Libnet.ro
UNICEF

06:00

2024 Magazinele

Libnet Ro
Produsele sub 5 lei care apar joi in toate magazinele Lidl. Vor fi cozi ca pe vremea lui Ceausescu

Produsele sub 5 lei care apar joi in toate magazinele Lidl. Vor fi cozi ca pe vremea lui Ceausescu

Lidl Romania expune la vanzare joi, 9 mai 2024, produse la preturi sub 5 lei. Se preconizeaza o mare aglomeratie in unitatile comerciale ale lantului german de retail, fiindca printre produsele ieftine se numara si bere, si pufuleti, nelipsiti de la iesirile de weekend in familie. Lidl Romania lanseaza o noua oferta inainte de weekend .

Programul magazinelor de Paste 2024. Supermarketuri unde puteti face ultimele cumparaturi

Daca nu ati apucat sa va faceti toate cumparaturile de care aveti nevoie inainte de Paste, trebuie sa stiti, magazinele si supermarketurile vor avea un program special in aceste zile.

Program Mega Image de Paste 2024: Cand vor fi deschise magazinele

Supermarketurile din Romania vor avea un program special cu ocazia sarbatorilor Pascale, la fel ca in fiecare an. Mega Image , unul dintre cele mai cunoscute lanturi de supermarketuri de pe piata din Romania, va avea un program special de Paste, in 2024.

Pastele la suta de grame |Romanii cumpara in cantitati mai mici, din cauza preturilor: Toti au zis ca nu iau miel intreg

Se fac pregatiri intense pentru masa de Paste, iar pietele si magazinele sunt pline inca de la primele ore ale diminetii. Totusi, cantitatea de alimente cumparate difera fata de anii trecuti.

Program Profi de Paste 2024. Cand vor fi deschise magazinele in perioada sarbatorilor

Programul magazinelor Profi va fi unul special de Paste 2024. Potrivit companiei, pe 5 mai, in prima zi de Paste, toate magazinele vor fi inchise.

Program Penny de Paste 2024. Magazinele vor avea orar special

Penny, retailer din Romania, a anuntat ca in ziua de Paste, 5 mai, magazinele din intreaga tara sunt inchise. in restul zilelor de sarbatoare, magazinele va fi modificat.

Program Carrefour de Paste 2024. Cand vor fi deschise magazinele in 3, 4 si 5 mai

Program Carrefour de Paste 2024. Carrefour Romania a anuntat care va fi programul special pentru perioada sarbatorilor pascale.

Program Mega Image de Paste 2024. Orar special pentru magazinele Mega Image

In perioada sarbatorilor de Paste, Mega Image va avea un program special ca in fiecare an.

Program de Paste Lidl 2024. Orarul magazinelor din tara

Program Lidl de Paste 2024. Magazinele vor avea un program special, iar peste 350 de locatii vor fi inchise in prima si a doua zi de Paste, 5 si 6 mai 2024.

Program Kaufland de Paste 2024. Cand sunt deschise magazinele Kaufland din tara

Program Kaufland de Paste 2024. La ce ora se deschid si inchid magazinele Kaufland din Romania in perioada sarbatorilor pascale, potrivit retailerului.

Program Sun Plaza de Paste 2024: in ce zile vor fi deschise magazinele si Hipermarketul Carrefour (fostul Cora)

Pastele Ortodox din 2024 modifica si programul centrelor comerciale din Romania , asa cum se intampla an de an. Iata care este programul dupa care va functiona Mall-ul Sun Plaza, din sectorul 4 din Bucuresti, de Paste.

Program Carrefour de Paste 2024. Orarul magazinelor din tara in perioada 03 - 06 mai

Program Carrefour de Paste 2024. Cand se deschid magazinele Carrefour si ce program de functionare au in prima si a doua zi de Paste.

Program Lidl de Paste 2024. Orarul magazinelor din tara in perioada 03 - 06 mai

Program Lidl de Paste 2024. Cand se deschid magazinele Lidl si ce program de functionare au in prima si a doua zi de Paste.

Program Kaufland de Paste 2024. Orarul magazinelor din tara in perioada 03 - 06 mai

Program Kaufland de Paste 2024. Cand se deschid magazinele Kaufland si ce program de functionare au in prima si a doua zi de Paste.

Programul magazinelor Lidl de Paste. Cum lucreaza retailerul in minivacanta 1-7 mai 2024

Lidl Romania le ofera angajatilor din cele peste 350 de magazine doua zile libere, in prima si a doua zi de Paste, pe 5 si 6 mai 2024. Clientii isi vor putea face cumparaturile in magazinele Lidl pana sambata, 4 mai, inclusiv, activitatea fiind reluata.

Cei cu telefoane iPhone sustin ca ultima actualizare de iOS face unele dispozitive inutilizabile. Cum poti rezolva problemele aparute peste noapte

In ultima perioada, utilizatorii de iPhone se confrunta cu probleme semnificative dupa ce au instalat cea mai recenta actualizare iOS, facand dispozitivele lor inutilizabile. Multi dintre acestia au mers pana la magazinele Apple sau au cautat solutii pe platformele de socializare, unde au exprimat nemultumirile legate de problemele aparute. Actualizarea iOS controversata Potrivit declaratiilor unor .

Gigantul acuzat de Greenpeace ca ar decima padurile din tara noastra. Romanii sunt zilnic in magazinele lor

Lagardere Travel Retail isi consolideaza pozitia pe piata din Romania si planuieste noi deschideri de magazine Inmedio in 2024

Lagardere Travel Retail continua sa isi consolideze pozitia pe piata locala prin investitii cumulate record de peste 11 milioane de Euro in 2024, de 5 ori mai mari decat in 2023. Magazinele Inmedio au reprezentat si in 2023 principalul motor de.

Perioada Valentine and s Day, 1 si 8 martie a crescut cosul de cumparaturi online la 244 de lei

Romanii au cheltuit, in medie, mai mult pentru comenzile online plasate intre 14 februarie si 14 martie 2024, iar valoarea cosului mediu a ajuns la 244 de lei in acest an, in crestere de la cei 207 lei inregistrati in aceeasi perioada din 2023, potrivit datelor easySales inregistrate de la magazinele din platforma proprie de eCommerce.

ANPC a amendat cu 5 milioane lei cele peste 230 de magazine Mega Image din tara

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a desfasurat, in a doua jumatate a lunii ianuarie a anului 2024, o ampla actiune de verificare a modului in care este respectata legislatia in vigoare in magazinele lantului Mega Image, din intreaga tara.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )