Libnet.ro
UNICEF

08:45

2024 Tricolorii

Libnet Ro
JO 2024: Romania, reprezentata la inca o disciplina olimpica 89 de sportivi calificati pana acum

JO 2024: Romania, reprezentata la inca o disciplina olimpica 89 de sportivi calificati pana acum

Echipa Olimpica a Romaniei a ajuns luni la 89 de sportivi, dupa calificarea triatlonistului Felix Duchampt la JO 2024. Este cea de-a 14-a disciplina pentru care tricolorii vor avea reprezentant la Paris.

Alexandru Mitrita, marele absent din lotul Romaniei pentru EURO 2024 - Explicatiile oferite de Edi Iordanescu si Razvan Lucescu

Edi Iordanescu a anuntat lista jucatorilor convocati pentru ultimele doua partide amicale pe care tricolorii le vor disputa inainte de participarea la Campionatul European, iar numele lui Alexandru Mitrita lipseste de pe aceasta. Criticat de mai multe voci importante din fotbalul autohton, selectionerul a oferit o explicatie scurta.

Iordanescu: nu pot garanta suporterilor un rezultat sau altul

Selectionerul Edward Iordanescu a afirmat, intr-un mesaj transmis dupa ce a anuntat lotul preliminar pentru Euro 2024, ca poate garanta oricand ca tricolorii dau tot ce au mai bun pe teren, in fiecare secunda din fiecare meci, si nu cedeaza indiferent de cum curge jocul si de scor.

Lotul de jucatori cu care Edi Iordanescu va aborda ultimele doua amicale inainte de Euro 2024

Selectionerul Edi Iordanescu a anuntat vineri, 24 mai, lista jucatorilor convocati pentru ultimele doua partide amicale pe care tricolorii le vor disputa inainte de participarea la Euro 2024, din Germania.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat lansarea aplicatiei Tricolorii

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, lansarea unei aplicatii pentru telefoanele mobile, denumita Tricolorii, care are o categorie speciala dedicata EURO 2024 si care cuprinde informatii utile pentru suporterii romani.

Florin Prunea a dezvaluit ce fotbalist roman nu ar trebui sa lipseasca de la EURO 2024

Nationala de fotbal a Romaniei se pregateste intens pentru Campionatul European din Germania, iar Edi Iordanescu va anunta curand lotul cu care tricolorii se vor prezenta la turneul final.

Tricolorii vor disputa doua meciuri de pregatire inaintea EURO 2024. S-au stabilit orele de disputare

Nationala Romaniei va sustine doua meciuri amicale inaintea plecarii in Germania pentru Campionatul European.

A fost stabilit programul pentru amicalele Romaniei inainte de EURO 2024. Cand se joaca meciurile si cine le transmite

Federatia Romana de Fotbal a anuntat orele de start ale meciurilor pe care le va juca echipa nationala a Romaniei in prima parte a lunii iunie, ultimele teste pentru tricolorii lui Edi Iordanescu inaintea EURO 2024. Nationala Romaniei s-a calificat la EURO 2024 dupa o campanie de succes, in care a terminat neinvinsa, pe prima pozitie, o grupa preliminara din care au mai facut parte Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra.

Romania a inceput numaratoarea inversa pentru Euro 2024: orele ultimelor doua amicale, anuntate de FRF

Tricolorii vor pleca spre Germania dupa doua partide de verificare, la Bucuresti.

Tricolorii se lupta pentru biletele la JO (VIDEO)

Inotatorii romani se vor lupta cu timpii saptamana viitoare la Campionatul National, competitie acreditata care le poate asigura calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Obiective turistice in orasele care vor gazdui meciurile Romaniei la EURO 2024. Top 5 favorite la casele de pariuri.

10 orase din Germania vor gazdui meciuri de la Campionatul European de fotbal, care va avea loc intre 14 iunie si 14 iulie. EURO 2024 reprezinta un prilej de a urmari fotbal spectacol, dar in acelasi timp poti sa vizitezi si orasele in care Romania va juca. Tricolorii vor evolua in Munchen, Koln si Frankfurt.

Marcel Ciolacu, la intalnirea cu cancelarul Germaniei, tara-gazda a EURO 2024: in iunie, si tricolorii si romanii vor face o figura frumoasa in Europa!

Premierul Marcel Ciolacu si cancelarul Olaf Scholz au discutat, sambata, la Bucuresti, si s-au fotografiat cu mingea EURO 2024, turneul de fotbal care va fi gazduit in vara de Germania. in iunie, si tricolorii si romanii vor face o figura frumoasa in Europa!, a subliniat Marcel Ciolacu .

Romania a pierdut teren in clasamentul FIFA dupa amicalele cu Irlanda de Nord si Columbia. Ce locuri ocupa adversarele noastre de la EURO 2024

Echipa nationala a Romaniei a terminat amicalele din martie fara sa obtina vreo victorie si a coborat o pozitie in clasamentul FIFA. Luand in calcul doar adversarele din grupa de la EURO 2024, tricolorii lui Edi Iordanescu ar fi abia pe 3, dupa Belgia si Ucraina, dar deasupra Slovaciei.

Edi Iordanescu, pe lista unei echipe cu 15 titluri de campioana

Dupa Anghel Iordanescu, Edi Iordanescu a devenit urmatorul selectioner care califica nationala de fotbal a Romaniei la un Campionat European. Tricolorii au terminat primii in grupa de calificare la EURO 2024, iar performanta a generat interes pentru cluburile care sunt in cautarea unui antrenor.

Polo: Romania si-a aflat adversarele la Jocurile Olimpice de la Paris

Echipa nationala de polo masculin a Romaniei si-a aflat adversarele in faza preliminara a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris. Tricolorii vor debuta impotriva Greciei pe 28 iulie.

Ce urmeaza pentru nationala Romaniei inaintea participarii la EURO 2024

Tricolorii au disputat primele doua meciuri din acest an, cu Irlanda de Nord si Columbia. Adrian Mutu anticipeaza un EURO 2024 dificil pentru Romania Gheorghe Hagi i-a urmarit pe tricolori contra Columbiei si are doi remarcati: Sunt cei mai decisivi .

Romania, debut de foc la EURO 2024. Tricolorii se vor duela cu cel mai greu adversar calificat dupa baraj

Romania, invinsa de Columbia in cel mai important test inainte de EURO 2024 - Cinci goluri pe stadionul din Madrid

Nationala Romaniei a fost dominata de Columbia timp de 80 de minute, dar schimbarile facute de Edi Iordanescu au fost inspirate si tricolorii au reusit sa marcheze doua goluri care dau sperante inainte de Campionatul European din Germania. Meciul de pe Estadio Metropolitano stadionul lui Atletico Madrid) s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru sud-americani.

Nationala U17 spre EURO 2024: Tricolorii au terminat la egalitate cu Bulgaria

Nationala U17 a Romaniei a remizat, sambata, scor 0-0, cu echipa similara a Bulgariei, in grupa 2 a Turului de Elita Under 17, ultima runda inaintea Campionatului European.

Romania Irlanda de Nord. Palmaresul in confruntarile directe nu ne este favorabil

In aceasta seara, de la ora 21. 45, echipa nationala de fotbal a Romaniei disputa primul amical din 2024, contra Irlandei de Nord. Palmaresul este de partea echipei antrenate de Michael ONeill, in cele opt intalniri directe tricolorii reusind sa se impuna de doar doua ori. Din cele opt confruntari cu Irlanda de Nord, Romania are .

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )