Libnet.ro
UNICEF

17:30

2024 Washington

Libnet Ro
Mii de americani au vizitat Ambasada Romaniei din Washington, la Ziua Portilor Deschise

Mii de americani au vizitat Ambasada Romaniei din Washington, la Ziua Portilor Deschise

Peste 3. 000 de persoane au vizitat Ambasada Romaniei de la Washington, in ziua de sambata, 11 mai 2024, a anuntat Ambasada Romaniei. Vizitele au avut loc in cadrul EU Open House Ziua Portilor Deschise). Acesta a fost cel mai mare eveniment de diplomatie publica organizat la Washington de catre ambasadele tarilor membre ale Uniunii Europene.

Cel mai mare proiect de captare directa a carbonului a intrat in functiune

O realizare de proportii epice in lupta impotriva schimbarilor climatice: cea mai mare instalatie de captare directa a carbonului din lume a fost inaugurata recent. Compania elvetiana Climeworks a dat lovitura din nou, deschizand Mammoth, o instalatie care isi depaseste propriul record in ceea ce priveste cantitatea de CO2 extrasa din aer. Conform The Washington .

Ce i-au transmis romanii lui Carmen Iohannis, dupa intalnirea cu Prima Doamna a Americii. Putini au observat acest detaliu. Foto

Romanii nu au putut sa nu remarce ca o persoana cu o functie importanta lipseste din fotografiile in care Carmen Iohannis apare la evenimentele de la Casa Alba alaturi de Jill Biden. Prima Doamna de la Bucuresti l-a insotit pe presedinte in vizita de lucru la Washington, in perioada 7-8 mai 2024. Carmen Iohannis nu .

Presedintele Atlantic Council l-a decorat pe presedintele Iohannis si a subliniat buna colaborare cu SNSPA

Presedintele Atlantic Council, Fred Kempe, l-a decorat pe presedintele Iohannis si a subliniat buna colaborare dintre Atlantic Council din SUA si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) din Romania. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit distinctia Atlantic Council Distinguished Leadership 2024, in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat la Washington. Scoala Nationala de .

Klaus Iohannis s-a intalnit la Washington cu presedintele Camerei Reprezentantilor din cadrul Congresului SUA

Cu ocazia vizitei de lucru in Statele Unite ale Americii, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi, 9 mai 2024, la Washington, cu presedintele Camerei Reprezentantilor din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, participa la ceremonia de decernare a Premiilor Atlantic Council Distinguished Leadership 2024

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, participa la ceremonia de decernare a Premiilor Atlantic Council Distinguished Leadership Awards, la Washington DC, eveniment la care sunt asteptati peste 600 de invitati din 60 de tari.

Klaus Iohannis, primit la Casa Alba de Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Casa Alba, de presedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Seful statului roman efectueaza o vizita de lucru la Washington, unde, in cursul zilei de miercuri, va primi Distinguished International Leadership Award pentru anul 2024, in cadrul galei Atlantic Council Distinguished Leadership Awards. Potrivit Administratiei Prezidentiale, in .

Opozantul rus Vladimir Kara-Murza a primit premiul Pulitzer pentru articolele scrise din penitenciar

Vladimir Kara-Murza, condamnat la 25 de ani de inchisoare in aprilie 2023 pentru ca a dezaprobat razboiul din Ucraina, va primi premiul Pulitzer pentru 2024 pentru opiniile semnate in Washington Post din spatele gratiilor, potrivit organizatorilor.

Klaus Iohannis se intalneste cu Joe Biden la Casa Alba. Premiul pe care presedintele Romaniei il va primi in premiera

Klaus Iohannis se va intalni cu Joe Biden la Casa Alba, marti, 7 mai 2024, in cadrul unei vizite de lucru de doua zile la Washington DC. Liderii politici vor sarbatori doua decenii de cand Romania a intrat in organizatia NATO. Seful de stat de la Bucuresti urmeaza sa fie onorat in premiera cu o .

Presedintele Klaus Iohannis, decorat la Washington si primit de presedintele Biden la Casa Alba

Presedintele Romaniei se va afla, in perioada 7-8 mai, intr-o vizita de lucru la Washington, DC. El va fi primit marti, la Casa Alba, de catre presedintele SUA, Joe Biden. Klaus Iohannis va primi premiul Distinguished International Leadership pentru anul 2024, acordat de Consiliul Atlantic din SUA.

Vizita de lucru a Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in Statele Unite ale Americii

Comunicat de presa Vizita de lucru a Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in Statele Unite ale AmericiiPresedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla, in perioada 7-8 mai 2024, intr-o vizita de lucru la Washington, D. , Statele Unite ale Americii. Presedintele Romaniei va fi primit marti, 7 mai, la Casa Alba de catre Presedintele SUA, Joseph R.

Klaus Iohannis a plecat in SUA, unde se va intalni cu Joe Biden. Presedintele a decolat de la Sibiu cu un avion de lux

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla, in perioada 7-8 mai 2024, intr-o vizita de lucru la Washington, D. , Statele Unite ale Americii. Presedintele Romaniei va fi primit marti, 7 mai, la Casa Alba de catre Presedintele SUA, Joseph R. Biden, Jr.

Klaus Iohannis merge in America unde va primi premiul Distinguished International Leadership Award

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla, in perioada 7-8 mai 2024, intr-o vizita de lucru la Washington, D. , Statele Unite ale Americii. Presedintele Romaniei va fi primit marti, 7 mai, la Casa Alba de catre Presedintele SUA, Joseph R. Biden, Jr. Cu acest prilej, vor fi discutate teme prioritare ale agendei internationale si bilaterale.

Cu ce avion a plecat Klaus Iohannis in SUA. Presedintele va fi premiat cu Oscarul de la Washington

Presedintele Klaus Iohannis a plecat luni dimineata intr-o calatorie in SUA, la bordul unui avion privat de lux, cu care a mers anul trecut in Emiratele Arabe si in turneul din Africa, dar si in aprilie 2024 in Coreea de Sud, potrivit Boarding Pass.

Presedintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Presedintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, intr-o ceremonie care se va desfasura la Washington, in ziua de 8 mai 2024. Presedintele Iohannis va primi titlul Distinguished International Leadership Award. Aceasta distinctie i se ofera pentru cariera sa remarcabila, pentru conducerea exemplara a Romaniei si pentru rolul sau de lider transatlantic si european.

Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura

Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a condus, in perioada 16-21 aprilie 2024, delegatia MF la reuniunile de primavara ale Grupului Bancii Mondiale si Fondului Monetar International, de la Washington. in marja reuniunilor, delegatia MF a avut intalniri cu inalti reprezentanti ai Bancii Mondiale BM), Fondului Monetar International FMI), Corporatiei Financiare Internationale IFC), precum si cu agentiile de rating S and P si Moody and s.

Legatura dintre desenele animate de pe Amazon Prime sau Max si Coreea de Nord. Ce se intampla cu animatiile, de fapt

Animatorii nord-coreeni ar fi putut ajuta la crearea desenelor animate populare pentru Amazon Prime Video, Max si alte servicii de streaming. Ce au descoperit cercetatorii Cercetatorii din cadrul proiectului 38 North din Washington ar fi descoperit un server cloud configurat gresit pe o adresa IP nord-coreeana care continea mii de fisiere de animatie, conform informatiilor .

Concedierile de la Tesla, dovada unor probleme mai grave in piata producatorilor de masini electrice. Decizia lui Elon Musk

Recent, Tesla s-a alaturat seriei de companii care au anuntat concedieri pe scara larga, un semnal al problemelor ce pot depasi cadrul intern al companiei si ar putea indica o presiune mai ampla in industria vehiculelor electrice. Informatia initiala, raportata de Electrek si ulterior confirmata de Reuters, Washington Post si New York Times, indica faptul .

Razboi in Ucraina, ziua 766. Volodimir Zelenski: Kievul a pierdut 6 luni din cauza blocajului din Congresul SUA

Razboi in Ucraina, ziua 766. Neintelegerile dintre democrati si republicani din Congres privind pachetul de sprijin militar destinat Ucrainei, de 60 de miliarde de dolari, a facut Ucraina sa dea inapoi pe front, a declarat presedintele Volodimir Zelenski intr-un interviu acordat pentru cotidianul american Washington Post.

Vizita ambasadorului Romaniei in statele americane Washington si Oregon. intalniri cu comunitatile de romani

Turneul 50 States, One Communitya continuat, in perioada 14-19 martie 2024, cu vizita ambasadorului Romaniei, Andrei Muraru, in statele Washington si Oregon. in statul Washington, ambasadorul a cunoscut comunitatile de romani reunite in jurul bisericilor ortodoxe Sfintii Parinti Ioachim si Ana, Sfintii Trei Ierarhi, respectiv First Romanian Pentecostal Church. Separat, a avut o reuniune cu .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )