Libnet.ro
UNICEF

21:00

25 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru situatii de urgenta

România Liberă România Liberă,
25 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru situatii de urgenta

Primul contract de finantare in cadrul proiectului ERSL II - Raspunsul eficient salveaza vieti, in valoare de 25 de milioane de euro, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare, a fost semnat vineri, informeaza Ministerul Afacerilor Interne intr-un comunicat transmis AGERPRES. continuă pe România Liberă

Un helesteu amenajat pe malul Dunarii, cu 300.000 euro alocati din fonduri europene, a secat dupa o luna

Un helesteu amenajat in municipiul Calafat, cu circa 300. 000 de euro obtinuti prin Programul Operational de Pescuit, a secat dupa o luna de zile.

Bani europeni irositi: Un lac realizat din fonduri UE a secat in doar doua luni. Care a fost reactia autoritatilor

Un helesteu care a fost amenahat de catre primaria orasului Calafat, judetul Dolj, cu suma de 300. 000 de euro, primita din fonduri europene, a secat la aproximativ doua luni de cand a fost inaugurat,.

POCU: 94 milioane euro pentru pregatirea personalului din sanatate

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza in consultare publica ghidul solicitantului Formarea personalului implicat in implementarea programelor prioritare de sanatate, aferent apelului de proiecte, in valoare de peste 94 milioane euro, din cadrul Programului Operational Capital Uman POCU).

Marcel Murgoci, Estinvest Focsani: Volumul de tranzactionare, de 4 milioane euro, este unul modest

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de ieri, de o tranzactie de tip deal realizata cu actiuni Albalact ALBZ), in valoare de 4,83 milioane de lei, suma ce reprezinta peste un sfert 27,7%) din volumul total inregistrat, de 17,41 milioane lei 3,9 milioane euro).

Indicii, in apreciere, pe fondul unui rulaj de 5,3 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 5,36 milioane euro, mai mare decat luni 1,9 milioane euro).

Lichiditatea a fost una extrem de mica, de doar 1,9 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 8,6 milioane de lei 1,9 milioane euro), mai mic decat cel consemnat vineri 2,7 milioane euro).

Steaua, profit de 10 milioane de euro din transferuri

Steaua ramane echipa din Romania care vinde in continuare la nivel inalt in Europa si doar in vara acestui an a inregistrat un profit de 10 milioane de euro in urma schimbului de jucatori.

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! (VIDEO)

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! Ion.

Castelul Corvinilor pierde fonduri de la UE pentru restaurare: proiectul de cinci milioane de euro a fost respins

Agentia de Dezvoltare Regionala a constatat mai multe erori in intocmirea proiectului de reabilitare a Castelului Corvinilor din Hunedoara, pentru primaria spera sa obtina fonduri europene in valoare de circa 22 de milioane de lei. Cererea de finantare a fost respinsa, iar autoritatile locale vor fi nevoite sa caute alte solutii pentru finantarea lucrarilor necesare la castel.

Campus de 5 milioane de euro intr-o comuna din Salaj, unde un singur absolvent de liceu si-a luat Bac-ul in ultimii cinci ani

Pentru constructia singurului campus scolar din judetul Salaj au fost nevoie de aproape zece ani si de depasirea mai multor piedici printre care stoparea finantarii initiale din fonduri guvernamentale, un proces cu constructorul si respingerea proiectului pentru finantare europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )