare. Daniela Chrzanovski, directorul general al centrului de .

EURO 2024: Ungaria, prima echipa care si-a anuntat lotul pentru turneul final

Aflata in grupa A alaturi de Germania, Scotia si Elvetia, Ungaria este prima echipa care a prezentat lista de 26 de jucatori pentru turneul final al Euro-2026.

A fost stabilit programul pentru amicalele Romaniei inainte de EURO 2024. Cand se joaca meciurile si cine le transmite

Federatia Romana de Fotbal a anuntat orele de start ale meciurilor pe care le va juca echipa nationala a Romaniei in prima parte a lunii iunie, ultimele teste pentru tricolorii lui Edi Iordanescu inaintea EURO 2024. Nationala Romaniei s-a calificat la EURO 2024 dupa o campanie de succes, in care a terminat neinvinsa, pe prima pozitie, o grupa preliminara din care au mai facut parte Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra.

Dan Negru, despre finala de infarct Eurovision 2024. Ce l-a dezamagit: Un concurs al extravagantelor. Mesaj neasteptat pentru TVR EXCLUSIV

Sambata seara, 11 mai, a avut loc finala Eurovision 2024! Marele castigator a fost Nemo Mettler, in varsta de 24 de ani, din Elvetia, dupa ce a interpretat melodia The Code. El a reusit sa se claseze pe primul loc, cu 591 de puncte. Dan Negru ne-a declarat, in exclusivitate, ce parere are despre finala .

Elvetia a castigat concursul Eurovision 2024. Momentul in care artistul Nemo a spart trofeul pe scena

Elvetia este castigatoarea Eurovision de anul acesta. Nemo, artistul care a reprezentat tara in competitie a reusit sa depaseasca Croatia, ajungand pe locul 1 cu 591 de puncte.

Elvetia a castigat Eurovision 2024, o editie marcata de controverse

Nemo a castigat Eurovision pentru Elvetia cu The Code, un cantec foarte personal despre a fi non-binar, fiind un premiu care incheie o competitie marcata de controverse, in special cu privire la participarea Israelului.

Nemo din Elvetia scrie istorie la Eurovision! Este primul artist non-binar care castiga concursul

Premiera la Eurovision 2024! Nemo din Elvetia a devenit primul artist non-binar care castiga concursul. Melodia The Code, care vorbeste despre cautarea identitatii de gen, a primit cele mai multe puncte de la juriile nationale, desi in votul public a ocupat locul patru, totalizand 691 de puncte.

Elvetia a castigat Eurovision 2024: artistul a spart trofeul la doar cateva minute dupa ce a fost desemnat castigator VIDEO

Nemo a castigat duminica Eurovision pentru Elvetia cu The Code, un cantec foarte personal despre a fi non-binar. La doar cateva minute dupa ce a fost desemnat marele castigator, reprezentantul Elvetiei a spart trofeul.

VIDEO Elvetia a castigat finala Eurovision 2024. Cine este Nemo, artistul care a obtinut marele premiu al concursului

Elvetia a castigat finala Eurovision 2024, care s-a desfasurat sambata seara la Malmo Arena, Suedia pe un fundal tensionat de protestele pro-palestiniene si fata de participarea Israelului la concurs. Marele premiu al celei de-a 68-a editie a fost luat de Nemo, care a obtinut 591 de puncte, cu melodia The Code. Pe locul doi s-a clasat Croatia cu 547 de puncte, iar pe trei Ucraina cu 453.

VIDEO Elvetia a castigat finala Eurovision 2024. Cine este Nemo, artistul care a obtinut marele premiu al concursului

Elvetia a castigat finala Eurovision 2024, care s-a desfasurat sambata seara la Malmo Arena, Suedia pe un fundal tensionat de protestele pro-palestiniene si fata de participarea Israelului la concurs. Marele premiu al celei de-a 68-a editie a fost luat de Nemo, care a obtinut 591 de puncte, cu melodia The Code. Pe locul doi s-a clasat Croatia cu 547 de puncte, iar pe trei Ucraina cu 453.

Castigatorul Eurovision 2024 a fost anuntat. Elvetia a luat marele trofeu

Finala Eurovision 2024 a avut loc sambata seara, 11 mai, in Suedia, la Malmo! Editia cu numarul 68 a concursului muzical a fost una senzationala si plina de emotii. in finala s-au calificat 26 de tari, care s-au luptat pentru ravnitul trofeu Eurovision. Marele castigator al serii a fost desemnat. Elvetia a castigat marele trofeu.

VIDEO Eurovision 2024: Israel s-a calificat in finala de sambata, in ciuda protestelor din strada si a huiduielilor de pe Malmo Arena Ce tari s-au mai calificat

In ciuda huiduielilor pe Malmo Arena la finalul prestatiei concurentei din Israel, Eden Golan, cu melodia Hurricane, artista s-a calificat in finala de sambata a Eurovision Song Contest 2024. in finala s-a calificat, dupa a doua semifinala, de joi seara, si Lituania, Austria, Olanda, Norvegia, Grecia, Estonia, Elvetia, Georgia, Armenia.

Romania si-a aflat adversarele de la Campionatul European de handbal, dupa parcursul perfect din preliminarii

Euro 2024 are loc la iarna, in Austria, Ungaria si Elvetia.

Handbal (f): Romania si-a aflat adversarele la Campionatul European 2024

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei si-a aflat joi adversarele din grupa turneului final al Campionatului European din Austria, Ungaria si Elvetia.

Elvetia va gazdui conferinta de pace pentru Ucraina, pe baza propunerii lui Zelenski

Elvetia, tara neutra, va gazdui, in luna iunie 2024, o conferinta dedicata restabilirii pacii in Ucraina, in urma propunerii pe care a avansat-o, in acest sens, presedintele Volodimir Zelenski. Confirmarea privind organizarea conferintei de pace a fost transmisa de noua sefa de stat a Elvetiei, Viola Amherd. Consiliul Federal a decis sa organizam conferinta. Aceasta .

Echipa care vrea sa il convinga pe Edi Iordanescu sa plece de la nationala Romaniei

Edi Iordanescu a calificat nationala Romaniei la EURO 2024 dupa o campanie de succes, in care Romania a castigat si a terminat neinvinsa o grupa preliminara cu Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra. Succesul primei reprezentative l-ar fi transformat pe selectioner intr-o tinta pentru echipele aflate in cautare de antrenor.

Ucraina a castigat dramatic barajul cu Islanda si va fi prima adversara a Romaniei la EURO 2024

Nationala Ucrainei a reusit sa se impuna cu 2-1 in fata Islandei, marti seara, la Wroclaw, si a obtinut calificarea la EURO 2024. Va juca in Grupa E, alaturi de Romania, Elvetia si Slovacia. Stire in curs de actualizare .

Galderma - cel mai mare IPO din Elvetia, dupa 2017

Pe piata elvetiana SIX Swiss Exchange a avut loc vineri prima oferta publica initiala IPO) din 2024, anunta mondovisione. com, mentionand ca actiunile companiei de ingrijire a pielii Galderma Group AG au inceput sa se tranzactioneze sub simbolul GALD.

Newsweek: O anvelopa premium produsa si in Romania, pe primul loc in Top-ul celor mai bune cauciucuri de vara

O anvelopa premium produsa si in Romania se afla pe primul loc in Top-ul celor mai bune cauciucuri de vara in 2024, realizat de cluburile auto ADAC Germania), oAMTC Austria) si TCS Elvetia) pentru dimensiunea 21555 R17, specifica SUV-urilor mici si masinilor compacte. Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental si in Romania, la Timisoara, au obtinut primul loc in cadrul testului anual pentru cauciucurile de vara realizat la cluburile auto ADAC, oAMTC si TCS, alaturi de gumele Michelin Primacy 4+ si Kumho Ecsta HS52, pentru dimensiunea 21555 R17.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )