Libnet.ro
UNICEF

13:30

35 din cei 70 de nasi de la CFR, retinuti pentru luare de mita, au fost ELIBERATI

Antena3 Antena3,
35 din cei 70 de nasi de la CFR, retinuti pentru luare de mita, au fost ELIBERATI

A fost o noapte alba la Parchetul de pe langa tribunalul Brasov, acolo unde zeci de angajati ai CFR, suspectati de evaziune fiscala, au dat explicatii in fata procurorilor. 50 - 35 de persoane. continuă pe Antena3

35 din cei 70 de nasi de la CFR au fost ELIBERATI. Printre ei, si capii retelei

A fost o noapte alba la Parchetul de pe langa tribunalul Brasov, acolo unde zeci de angajati ai CFR, suspectati de evaziune fiscala, au dat explicatii in fata procurorilor. 50 - Primul lot al.

70 de nasi de la CFR, RETINUTI pentru luare de mita. Ar putea ajunge dupa gratii

A fost o noapte alba la Parchetul de pe langa tribunalul Brasov, acolo unde zeci de angajati ai CFR, suspectati de evaziune fiscala, au dat explicatii in fata procurorilor. 30 - Un numar de 70.

Dosarul nasilor din CFR: 70 de angajati, retinuti. Pentru 68 s-a emis propunere de arestare preventiva

00: in urma audierilor de joi, procurorii brasoveni au decis retinerea a 70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 adusi. Doi dintre acestia au fost, ulterior, eliberati. Ceilalti 68, impartiti i.

Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie NU a fost arestat.

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand interdictie de a parasi tara, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si: Procuror: Sunt 81 de mandate de aducere pentru angajati de la CFR Calatori suspectati de coruptieIon Popescu, presedinte sindicat: Am sesizat de mult timp nereguli la CFR Calatori, conducerea a refuzat sa ia .

UPDATE: Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie nu a fost arestat

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand.

Niciunul dintre angajatii CFR Calatori retinuti pentru coruptie nu a fost arestat

Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, scrie.

Oradea: Doi profesori de sport, retinuti pentru trafic cu produse etnobotanice.

Doi profesori de sport din Oradea si alte trei persoane au fost retinuti pentru trafic cu produse etnobotanice, fiind suspectati ca in martie-octombrie au vandut substante cu efect psihoactiv in magazine din municipiu folosind societati paravan, potrivit Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Serviciul Teritorial Oradea au facut, marti, cinci perchezitii in Oradea, la locuinetele lui Ciprian Nicolae Iova, Ovidiu Ionut .

CFR: Licitatie pentru inchirierea a 12 sectii de cale ferata neinteroperabile.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR organizeaza, pe 31 octombrie, la Bursa Romana de Marfuri BRM), etapa a VII-a de licitatie publica cu strigare pentru inchirierea pe o perioada de patru ani a 12 sectii de cale ferata ce apartin infrastructurii feroviare neinteroperabile, potrivit Agerpres. Potrivit unui comunicat al CFR, durata de valabilitate a contractului de inchiriere este de patru ani, iar criteriul de atribuire va fi pretul cel mai mare. Termenul limita pentru depunerea ofertelor .

CFR: Anunt pentru achizitia de Motorina euro 5 pentru motoare diesel

CFR Calatori organizeaza, in data de 06. 11, procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, ce are ca obiect achizitia de Motorina euro 5 pentru motoare diesel - SR EN 590+A1/2010, pentru o perioada de 2 ani 2012 -2014), cu o cantitate minima de 7. 000 tone si cantitate maxima de 106. 000 tone, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )