Libnet.ro
UNICEF

08:30

3 iunie, zi de doliu national in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
3 iunie, zi de doliu national in Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat joi, 2 iunie, un decret prin care ziua de 3 iunie a fost declarata zi de doliu national. continuă pe Adevărul

UPDATE Un elicopter romanesc SMURD s-a prabusit in Republica Moldova, in conditii de ceata / Toate cele patru persoane de la bord si-au pierdut viata

Un elicopter romanesc SMURD cu patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un doctor si un asistent medical - s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova, in conditii de ceata si ploaie. Toate cele patru persoane au murit in urma impactului cu solul. Elicopterul transportase o batrana la Chisinau si se indrepta spre un alt blonav, o persoana care suferise un accident cardio-vascular, dar s-a prabusit la putin timp dupa decolare. UPDATE 21:40 Procurorul sef al Republicii Moldova: Martorii spun ca motorul s-a oprit in zborUPDATE 20. 30 MAI: Membrii echipajului SMURD decedati in R. Moldova - peste 5 ani experienta pe elicopter.

Presedintele Republicii Moldova a transmis condoleante dupa prabusirea elicopterului SMURD

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis condoleante joi, dupa prabusirea unui elicopter al SMURD in raionul Cantemir, soldata cu moartea a patru persoane.

Cine sunt victimele din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

La bordul elicopterului SMURD, care s-a prabusit, joi, 2 iunie, in zona Cahul din Republica Moldova se afla un echipaj format dintr-un pilot, un copilot, un medic si un asistent. Aeronava apartinea seviciului SMURD Iasi, se afla la a doua misiune efectuata astazi in Republica Moldova si se deplasa spre Cahul pentru a prelua un pacient.

Voicu Socae, copilotul mort in accidentul de la Iasi participase la prima misiune a elicopterului SMURD Galati in Republica Moldova

Voicu Socae este una dintre cele patru victime ale tragediei petrecute astazi, 2 iunie, pe raza localitatii Haragas din Basarabia. Vara trecuta, acesta ridicase de la sol si elicopterul aflat la Punctul de Operare Aeromedicala Galati pentru a se deplasa in Republica Moldova, unde avea loc un exercitiu moldo-austriac.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Presedintele Nicolae Timofti, MAI si Ministerul Apararii de la Chisinau transmit condoleante

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, Ministerul de Interne moldovean si Ministerul Apararii de la Chisinau au transmis condoleante victimelor accindetului aviatic produs joi in satul Haragas, raionul Cantemir, soldata cu pierderi de vieti omenesti.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Presedintele Klaus Iohannis transmite condoleante familiilor victimelor

Seful statului a transmis joi un mesaj de condoleante familiilor victimelor accidentului de elicopter din Republica Moldova.

Filmul prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

Ministerul de Interne roman a transmis, joi dupa-amiaza, ca la nivelul institutiei este activata clula de criza, in cazul accidentului aviatic din republica Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD din Iasi. Ministrul Petre Toba a decis ca politisti romani sa mearga in R. Moldova pentru a sprijini ancheta. Secretarul de stat Raed Arafat pleaca in Republica Moldova .

Filmul parbusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

Ministerul de Interne roman a transmis, joi dupa-amiaza, ca la nivelul institutiei este activata clula de criza, in cazul accidentului aviatic din republica Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD din Iasi. Ministrul Petre Toba a decis ca politisti romani sa mearga in R. Moldova pentru a sprijini ancheta. Secretarul de stat Raed Arafat a plecat deja catre locul accidentului.

FOTO Actiune fara precedent: 450 de scoli din Romania si Republica Moldova s-au infratit intr-o zi

Infratirile dintre institutiile din Romania si Republica Moldova continua: 450 de scoli de pe cele doua maluri de Prut s-au infratit ieri, in timpul evenimentelor care au marcat sfarsitul anului scolar din Republica Moldova. 450 de profesori din Romania au mers la Chisinau pe propria cheltuiala, in numele scolii din care provin, pentru a duce un gand de Unire.

Elicopter SMURD prabusit in Republica Moldova. Raed Arafat :Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi insa trebuie sa fie reduse la minimum

Secretarul de stat Raed Arafat va pleca in republica Moldova. Arafat a transmis condoleante familiilor echipajului. Secretarul de stat spune ca riscurile acestei meserii sunt asumate insa trebuie reduse la minim chiar daca ele niciodata nu pot fi reduse la zero.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )