Libnet.ro
UNICEF

15:00

2024 Subiectele

Libnet Ro
Concluziile Ligiei Deca dupa afisarea rezultatelor la Evaluarea Nationala 2024. Ce a spus ministrul despre subiectele scurse in timpul examenului (VIDEO)

Concluziile Ligiei Deca dupa afisarea rezultatelor la Evaluarea Nationala 2024. Ce a spus ministrul despre subiectele scurse in timpul examenului (VIDEO)

Ligia Deca, ministrul Educatiei, a declarat ca la proba de Limba Romana de la Evaluarea Nationala 77,6% dintre candidati au obtinut note peste 5, iar la Matematica 68,7%. Este anul in care Evaluarea Nationala se digitalizeaza, a mai spus ministrul. Rezultatele examenului, pe judete, pot fi consultate AICI.

Subiecte Bacalaureat 2024. Elev: Cel mai usor BAC din ultimii 10 ani, la Matematica. intr-o ora si 15 minute eram gata cu subiectele VIDEO

Absolventii de liceu au sustinut marti, 2 iulie 2024, a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2024. Nici Matematica si nici Istoria nu le-au pus probleme. Am cautat capcane, n-am gasit, spun elevii, care s-au declarat surprinsi de cat de usoare au fost subiectele.

Bacalaureat 2024. Baremul si subiectele la Istorie

Bacalaureat 2024. Ministerul Educatiei a facut publice subiectele si baremele de evaluare si notare a lucrarilor la proba de Istorie.

Bacalaureat 2024. Baremele si subiectele la Matematica |DOCUMENT

Ministerul Educatiei a facut publice subiectele si baremele de evaluare si notare a lucrarilor liceenilor la Matematica. Absolventii claselor a XII-a au sustinut marti, 2 iulie, a doua proba, cea obligatorie a profilului.

Bacalaureat 2024. Rezolvarea subiectelor la Matematica, profilul Stiintele naturii

Subiectele de la Bacalaureat 2024, Matematica -Stiintele naturii, au fost rezolvate de Denisa Tanasescu, profesoara la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti.

Primele perle la proba de Limba si literatura romana la Bacalaureat 2024: O trasatura a musafirului este speriat de bombe

Luni a avut loc prima proba a Bacalaureatului, iar la doar o zi de la aceasta au aparut primele perle. Desi subiectele au fost la un nivel mediu si erau accesibile, absolventii de liceu au facut multe gafe. Care sunt cele mai amuzante perle .

Bacalaureat 2024. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Mate-Info

Bacalaureat 2024. Subiectele la Mate-Info au fost rezolvate de Denisa Tanasescu, profesoara de matematica la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti. dascalul a precizat ca subiectele la Matematica la toate profilurile au fost usoare.

Bacalaureat 2024. Au aparut primele perle la Limba romana: O trasatura a musafirului este speriat de bombe

La doar o zi de la prima proba a Bacalaureatului 2024, cea la Limba si literatura romana, au aparut si primele perle. Desi profesorii au spus ca subiectele au fost accesibile, cu un nivel mediu de dificultate, absolventii claselor a XII-a au facut multe gafe.

Bacalaureat 2024. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Istorie

Marti, 02 iulie, elevii a sustinut proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2024. Candidatii au avut la dispozitie trei ore sa rezolve subiectele la Istorie. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Istorie .

Bacalaureat 2024. Au aparut subiectele la Matematica, specializarea Stiintele naturii

Absolventii de liceu care s-au inscris la Bacalaureatul 2024 au sustinut marti, 2 iulie, a doua proba, cea obligatorie a profilului. Ce subiecte au primit elevii la specializarea Stiintele Naturii.

Bacalaureat 2024. Au aparut subiectele la Matematica, specializarea Mate-Info. Unde s-au impotmolit candidatii

Absolventii de liceu care s-au inscris la Bacalaureatul 2024 au sustinut marti, 2 iulie, a doua proba, cea obligatorie a profilului. Ce subiecte au primit elevii la specializarea Mate-Info.

Bacalaureat 2024. Subiectele la Istorie, rezolvate de un profesor dintr-un liceu de top

Bacalaureat 2024. Subiectele la Istorie au fost rezolvate pentru Adevarul de Corneliu Rigler, profesor la Colegiul George Cosbuc din Bucuresti.

Bacalaureat 2024. Cum se rezolva subiectele la Matematica, profilul tehnologic

Bacalaureat 2024. Subiectele la Matematica, profilul tehnologic, au fost rezolvate partial de profesoara Denisa Tanasescu. Iata ce ar fi trebui sa scrie elevii in lucrare.

BAC 2024. Cat de grele au fost subiecte la Matematica, profilul tehnologic. Se va lua nota 5 foarte lejer

Bac 2024. Subiectele la Matematica, profilul tehnologic au fost extrem de accesibile, simple, fara capcane, fara a crea confuzii a declarat pentru Adevarul profesoara Denisa Tanasescu, de la Colegiul National I. Caragiale.

BAC 2024. Ce spun profesorii despre subiectele la Istorie. Aici, elevii s-ar putea sa greseasca

Subiectele la Istorie la Bacalaureat 2024 au fost accesibile, a declarat pentru Adevarul Corneliu Riegler, profesor de istorie la Colegiul National Bilingv George Cosbuc din Bucuresti. insa, elevii au avut si un punct care s-ar putea sa-i incurce pe multi dintre ei.

Subiectele la Matematica si Istorie, de la Bacalaureat 2024, au ajuns pe internet la putin timp dupa accesul in salile de examen

Absolventii de clasa a XII-a sustin astazi, 2 iulie, proba obligatorie de la Bacalaureat 2024. in spatiul public au aparut, la putin timp de la accesul in salile de examen, primele imagini cu subiectele de la Matematica si Istorie.

Bacalaureat 2024. Au aparut subiectele la Istorie. Ce eseu au avut de scris elevii

La nici o ora de la inceperea examenului de Bacalaureat 2024, proba obligatorie, in spatiul public s-au scurs deja subiectele. Iata ce au primit elevii la Istorie.

Bacalaureat 2024. Au aparut subiectele la Matematica. Ce exercitii au avut de rezolvat candidatii

Bac 2024. Nici nu a inceput bine proba obligatorie a profilului, ca au si aparut primele subiecte la Matematica. Foile de examen au fost fotografiate cu telefonul mobil si urcate pe Internet.

Subiectele la Istorie de la Bacalaureat 2024. Ce au primit elevii la examen

Absolventii de clasa a XII-a au sustinut astazi, 4iulie, proba obligatoriede la Bacalaureat 2024, cea la Matematica sauIstorie. Subiectele si baremul vor fipublicate pe pagina special destinata de pe edu. ro, dar si pe antena3. ro.

LIVE TEXT. Bacalaureat 2024. Subiectele la Mate si Istorie. Ce spun profesorii despre nivelul de dificultate al acestora DOCUMENT

Examenul de Bacalaureat 2024 continua astazi cu proba obligatorie a profilului. Elevii de la profilul uman dau examen la Istorie, iar cei de la real, la Matematica. La jumatate de ora dupa inceperea probei, in spatiul public au aparut subiectele atat la Matematica cat si la Istorie.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )