Libnet.ro
UNICEF

18:30

2024 Tricolorii

Libnet Ro
Suma castigata de tricolori pentru calificarea in optimile EURO 2024 Gigi Becali: Cand copiii mei iau bani ma bucur si eu

Suma castigata de tricolori pentru calificarea in optimile EURO 2024 Gigi Becali: Cand copiii mei iau bani ma bucur si eu

Nationala Romaniei a castigat Grupa E si s-a calificat in optimile EURO 2024, iar aceasta performanta i-a asigurat o recompensa financiara importanta. Suma va creste daca tricolorii reusesc sa treaca de Olanda, marti, la Munchen, si sa isi continue parcursul entuziasmant. Romania, bonus de 12,5 milioane euro pentru calificarea in optimile EURO 2024 .

George Puscas a prefatat duelul cu Olanda din optimi. A adus aminte de momentul 2019 de la tineret

Romania s-a calificat de pe primul loc in optimile de finala la EURO 2024, unde tricolorii vor da piept cu puternica echipa a Olandei. Cum arata tabloul optimilor de finala la EURO 2024 .

George Puscas: Trebuie sa ne gandim la urmatorul pas

George Puscas, atacantul echipei nationale a Romaniei, spune ca tricolorii sunt pregatiti pentru urmatorul meci, cu Tarile de Jos, de marti, din optimile Euro-2024.

Motivul pentru care tricolorii nu se vor antrena pe Allianz Arena inainte de meciul Romania Olanda. Prevederile protocolului UEFA

Tricolorii nu se vor antrena pe Allianz Arena, stadionul care va gazdui cel mai important meci al acestei generatii. Nationala Romaniei se va muta din Wurzburg la Munchen, pentru partida cu Olanda din optimile EURO 2024, scrie GSP. De ce tricolorii nu se vor antrena pe Allianz Arena .

Presa olandeza prefateaza duelul cu Romania: Fara stele adevarate

Presa din Olanda incepe sa iti faca temele despre adversara din optimile de finala ale EURO 2024, Romania. Tricolorii au reusit un rezultat de egalitate cu Slovacia pentru a mai trai cel putin o zi de meci la turneul final din Germania. Cei de la Telegraaf au scris un articol echilibrat si corect despre actuala echipa a tricolorilor.

Andrei Ratiu, dorit de mai multe cluburi importante dupa prestatiile de la EURO 2024. Suma ceruta de Rayo Vallecano

Andrei Ratiu a fost unul dintre tricolorii care au impresionat prin prestatiile de la EURO 2024 si a intrat in vizorul mai multor cluburi importante din Europa. Andrei Ratiu, dorit de mai multe cluburi .

Romania, dupa o calificare istorica la Euro 2024: petrecere cu boxa data la maximum, pe manele VIDEO

Tricolorii au incheiat grupa pe primul loc.

Romania-Olanda in optimi de finala la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finala de la EURO 2024. Cu siguranta, cea mai asteptata partida pentru noi este duelul Romania Olanda. Tricolorii lui Edi Iordanescu au castigat grupa E si sunt in fata meciului unei generatii. Derby-ul pentru un loc in sferturile de finala le aduce fata in fata pe Franta .

Romania si-a aflat adversara din optimi la EURO 2024, dupa ce Portugalia a mimat fotbalul cu Georgia

Tricolorii s-au calificat de pe primul loc in optimile de finala la EURO 2024 si vor avea parte de un adversar de top din fotbalul european.

Tricolorii au facut spectacol pe muzica lui Babasha, dupa calificarea in optimi la EURO 2024

Dupa tot scandalul provocat de maneaua cantata de Babasha la concertul Coldplay, jucatorii echipei Romaniei au sarbatorit calificarea in optimile Euro 2024 pe o piesa cantata chiar de Babasha. Tricolorii s-au ales cu replici intepatoare din cauza ca dansau pe muzica lui Babasha in vestiar Se pare ca desi entuziasmul provocat de performantele jucatorilor Echipei de suflet a fost mare, el nu a fost destul de mare cat sa multumeasca internautii care sunt in continuare suparati de faptul ca Babasha are succes.

Entuziasm si recunostinta din partea presedintelui Iohannis, premierului Ciolacu si presedintelui Senatului Ciuca dupa calificarea Romaniei in optimi la EURO 2024

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu si presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, au transmis, miercuri, mesaje de felicitare echipei nationale de fotbal pentru calificarea in optimile EURO 2024, dupa egalul cu Slovacia. Seful statului a punctat ca tricolorii le-au adus bucurie romanilor. Felicitari echipei nationale de fotbal pentru calificarea in optimile de finala ale Campionatului European! .

Romania viseaza la Slovenia in optimi: cum putem da de echipa pacii, care n-a batut pe nimeni

Tricolorii au sansa unui meci usor, in urmatoarea faza de la Euro 2024.

Marcatorul unicului gol al tricolorilor din meciul cu Slovacia, Razvan Marin, dupa meci: Am facut milioane de romani fericiti

Romania a remizat in ultimul meci din grupele EURO 2024, cu Slovacia, scor 1-1, si a castigat Grupa E. in optimile de finala ale Campionatului European, tricolorii se pot duela cu Olanda sau Slovenia, echipele care au incheiat pe locul trei. Razvan Marin ca urmatorul meci va fi cu totul altceva .

Romania termina grupa pe locul 1, dupa 1-1 cu Slovacia. Tricolorii, sustinuti zgomotos de fani. Nita, genial. Razvan Marin a dat golul care ne duce in optimile Euro 2024

Slovacia Romania, ultimul meci al Tricolorilor in Grupa E la Euro 2024, a inceput la ora 19:00, la Frankfurt. Partida a fost decisiva pentru calificarea in optimile Campionatului European de Fotbal. Imnul Romaniei s-a auzit puternic pe stadionul din Frankfurt De Ziua Drapelului National, in Romania, la Frankfurt peste 35. 000 de fani Tricolori au cantat Desteapta-te, Romane! si Romania, Romania!.

CALIFICARE! Romania merge in optimile de finala la EURO de pe primul loc in Grupa E

Nationala Romaniei a remizat in meciul cu Slovacia, unul de mare lupta si angajament, scor 1-1, si a obtinut calificarea in optimile de finala la EURO 2024. Cum in cealalta partida a grupei Belgia a tras cu dintii de un scor alb cu Ucraina, tricolorii au incheiat pe primul loc. Ucraina este singura echipa eliminata din Grupa E. Asa am trait Slovacia Romania .

Edi Iordanescu, surprize mari in echipa de start a Romaniei. Ianis Hagi i-a luat locul unui om de baza

Tricolorii joaca azi pentru calificarea in optimile Euro 2024.

EURO 2024: Echipa de start a Romaniei in meciul cu Slovacia. Ianis Hagi e titular

Romania intalneste Slovacia miercuri, de la ora 19. 00, in ultimul meci al nationalei nostre din grupa E de la EURO 2024. Tricolorii sunt pe primul loc in grupa dupa ce au invins Ucraina, 3-0, si au pierdut cu Belgia, 0-2.

Mesajele haioase al slovacilor pentru Romania inainte de marele meci de la Euro 2024

Tricolorii joaca diseara pentru calificarea in optimile turneului final.

Tricolorii s-au intalnit cu fanii in ziua meciului decisiv de la EURO

Romania va infrunta Slovacia, miercuri seara, de la ora 19:00, in ultima partida a Grupei E la Campionatul European.

Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial inaintea meciului cu Slovacia

Sesiunea de pregatire a avut loc pe un teren secundar pentru a proteja suprafata de joc a stadionului din Frankfurt care va gazdui meciul cu Slovacia, miercuri, de la ora 19:00.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )