Libnet.ro
UNICEF

21:30

22 de cazuri de coronavirus inregistrate la Spitalul Gerota

Antena3 Antena3,
22 de cazuri de coronavirus inregistrate la Spitalul Gerota

Dintre cele 33 de cazuri de coronavirus confirmate astazi, un numar de 22 au fost inregistrate la Spitalul Gerota. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani. continuă pe Antena3

Imagini din Spitalul Gerota, aflat in carantina. Medicii: Suntem depasiti de situatie si la pragul de a ceda psihic

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini revoltatoare de la Spitalul Gerota, care se afla in carantina.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI Spania si Portugalia suspenda turismul dintre cele doua tari

Spania si Portugalia vor suspenda activitatile de turism dintre cele doua tari, incepand de luni, pentru a limita raspandirea coronavirusului, a declarat duminica premierul portughez Antonio Costa.

Coronavirus in Romania. 123 de cazuri de coronavirus confirmate. Printre pacienti, un deputat PNL si primarul Devei, infectati de senatorul Chitac Romania a intrat in scenariul 3 pentru COVID-19

Numarul de cazuri de infectare cu coronavirus in Romania a ajuns la 123, sambata, iar printre pacienti sunt sapte noi pacienti - intre care o femeie din Constanta infectata de senatorul Vergil Chitac, un asistent medical de la Spitalul Gerota si un inginer de la ADP sector 4, care fac parte din cercul fostului ofiter MAI - au fost confirmati cu coronavirus sambata seara. Anterior, alti trei liberali au fost confirmati cu COVID-19. Romania a intrat in scenariul 3 al epidemiei, ceea ce inseamna un numar de imbolnaviri intre 101 si 2. ----------------------------------------------------------------22:45 Bilantul ajunge la 123 de cazuri. 22:32 VIDEO O inregistrare virala cu un barbat care pare ca fuge de echipele de carantinare este falsa si a fost filmata pentru divertisment - Grupul de comunicare strategica22:25 Tarom suspenda cursele spre si dinspre Amman.

CORONAVIRUS |123 de persoane testate pozitiv in Romania. Un asistent medical de la Spitalul Gerota, infectat

Inca doua cazuri de coronavirus au fost testate pozitiv in Romania. Astfel, bilantul a ajuns la 123 de persoane contaminate. Este vorba de o femeie de 58 ani din Bucuresti. Aceasta este asistent medical in.

Situatie critica la Spitalul Gerota. Dumitru Coarna: 50% din cei care au fost testati, rezultat pozitiv

Situatie critica la Spitalul Dimitrie Gerota. Zeci de persoane ar fi fost testate pozitiv, a spus Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor.

116 cazuri de coronavirus in Romania. Doua dintre persoanele infectate, asistente medicale in Hunedoara

Alte trei cazuri au fost confirmate cu coronavirus sambata. Bilantul infectatilor a ajuns la 116. Printre acestea se numara si doua asistente medicale care au intrat in contact cu cazul 26, infectata cu coronavirus.

Coronavirus. Firea: Spitalul Victor Babes este pregatit sa asigure inca 340 de paturi pentru pacientii bolnavi de Covid-19

Spitalul de boli infectioase si tropicale Victor Babes, administrat de Primaria Capitalei, prin ASSMB, este pregatit sa asigure, daca situatia o va impune, inca 340 de paturi pentru pacientii bolnavi de coronavirus, pe langa cele 60 deja alocate, a anuntat primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, pe Facebook.

Franta inchide toate locurile publice. Peste 150.000 de cazuri de coronavirus in intreaga lume

Tarile din intreaga lume se mobiizeaza impotriva pandemiei de coronavirus, care afecteaza acum in special Europa. Pana in prezent, s-au inregistrat peste 150. 000 de cazuri de infectare, scrie AFP.

Romania are 95 de cazuri de coronavirus. Printre persoanele infectate se afla si un copil de un an

Numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 95, dupa ce in decurs de o ora au fost confirmate 6 noi cazuri. Printre ultimii pacienti confirmati se afla si un copil de un an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )