Libnet.ro
UNICEF

01:05

23 iunie in istorie: Antarctica obtine protectie internationala. Republica Moldova obtine suveranitatea

România Liberă România Liberă,
23 iunie in istorie: Antarctica obtine protectie internationala. Republica Moldova obtine suveranitatea

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 23 iunie . continuă pe România Liberă

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker. Numerele extrase joi, 23 iunie

Joi, 23 iunie, Loteria Romana a organizat noi trageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Report de 3,14 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49 si de peste 2,33 milioane euro la Joker.

Sedinta de constituire a Consiliului Local are loc pe 23 iunie. PSD are majoritatea

Castigatorii alegerilor se intalnesc joi, 23 iunie, la ora 14. 00 pentru constituirea Consiliului Local. Majoritatea se afla in mainile social-democratilor, cu 8 mandate obtinute, care au batut palma cu Partidul Dreptatii SocialePDS), reprezentat de fostul primar al Calarasiului, Nicolae Dragu, care are 3 mandate.

Curs valutar 23 iunie. Euro scade, francul elvetian creste

Cursul valutar valabil pentru joi, 23 iunie, indica o scadere a cotatiei monedei unice europene, in paralel cu o crestere a dolarului american si a francului elvetian .

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016: Taurii revin la sentimente mai bune fata de prieteni

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016: racii beneficiaza de ajutorul prietenilor mai tineri, fecioarele primesc vesti bune de la rude, scorpionii atrag simpatia membrilor familiei, iar capricornii spera la o schimbare majora.

Sarbatorim visul pe care l-am realizat in aceasta seara. Bucurie de nedescris pe strazile din Albania dupa prima victorie din istorie intr-o competitie internationala (VIDEO+FOTO)

Bucurie fara margini la Tirana, acolo unde mii de suporteri albanezi au sarbatorit prima victorie din istorie a Nationalei lor la un turneu international. Aflata intr-o grupa cu Franta, Elvetia si.

Horoscop zilnic, 23 iunie. Zi importanta pe plan profesional

Berbec Esti hotarat sa faci curatenie in toate relatiile de prietenie sau protectorat si chiar daca mai oscilezi, razele astrelor te vor impinge puternic de la spate sa faci ce trebuie. Pare neclar cine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )