Libnet.ro
UNICEF

18:30

2024 Meciul

Libnet Ro
Germania - Danemarca (LIVE, 22:00)

Germania - Danemarca (LIVE, 22:00)

Sambata seara, de la ora 22:00, transmitem live text in aceasta pagina meciul Germania - Danemarca din optimile EURO 2024.

Elvetia - Italia (LIVE, 19:00). Primul meci din optimi la EURO 2024

Faza optimilor de finala debuteaza la EURO 2024 cu meciul Elvetia - Italia, partida programata la Berlin, sambata, de la ora 19:00. Meciul e live text in aceasta pagina.

Veste tragica pentru familia Iordanescu, chiar inainte de Romania Olanda

Edi Iordanescu traverseaza momente grele in Germania, dupa ce o persoana draga din familie a decedat imediat dupa meciul Romania Slovacia. Nationala Romaniei a remizat in ultimul meci din Grupa E la EURO 2024 si s-a calificat de pe primul loc in optimile de finala, unde va intalni Olanda marti, 2 iulie, de la .

Precizari privind achizitia biletelor pentru meciul Romania Olanda

Romania va intalni Olanda, in optimile de finala EURO 2024, marti, 2 iulie, de la ora 18:00. Comunicatul FRF Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64. 000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfasurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat cate 7. 000 de bilete pentru .

Federatia Romana de Fotbal, informatii de ultima ora pentru suporteri despre achizitia biletelor pentru meciul Romania Olanda

Detalii importante legate de procedura de achizitie a biletelor pentru meciul din optimile de finala ale Campionatului European de Fotbal 2024, in care Romania va intalni Olanda.

Decizia FRF cu cateva zile inainte de Romania Olanda, din optimile EURO 2024. Raspunsul UEFA

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat ca a solicitat suplimentarea numarului de bilete pentru suporterii romani la meciul din optimile EURO 2024, cu Olanda. UEFA a informat, insa, forul de la Bucuresti ca nu mai exista tichete suplimentare disponibile. FRF a cerut suplimentarea numarului de bilete pentru suporterii romani din optimile EURO 2024 .

EURO 2024: Precizarile FRF privind achizitia biletelor pentru meciul Romania - Olanda din optimi

UEFA a anuntat ca vor fi puse la vanzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete ramase cu doua zile inainte.

Momente grele pentru Edi Iordanescu. Vestea trista primita de antrenor dupa meciul Romania Slovacia

Pentru toti cei care au fost partasi la succesul Romaniei, momentul Euro 2024 din grupe este unul de bucuruie. Dar, in timp ce cu un ochi radea si se bucura pentru calificarea in optimi, cu celalalt ochi selectionerul Nationalei plangea. Din pacate, sunt momente grele pentru Edi Iordanescu, avand in vedere vestea trista primita dupa .

EURO 2024 Romania Olanda in optimi. Cat costa sa ajungi la meciul nationalei de la Munich de marti, 2 iulie avion, cazare, bilete

Ultimul selectioner care a batut Olanda stie secretul pentru duelul din optimile EURO: Cosmarul meu

Victor Piturca, selectionerul care in 2007 invingea Olanda la Constanta, a analizat intalnirea din optimile EURO 2024. Meciul dintre Romania si portocala mecanica se va juca la Munchen, marti, de la ora 19. Victor Piturca spune ca Olanda era cosmarul sau cand era selectioner .

Un suporter si-a riscat viata pentru a ajunge langa Cristiano Ronaldo, la EURO 2024

Un suporter prezent la meciul dintre Portugalia si Georgia, de la EURO 2024, a facut un salt riscant in incercarea de a ajunge la Cristiano Ronaldo, vedeta portugheza aflata la al saselea sau Campionat European.

Cat costa biletele, cazarea si transportul pentru a merge la meciul Romania-Olanda. Zborurile de linie catre Munchen, mai scumpe ca niciodata

Bucurie mare in Romania cum n-a mai fost de 25 de ani. Echipa nationala s-a calificat in optimile de finala de la Euro 2024, meci pe care il va disputa cu Olanda. Generatia de Suflet a facut performanta, ieri seara, iar suporterii din toata tara au cantat si au dansat dupa reusita Romaniei cu Slovacia. Cat costa zborul catre Munchen cu o zi inainte de meci .

Motivul pentru care tricolorii nu se vor antrena pe Allianz Arena inainte de meciul Romania Olanda. Prevederile protocolului UEFA

Tricolorii nu se vor antrena pe Allianz Arena, stadionul care va gazdui cel mai important meci al acestei generatii. Nationala Romaniei se va muta din Wurzburg la Munchen, pentru partida cu Olanda din optimile EURO 2024, scrie GSP. De ce tricolorii nu se vor antrena pe Allianz Arena .

FRF incearca sa dubleze numarul biletelor la meciul Romania Olanda

Federatia Romana de Fotbal a anuntat procedura de achizitionare a biletelor pentru meciul din optimile de finala ale EURO 2024, in care Romania va intalni Olanda. Partida va avea loc marti, 2 iulie, de la ora locala 18:00, la Munchen. Conform anuntului, in perioada urmatoare, cei care au cumparat bilete pentru cel putin un meci .

Euro 2024. Cum, cand si de unde poti cumpara bilet la meciul Romania Olanda, potrivit FRF

Dupa aproape 20 de ani, Nationala Romaniei a reusit o noua performanta la un turneu de fotbal, calificarea in Optimile de finala. Meciul impitriva Olandei va fi pe 2 iulie, pe celebra arena din Minchen, iar FRF a anuntat cum, cand si de unde poti cumpara bilet la meciul Romania Olanda. Record de spectatori .

Tot ce nu trebuie sa stii despre calificarea Romaniei in optimile EURO 2024

Echipa nationala de fotbal a Romaniei s-a calificat in optimile EURO 2024, dupa o remiza in meciul cu Slovacia. Mii de suporteri au iesit in Piata Universitatii din Bucuresti sa celebreze reusita tricolorilor.

Romania Olanda, bataie pe bilete la Euro 2024: UEFA ne va da un numar rusinos de mic de tichete. Reactia FRF

Meciul suporterilor a inceput deja, cu cinci zile inaintea confruntarii de la Munchen.

Istvan Kovacs, record de cartonase in istoria Campionatului European

Meciul din Grupa F dintre Cehia si Turcia, scor 1-2, din grupa F de la Euro-2024, a fost unul plin de nervi, arbitrul Istvan Kovacs acordand 18 cartonase 16 galbene si 2 rosii). Un record in istoria Campionatului European.

Meci infernal pentru Istvan Kovacs in ultima etapa a grupelor la EURO. A stabilit un nou record de cartonase acodate la acest turneu final

Arbitrul roman Istvan Kovacs a fost delegat sa conduca la centru meciul dintre Cehia si Turcia din Grupa F. Asa am trait Cehia - Turcia .

Ovidiu Ioanitoaia, dupa calificarea Romaniei in optimile EURO 2024: Frankfurt e un oras romanesc acum, imbracat tot in galben

Cunoscutul jurnalist sportivOvidiu Ioanitoaia, a vorbit, la Antena 3 CNN, in direct din Frankfurt, despre meciul Romania - Slovacia, in urma caruia echipa nationala s-a calificat in optimile EURO 2024, si despre sarbatoarea suporterilor romani.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )