Libnet.ro
UNICEF

14:00

2024 Munchen

Libnet Ro
Cum a lasat Generatia de Suflet vestiarul la Munchen: Reactia germanilor la gestul echipei nationale de fotbal a Romaniei

Cum a lasat Generatia de Suflet vestiarul la Munchen: Reactia germanilor la gestul echipei nationale de fotbal a Romaniei

Cum au lasat tricolorii vestiarul la Munchen? Reactia germanilor la surpriza facuta de echipa nationala

Romania a parasit Campionatul European de fotbal EURO 2024, dupa infrangerea in fata Olandei, cu 0-3, in optimile de finala. inainte de a pasari Munchen, tricolorii au lasat o scrisoare, textul fiind atat in romana, cat si in limba germana. Romanii ne lasa o scrisoare emotionanta .

Fostul mare kickboxer Remy Bonjasky a furat microfonul PRO TV. Ce mesaj a transmis

Romania a fost invinsa de Olanda in sferturile EURO 2024, dar tricolorii au plecat cu capul sus! in timpul transmisiunii studio-ului EURO 2024 de la PRO TV, reporterul Constantin Toma, aflat la Munchen, a avut parte de o surpriza inedita. Printre fanii romani prezenti in jurul sau s-a strecurat nimeni altul decat Remy Bonjasky, legendarul .

Arbitrul de la Romania - Olanda a fost implicat intr-un meci trucat pentru care a luat mita. A evitat momentele critice pentru Olanda, la fel cum a facut si in 2005

Arbitrul german de centruFelix Zwayer, cel care a dezavantajat fatis Romania in partida cu Olanda din optimile de finala ale EURO 2024,de pe Allianz Arena din Munchen, a primit in trecut mita din postura de arbitru asistent pentru a evita momentelesensibile intr-un meci din Bundesliga 2. Daca acum in trei faze cheie a dezavantajat Romania, echipa mai slaba care avea nevoie de un arbitraj corect pentru a incerca sa faca surpriza, nu ar trebui din nou anchetat pentru mita? Pentru ca pare a fi facut fix acelasi lucru: a evitat momentele sensibile.

Ce mesaj a aparut pe pagina oficiala de Facebook a nationalei Romaniei, dupa eliminarea de la Euro 2024: Plecam castigatori!

Milioane de romani au sperat la o minune pe Allianz Arena din Munchen ieri seara. Elevii lui Edi Iordanescu au jucat impotrivaPortocalei Mecanice, iar finalul ne-a lasat un gust amar, dar si o mare bucurie. Imediat dupa terminarea meciului, fanii au putut vedea ce mesaj a aparut pe pagina oficiala de Facebook a nationalei Romaniei, .

Optimi EURO 2024: Romania-Olanda 3-0 si echipa noastra e eliminata din competitie

Nationala Romaniei a parasit Campionatul European de fotbal EURO 2024, gazduit de Germania, dupa ce a fost invinsa de echipa Olandei cu scorul de 3-0 1-0), marti seara, pe Football Arena din Munchen, in optimile de finala. Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a incheiat dureros, cu un esec fara drept de apel, in fata .

Romania Olanda, capat de drum: Hai acasa, dar cu fruntea sus! Ai nostri s-au luptat admirabil

La Munchen, aventura tricolorilor la Euro 2024 s-a incheiat dupa un meci sufocant.

EURO 2024 |Romania - Olanda. Visul frumos s-a terminat, dar Nationala a depasit asteptarile de dinainte de turneul final

Romania paraseste EURO 2024 dupa meciul din optimi impotriva selectionatei Tarilor de Jos, scor final 0-3, in meciul care a avut loc pe Allianz Arena din Munchen, dar a depasit asteptarile initiale ale multor romani si specialisti, care nu se asteptau.

A inceput meciul Romania-Olanda, peste 25.000 de romani, in tribune! Ianis Hagi s-a accidentat la cap in minutul 3 (GALERIE FOTO)

A inceput meciul Romania-Olanda. Olanda a avut lovitura de start. Meciul se desfasoara la Munchen, iar echipa castigatoare va ajunge in sferturile Euro 2024. Ianis a suferit o lovitura la cap in timpul meciului .

Cod galben de suporteri la Munchen. FRF a anuntat cati romani vor fi in tribune la optimea cu Olanda

Se estimeaza ca Romania va avea peste 25. 000 de sustinatori in tribune la ora meciului cu Olanda din optimile EURO 2024, afirma reprezentantii echipei nationale, marti dupa-amiaza, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook. FRF anunta Cod galben de suporteri la Munchen .

Romania pleaca de la Euro 2024, dupa 0-3 cu Olanda. Portocala Mecanica merge mai departe in sferturile de finala

Nationala de fotbal a Romaniei joaca, marti, de la ora 19. 00, cu Olanda, in optimile Euro 2024. Cele doua nationale se vor intalni la Munchen, pe Allianz Arena, stadionul lui FC Bayern,acolo undeRomaniaa facut spectacol in prima etapa, cand a invins-o .

Dragos Suciu, de la Munchen, despre optimea Romania Olanda: E cel mai important meci din ultimii 24 de ani Suporterii romani si-au castigat locul in elita (VIDEO)

Jurnalistul sportiv Dragos Suciu se afla la Munchen pentru confruntarea dintre Romania si Olanda din optimile EURO 2024 si a analizat duelul de marti seara, la Stirile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai.

Echipe probabile in Romania Olanda din optimile EURO 2024. Formula gandita de Edi Iordanescu

Nationala Romaniei intalneste Olanda la Munchen, marti, de la ora 19, in optimile EURO 2024, iar GSP a prezentat formulele pe care le-ar fi gandit cei doi selectioneri pentru acest joc. Echipe probabile in Romania vs Olanda .

Romania Olanda se joaca, astazi, pe bani multi: cat valoreaza calificarea in sferturile Euro 2024

La Munchen, de la ora 19. 00 Pro TV si VOYO), va exista si o miza financiara mare.

Care este atmosfera din Germania cu o zi inainte de meciul cu Olanda de la Euro 2024

Echipa tricolorilor se antreneaza pentru meciul impotriva Olandei de la Euro 2024, iar suporterii sunt optimisti. Tricolorii, primiti in ropote de aplauze Fanii ambelor echipe sunt pregatite sa sustina jucatorii si fac spectacol pe strazile din Munchen, dar si in tribune. Biletele pentru meci sunt vandute toate, iar, marti seara, ar putea fi minim 20. 000 de suporteri romani pe stadion, din cei peste 65. 000 de suporteri, conform stirileprotv.

VIDEO. Edward Iordanescu, inainte de Romania Olanda: Are in favoarea ei palmaresul

Selectionerul Edward Iordanescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca Olanda este favorita in meciul din optimile de finala ale EURO 2024. Cu toate acestea, Iordanescu a subliniat ca echipa nationala de fotbal a Romaniei dispune de un set de atuuri pe care intentioneaza sa le valorifice in confruntarea de marti, de la Munchen.

intalnire cu istoria pentru tricolori la EURO

Nationala Romaniei s-a calificat de pe primul loc in optimile de finala la EURO 2024 si va juca pentru un loc in sferturi cu Olanda, una dintre fortele fotbalului european. Meciul Romania Olanda este programat marti, 2 iulie, de la ora 19, la Munchen, locul unde tricolorii au invins Ucraina cu 3-0 in primul meci de la acest turneu final.

EURO 2024. Analiza meciului Romania - Olanda. Ronald Koeman: Ar putea fi finalul pentru noi

Considerata printre outsideri la EURO 2024, Olanda are un statut de respectat in optimile de finala de marti seara, la Munchen, impotriva Romaniei, scrie AFP intr-o scurta cronica a meciului dintre cele doua.

Olanda, gata sa fie eliminata de Romania: decizia bizara a batavilor la Euro 2024

Romania Olanda se va juca, marti 19. 00, Pro TV), la Munchen.

Tricolorii au ajuns la Munchen pentru meciul cu Olanda

Jucatorii nationalei Romaniei se afla in fata celei mai mari provocari de la EURO 2024, meciul cu Olanda din optimile de finala marti, ora 19:00).

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )