Libnet.ro
UNICEF

08:30

30 de primari PDL din Mehedinti sustin candidatii USL la alegeri. PDL: Sunt santajati extrem de agresiv

B1 B1,
30 de primari PDL din Mehedinti sustin candidatii USL la alegeri. PDL: Sunt santajati extrem de agresiv

Presedintele USL Mehedinti, Adrian Duicu, a anuntat joi ca 30 de primari PDL din judet vor sustine candidatii USL la alegerile parlamentare, Aproape toti primarii PDL care au candidat din partea Miscarii. continuă pe B1

Primarii PDL dezerteaza masiv spre USL/ 34 de primari PDL din Mehediniti anunta sustinerea candidatilor USL

34 de primari PDL din Mehedinti au dezertat si si-au anuntat joi sustinerea candidatiilor USL la alegerile parlamentare, potrivit agentiei Agerpres. Purtatorul de cuvant al Aliantei Romania Dreapta, Traian Ungureanu a confirmat informatia intr-o conferinta de presa acuzand USL ca recurge la santaj si amenintari pentru a intimida edilii locali ai PDL. In ultima saptamana mai multi primari ai PDL si-au anuntat sustinerea pentru candidatii USL. Printre acesteia se numara primarul Sucevei, Ion Lungu si cel al Hunedoarei Viorel Arion.

Primarii PDL dezerteaza masiv spre USL/ 34 de primari PDL din Mehediniti anunta sustinerea candidatilor USL/ Vezi in text ce spun liderii PDL

34 de primari PDL din Mehedinti au dezertat si si-au anuntat joi sustinerea candidatiilor USL la alegerile parlamentare, potrivit agentiei Agerpres. Purtatorul de cuvant al Aliantei Romania Dreapta, Traian Ungureanu a confirmat informatia intr-o conferinta de presa acuzand USL ca recurge la santaj si amenintari pentru a intimida edilii locali ai PDL. In ultima saptamana mai multi primari ai PDL si-au anuntat sustinerea pentru candidatii USL. Printre acesteia se numara primarul Sucevei, Ion Lungu si cel al Hunedoarei Viorel Arion. UPDATE Prim- vicepresedintele PDL, Cezar Preda a explicat pentru Hotnews. ro ca situatia dezertarilor din PDL trebuie gestionata de organizatiile locale, potrivit statutului partidului. Suntem in plina campanie electorala iar conducerea centrala nu poate lua astfel de decizii, este sarcina si responsabilitatea organizatiilor sa-si gestioneze problemele interne, a explicat prim-vicepresedintele PDL.

Dezertari in masa la Mehedinti. 30 de primari PDL SUSTIN candidatii USL la alegerile parlamentare

Un numar de 30 de primari PDL din judetul Mehedinti vor sustine candidatii USL la alegerile parlamentare, a anuntat, joi, presedintele organizatiei judetene a PSD, Adrian Duicu, in timp ce liderul filialei PDL,.

30 de primari PDL sustin candidatii USL la alegerile parlamentare

Un numar de 30 de primari PDL din judetul Mehedinti vor sustine candidatii USL la alegerile parlamentare, a anuntat, astazi, presedintele organizatiei judetene a PSD, Adrian Duicu, in timp ce liderul filialei PDL, Mihai Stanisoara, sustine ca edilii sunt santajati extrem de agresiv, relateaza Antena3. ro.

Zeci de primari PDL din sase judete sustin candidati ai USL!

30 de primari PDL din Mehedinti au anuntat, astazi, ca sprijina USL. Anunturi similare au facut edili PDL si in alte judete ale tarii.

Crin Antonescu: imi dau demisia din fruntea PNL daca USL obtine la alegeri sub 50%. Ar insemna un esec

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca in situatia in care USL va obtine la parlamentare un scor sub 50%, acest lucru ar insemna un esec, iar in acest caz isi va da demisia din fruntea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )