Libnet.ro
UNICEF

17:00

2024 Pensiilor

Libnet Ro
Proiect USR pentru repararea nedreptatii facute romanilor care au lucrat in conditii deosebite sau speciale

Proiect USR pentru repararea nedreptatii facute romanilor care au lucrat in conditii deosebite sau speciale

Noua lege PSD-PNL a pensiilor produce o nedreptate uriasa celor care au lucrat in conditii deosebite sau speciale de munca. Concret, de la 1 septembrie 2024, acestia vor ramane fara beneficiile corespunzatoare mediului greu in care au lucrat si, implicit, si fara banii in plus pe care i-au primit pentru conditiile anormale de lucru. Proiectul USR, initiat de parlamentarii Oana Toiu, Radu Miruta si Irineu Darau, vine sa corecteze nedreptatea facuta de PSD si PNL.

Pensionarii romani care se bucura de o dubla recalcularea a pensiilor. Cum este posibil, cine sunt privilegiatii

Pensiile cresc de la 1 septembrie 2024. Cine sunt romanii care vor primi mai multi bani

Asa cum anuntase si ministrul Muncii, procesul de recalculare a pensiilor a inceput in ultimele zile ale lunii mai, acesta desfasurandu-se pe o perioada de cateva luni. Potrivit autoritatilor, prima pensie majorata va fi primita de beneficiari in luna septembrie a acestui an. Milioane de pensii vor creste de la 1 septembrie 2024 Asa cum .

Deficitul bugetar la 4 luni din 2024, aproape dublu fata de 2023 Motivul: plata in avans a pensiilor

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 3,24% din PIB in primele 4 luni din 2024, comparativ cu 1,7% in aceeasi perioada din 2023. Ca valoare, se ridica la 57,29 miliarde lei.

Recalcularea pensiilor: Care e noua formula de calcul a pensiei si cati ani de vechime ar trebui sa aiba un roman pentru a primi 6.000 de lei lunar

Odata cu recalcularea pensiilor, din septembrie 2024, ar urma sa creasca unele pensii. Cine va putea beneficia de o pensie de 6. 000 de lei .

Romanii care nu vor primi mai multi bani dupa recalcularea pensiilor din septembrie. Mesajul de la Casa de Pensii pentru pensionari

Varsta de pensionare in Romania de la 1 septembrie 2024. Schimbarile mai putin stiute din noua lege a pensiilor

Ce pensie va primi un roman care a muncit 35 de ani. Cand se vor recalcula pensiile

Legea pensiilor, adoptata in 6 decembrie 2023, prevede majorarea pensiilor si recalcularea acestora in septembrie. Dar, nemultumirea romanilor ramane pensia mica pe care o primesc dupa 35 de ani de munca. Noua lege prevede ca de la 1 ianuarie 2024, pensiile vor creste cu 13,8% si se vor recalcula in septembrie. Astfel, punctul de pensie va fi de 2. 032 de lei, conform Antena 3.

inghetarea pensiilor in Romania, mai aproape decat ai crede. Avertismentul de la Bruxelles pleaca de la datoria publica in crestere galopanta

Varsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot iesi femeile mai devreme la pensie

Un articol din noua lege a pensiilor, care intra in vigoare de la 1 septembrie 2024, prevede ca varsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani.

Schimbare majora pentru romanii care ies la pensie anticipat. Daniel Baciu: De la 1 septembrie!

Chiar daca de la 1 septembrie 2024, odata cu implementarea noii legi a pensiilor, numarul romanilor care vor putea iesi la pensie mai devreme scade, cei care se vor pensiona anticipat vor avea parte de o surpriza.

Recalcularea pensiilor din Romania, pe ultima suta de metri. Cate dosare mai sunt de analizat, mesajul de la Casa de Pensii

Ultimele detalii despre majorarea pensiilor de la 1 septembrie. Ce se intampla cu banii pensionarilor, anuntul de la Guvern

Pensie pe caz de boala 2024. Cine o primeste si actele necesare pentru dosar

In Romania, in conformitate cu legislatia muncii si in baza noii legi a pensiilor, o anumita categorie de romani pot primi pensie pe caz de boala in 2024. in baza acestor cadre legale, se specifica si cine o primeste si care sunt actele necesare pentru dosar. Pensie pe caz de boala 2024 Dupa cum bine .

Romanii care ar putea iesi la pensie mai devreme si dupa 1 septembrie 2024. Legea ar urma sa se schimbe

Desi guvernantii promit ca veniturile vor creste de la 1 septembrie 2024, odata cu implementarea noii legi a pensiilor, anumite beneficii dispar.

Avertismentul BERD pentru Romania: Cheltuielile publice sunt asteptate sa creasca in continuare, din cauza majorarii salariilor, a pensiilor si a deficitului fiscal

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) nu si-a modificat estimarile privind evolutia economiei romanesti in 2024 si avertizeaza ca principala vulnerabilitate ramane pozitia fiscala.

Avertismentul BERD pentru Romania: Atentie la cresterea salariilor, pensiilor si a deficitului fiscal

BERD nu si-a modificat estimarile privind evolutia economiei romanesti in 2024 si avertizeaza ca principala vulnerabilitate ramane pozitia fiscala, potrivit unui raport publicat miercuri.

Cum vor fi recalculate pensiile de la 1 septembrie 2024 |CNPP a emis modelul deciziei de calcul

Pensiile vor fi calculate diferit incepand de la 1 septembrie 2024, odata cu intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor. Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a stabilit modelul deciziilor privind recalcularea pensiilor din sistemul public de pensii.

Se dubleaza pensiile acestor romani, este oficial. Se schimba iar legea pensiilor din Romania, ce trebuie sa stie pensionarii

Categoria de romani care va primi 1.500 de lei in plus la pensie. Ministrul Muncii: Avem un mecanism clar stipulat in lege

Noua lege a pensiilor primite o adaptare necesara a sistemului la realitatile socio-economice actuale, iar conform calculelor o categorie de romanii se va putea bucura de bani in plus dupa recalculare.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )