Libnet.ro
UNICEF

19:00

29 de perchezitii in Gorj, Dolj si Olt. Prejudiciu de 2 milioane de lei intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul forestier (VIDEO)

B1 B1,
29 de perchezitii in Gorj, Dolj si Olt. Prejudiciu de 2 milioane de lei intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul forestier (VIDEO)

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Gorj au efectuatmiercuri, 29 de perchezitii la domiciliile unor persoane suspectede achizitie, transport si vanzare a materialului. continuă pe B1

UPDATE Primarul Daniel Baluta a convocat miercuri o ultima sedinta cu vechiul Consiliu Local pentru a trece proiecte de peste 300 milioane lei in noul Consiliu edilul a pierdut majoritatea

Primarul reales al Sectorului 4, Daniel Baluta, a convocat pe 30 septembrie o ultima sedinta de Consiliu Local cu actuala componenta, cu proiecte de peste 300 milioane lei pe ordinea de zi suplimentara. Dupa alegerile de duminica, acesta a pierdut majoritatea in Consiliul Local, si doreste ca actualul Consiliu, unde majoritar este PSD, sa ii aprobe mai multe proiecte.

VIDEO Perchezitii la evazionisti care se ocupa de vanzarea lemnului. Prejudiciul estimat este de doua milioane de lei

Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Gorj au efectuat, astazi, 29 perchezitii pe raza judetelor Gorj, Dolj si Olt.

Lucrarile la Barajul Mihaileni, intarziate de trei decenii. inca 15 milioane de lei au fost alocati investitiei

Aproape 15 milioane de lei au fost alocati de Apele Romane pentru continuarea lucrarilor la amenajarea barajului si lacului de acumulare Mihaileni, de pe raul Crisul Alb, o investitie inceputa in urma cu peste trei decenii.

Finantele au imprumutat inca 621 milioane de lei, pentru a acoperi deficitul

Guvernul are nevoie de imprumuturi mari pentru a acoperi deficitul bugetar care a ajuns la 54,77 miliarde de lei in august 5,2% din PIB), dupa cum arata executia bugetara publicata luni seara.

LA 21 SEPTEMBRIE Transelectrica avea de recuperat creante de 47,5 milioane lei pentru transportul electricitatii

Transelectrica avea de recuperat, la data de 21 septembrie 2020, creante in valoare totala de 47,5 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricitatii, potrivit unui document al companiei, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )