Libnet.ro
UNICEF

18:30

2024 Gazduit

Libnet Ro
Romania, vazuta drept unul dintre cei mai solizi si mai de incredere aliati de pe Flancul Estic, la 20 de ani de cand face parte din NATO

Romania, vazuta drept unul dintre cei mai solizi si mai de incredere aliati de pe Flancul Estic, la 20 de ani de cand face parte din NATO

Ambasada Romaniei din Washington a gazduit, miercuri, 27 iunie 2024, o ceremonie speciala in Capitoliul SUA pentru a marca doua decenii de la momentul cand Romania a devenit membra a NATO.

EURO 2024: Romania va intalni Olanda in optimile de finala. Programul meciurilor

Nationala Romaniei va infrunta echipa Olandei in optimile de finala ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania, meci care va avea loc in data de 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.

Ce fotbalist a parasit cantonamentul EURO 2024. Care este motivul pentru care a plecat

Phil Foden a parasit temporar cantonamentul nationalei Angliei de la EURO 2024, care este gazduit de Germania, pentru ca are o problema familiala, a transmis, miercuri Federatia engleza de Fotbal FA). Nu se stie cand va reveni FA nu a mentionat si cand se va intoarce mijlocasul Foden, conform stirilprotv.

Calificare istorica in optimile Euro 2024. Romania castiga grupa E, dupa 1-1 cu Slovacia

Selectionata Romaniei s-a calificat in optimile de finala ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania, din postura de castigatoare a Grupei E, dupa 1-1cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena. in celalalat meci al grupei,.

Franta s-a clasat pe locul doi in Grupa D la Euro 2024, dupa un meci dezamagitor

Marti, BVB Stadion din Dortmund a gazduit partida dintre nationalele Frantei si Poloniei, incheiata la egalitate 1-1 0-0). Desi suporterii vicecampioanei mondiale au fost dezamagiti de evolutia echipei, Franta a reusit sa se claseze pe locul doi in grupa sa la Campionatului European de fotbal.

EURO 2024: Portugalia s-a calificat in optimi, dupa 3-0 cu Turcia

Selectionata Portugaliei s-a calificat in optimile de finala ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania, dupa ce a invins formatia Turciei cu scorul de 3-0 2-0), sambata, pe BVB.

EURO 2024: Georgia-Cehia 1-1

Georgia si Cehia au incheiat la egalitate, 1-1 1-0), meciul care a avut loc sambata, pe Volksparkstadion din Hamburg, in Grupa F a Campionatului European de fotbal EURO 2024, gazduit de Germania, transmite Pro TV. Georgia, debutanta la un turneu final, a deschis scorul prin Georges Mikautadze in minutul 45+4 din penalty. Patrik Schick a .

EURO 2024: Austria, victorioasa in fata Poloniei cu 3-1

Selectionata Austriei a invins echipa Poloniei cu scorul de 3-1 1-1), vineri seara, pe Olympiastadion din Berlin, in Grupa D a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania.

EURO 2024: Spania a rezolvat calificarea in optimi dupa ce a invins Italia cu 1-0

Selectionata Spaniei s-a calificat in optimile de finala ale Campionatului European de fotbal EURO 2024, gazduit de Germania, dupa ce a invins Italia, campioana en titre, cu scorul de 1-0 0-0), joi seara, pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen, in Grupa B. Diferenta in acest derby al competitiei a fost facuta de autogolul lui Riccardo .

Danemarca si Anglia si-au impartit punctele in Grupa C la EURO 2024

Selectionatele Danemarcei si Anglia au terminat la egalitate, 1-1 1-1), joi seara, pe Frankfurt Arena, intr-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania.

Anglia inainteaza cu greu la EURO 2024. Reuseste doar o remiza cu Danemarca

Chiar daca ocupa primul loc in Grupa C, cu 4 puncte acumulate, Anglia da semne ca va parasi curand EURO 2024. Selectionatele Danemarcei si Anglia au terminat la egalitate, 1-1 1-1), joi seara, pe Frankfurt Arena, intr-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal EURO 2024, gazduit de Germania. Partida a fost .

EURO 2024: Slovenia si Serbia au incheiat meciul la egalitate, cu un scor de 1-1

Selectionatele Sloveniei si Serbiei au terminat la egalitate, 1-1 0-0), joi, pe Football Arena din Munchen, intr-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania, noteaza.

Slovenia egalata de Serbia la ultima faza la EURO 2024. Ambele echipe au sanse de calificare in optimi

Selectionatele Sloveniei si Serbiei au terminat la egalitate, 1-1 0-0), joi, pe Football Arena din Munchen, intr-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania.

EURO 2024: Bataie intre suporteri, inainte de meciul Turcia - Georgia. Victorie cu emotii pentru nationala Turciei 3-1

Selectionata Turciei a invins cu emotii echipa Georgiei, scor 3-1 1-1), marti seara, pe BVB Stadion din Dortmund, in primul meci din Grupa F a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania.

Euro 2024. Victorie cu emotii pentru nationala Frantei in meciul cu Austria: 1-0

Selectionata Frantei a invins reprezentanta Austriei, luni seara, pe Dusseldorf Arena, in Grupa D a Campionatului European de fotbal - Euro 2024, gazduit de Germania, potrivit Agerpres.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa victoria lui Stanciu si compania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis un mesaj de felicitari echipei nationale a Romaniei, dupa victoria cu 3-0 in fata Ucrainei. Nationala de fotbal a Romaniei a avut un debut stralucit la Campionatul European de fotbal EURO 2024, gazduit de Germania, invingand Ucraina cu scorul de 3-0 1-0), intr-un meci din Grupa E desfasurat .

Primele reactii din presa ucraineana dupa victoria Romaniei la EURO 2024: Nu poti sa te gandesti la ceva mai rau de atat. Ucraina, invinsa de Romania

Echipa nationala a Romaniei a debutat la Campionatul European gazduit de Germania, cu o victorie istorica, de 3-0 impotriva Ucrainei, pe Allianz Arena din Munchen. Ce reactii a avut presa ucraineana .

EURO 2024: Anglia a invins Serbia, la limita, cu un scor de 1-0

Selectionata Angliei a invins echipa Serbiei cu scorul de 1-0,duminica seara, pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen, intr-un meci din Grupa C a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania.

DevTalks 2024: 7000 de participanti, 14 scene de continut, 160 de experti internationali si locali

DevTalks Romania, conferinta dedicata dezvoltatorilor software si profesionistilor IT din Romania, a avut loc pe 29-30 mai, in Bucuresti, la Romexpo. Timp de doua zile, 7000 de participantii au avut acces la un continut valoros, oferit de 160 de experti din industria IT. Evenimentul a gazduit 14 scene de continut tehnic si peste 70 de spatii expozitionale si de networking pentru participanti, plus 2 zone nou lansate la aceasta editie.

Istoria meciurilor inaugurale la Campionatul European. La ce sa ne asteptam de la Germania Scotia

Vineri seara debuteaza EURO 2024, a 17-a editie a Campionatului European de fotbal, un turneu final gazduit de Germania. incepe EURO 2024. Cele mai interesante informatii despre turneul final .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )