Libnet.ro
UNICEF

09:00

21 de persoane, retinute in urma perchezitiilor din Sibiu si Bucuresti, intr-un dosar de trafic de droguri

România Liberă România Liberă,
21 de persoane, retinute in urma perchezitiilor din Sibiu si Bucuresti, intr-un dosar de trafic de droguri

21 de persoane au fost retinute, in noaptea de joi spre vineri, de procurorii DIICOT Sibiu, pentru trafic de droguri de risc si mare risc si pentru constituirea unui grup infractional, in urma perchezitiilor facute, joi, la mai multe adrese din Sibiu si Bucuresti. Acestea vor fi duse in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. continuă pe România Liberă

21 de persoane, retinute in dosarul traficantilor de droguri de la Sibiu si Bucuresti

21 de persoane au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore in dosarul gruparii de traficanti de droguri destructurata de catre politistii de la Crima Organizata si procurorii DIICOT.

UPDATE. Fostul sot al Mihaelei Radulescu, retinut in dosarul bijuteriilor falsificate. Peste 1.500 parfumuri si bijuterii contrafacute, confiscate in urma perchezitiilor

Sapte persoane sunt banuite ca ar fi pus in vanzare parfumuri, cosmetice si bijuterii contrafacute. Politistii de la Investigarea Fraudelor din cadrul IGPR au facut joi dimineata opt perchezitii in Bucuresti si Ilfov. Bijuteriile au fost gasite la un depozit. Bunurile contrafacute erau vandute pe internet, prin intermediul unui site dedicat.

Cinci persoane retinute pentru evaziune cu carne, dupa perchezitii in magazine din Capitala

Cinci persoane au fost retinute in urma unor perchezitii la magazine si carmangerii din Capitala, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune prin vanzarea la negru a unor cantitati de carne care trebuiau sa ajunga la hipermarketuri, prejudiciul produs fiind de 1,5 milioane euro.

Cinci persoane retinute pentru evaziune cu carne

Cinci persoane au fost retinute in urma unor perchezitii la magazine si carmangerii din Capitala, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune prin vanzarea la negru a unor cantitati de carne care trebuiau sa ajunga la hipermarketuri,.

Cinci persoane retinute pentru evaziune cu carne, dupa perchezitii in magazine din Capitala

Cinci persoane au fost retinute in urma unor perchezitii la magazine si carmangerii din Capitala, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune prin vanzarea la negru a unor cantitati de carne care trebuiau sa ajunga la hipermarketuri. Prejudiciul in acest caz a fost estimat la 1,5 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )