Libnet.ro
UNICEF

09:30

30 DE ANI DE LA REVOLUTIE: in 19 decembrie, muncitorii din fabrici au declansat actiuni de protest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
30 DE ANI DE LA REVOLUTIE: in 19 decembrie, muncitorii din fabrici au declansat actiuni de protest

In urma cu 30 de ani, la primele ore ale zilei de 19 Decembrie 1989, muncitorii de la fabricile Elba, 6 Martie, Solventul si Azur au declansat actiuni de protest in timp ce strigatele de revolta din zilele anterioare luau amploare. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, la Timisoara: Ma copleseste un sentiment de rusine profunda. La 30 de ani de la Revolutie calaii se plimba inca liberi

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent luni seara pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara unde a comemorat 30 de ani de la Revolutia din 1989. Aici, acesta amintit de tinerii care si-au pierdut viata in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si a subliniat ca cea mai mare dezonoare pentru istoria Romaniei post-comuniste e ca inca nu am aflat adevarul pentru crimele odioase de la Revolutie, a precizat seful statului.

30 de ani de la Revolutie. Zi de doliu la Timisoara: Sunt comemorati primii 66 de manifestanti ucisi

La 30 de ani de la Revolutie, Timisoara este in doliu marti, cand sunt comemorati primii 66 de manifestanti din oras cazuti pentru libertate in timpul evenimentelor din Decembrie 1989.

VIDEO 30 de ani de la Revolutie. Iohannis: Nu am aflat adevarul despre ce s-a intamplat in 1989. Statul roman a intarziat nepermis aflarea adevarului Este o piatra de incercare pentru justitie

La 30 de ani de la Revolutie, nu am aflat adevarul despre ce s-a intamplat in decembrie 1989, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la sedinta solemna a parlamentului. Statul roman a intarziat nepermis aflarea adevarului iar aceasta este o piatra de incercare pentru Justitie, a spus seful statului.

30 de ani de la Revolutie. Sedinta solemna a Parlamentului. Klaus Iohannis tine un discurs

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, intr-o sedinta solemna pentru a marca implinirea a 30 de ani de la Revolutie, fiind prima data cand parlamentarii comemoreaza evenimentele din decembrie 1989 la momentul inceperii acestora la Timisoara. La sedinta va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis, la Timisoara: Ma copleseste un adanc sentiment de rusine profunda. La 30 de ani de la Revolutie, calaii acelor zile se plimba inca liberi

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, la Timisoara, unde in urma cu trei decenii a izbucnit Revolutia, ca il copleseste un adanc sentiment de rusine, pentru ca dupa 30 de ani calaii acelor zile se plimba inca liberi. El a afirmat ca acele orori nu pot ramane in continuare nepedepsite, iar adevarul cu privire la acele zile care au schimbat cursul istoriei trebuie elucidat.

DUPA 30 DE ANI (I) 16-22 decembrie, acele zile de har

Viata mea este impartita in doua perioade: inainte de 1989, si dupa 1989. Nu sunt singurul. Multi dintre cei din generatia mea simt la fel. inca ma consider partial norocos asa, retrospectiv) ca am avut parte si de experienta din fericire nu extrem de lunga, insa suficient de lunga pentru a o intelege) de a trai sub regimul comunist. Eugen L Nagy a predat stiinte politice si cursuri interdisciplinare la University of Southern Mississippi, Central Washington University si Marymount University.

CALENDAR ORTODOX 19 DECEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Bonifatie a trait pe vremea imparatului Diocletian. A fost robul unei femei bogate, Aglaia, fiica proconsulului Romei.

Curs valutar BNR joi, 19 decembrie: Leul romanesc a crescut in raport cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, joi, 19 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7773 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim .

HOROSCOP DRAGOSTE 19 DECEMBRIE. Berbecii au o zi agitata in dragoste, Leii isi irosesc energia

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 19 decembrie 2019. Ziua de azi devine o joi super disciplinata. Daca ai tot amanat, ai tot gasit motive pentru care ai altceva mai bun de facut sau ti-ai lasat deoparte anumite datorii, acum a venit clipa scadentei.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE. Taurii iau decizii grele, Varsatorii au parte de o zi excelenta

Iata horoscopul zilei de azi JOI 19 DECEMBRIE 2019; astazi are loc un tranzit important, sextilul dintre Marte, planeta energiei si actiunii, aflat in Scorpion, si Saturn, planeta responsabilitatii si karmei, aflat in Capricorn. Ziua de azi devine o joi super disciplinata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )