Libnet.ro
UNICEF

23:00

31 de suspecti, inclusiv 18 solicitanti de azil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 31 de suspecti, inclusiv 18 solicitanti de azil

ACTUALIZARE 20:00 and Seful politiei din Koln a fost demis and Seful politiei orasului german Koln, Wolfgang Albers, criticat pentru lipsa de reactie a fortelor de ordine fata de agresiunile sexuale comise de grupuri de migranti in noaptea de Anul Nou, a fost demis astazi, potrivit agentiilor internationale de presa. *Suedia: Politia din orasul Kalmar analizeaza 14 cazuri de agresiuni sexuale comise in noaptea de Anul Nou. continuă pe Ziarul Bursa

Violentele de la Koln: 31 de suspecti, inclusiv 18 solicitanti de azil

Politia germana efectueaza verificari in cazul a 31 de suspecti in total, inclusiv 18 solicitanti de azil, pentru violente si furturi comise in ajunul Anului Nou.

31 de suspecti, inclusiv 18 solicitanti de azil

Politia germana efectueaza verificari in cazul a 31 de suspecti in total, inclusiv 18 solicitanti de azil, pentru violente si furturi comise in ajunul Anului Nou la Koln, a anuntat vineri Tobias Plate, purtator de cuvant al Ministerului federal de Interne, citat de AFP si Reuters. * Suedia: Politia din orasul Kalmar analizeaza 14 cazuri de agresiuni sexuale comise in noaptea de Anul Nou .

Numarul este urias. Cati solicitanti de azil a primit Germania in 2015

Germania a primit 1,1 milion de solicitanti de azil in 2015, a anuntat miercuri Biroul Federal pentru Migratie si Refugiati BAMF) intr-un comunicat, citat de AFP. in anul 2015, la scara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )