Libnet.ro
UNICEF

05:00

4 femei frumoase se lupta pentru Primaria Sectorului 1

ADPM ADPM,
4 femei frumoase se lupta pentru Primaria Sectorului 1

4 femei frumoase se lupta sa castige alegerile locale si sa devina primaritele Sectorului 1. Una dintre ele este originara din Franta. Iata despre cine este vorba. continuă pe ADPM

Campanie Rl. Pe cine alegi? Valentin Nitu, candidatul PMP pentru Primaria Sectorului 5: Proiectele contracandidatilor - demagogie si lipsa crasa de viziune

Valentin Nitu, candidatul PMP pentru Primaria Sectorului 5, doreste o administratie locala mult mai transparenta si promite sa rezolve o problema specifica: Administratia Sectorului 5 este singura din Bucuresti care nu are un Departament pentru proiecte cu finantare europeana.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Declaratie ambigua a lui Marian Vanghelie, dupa ce si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Am inceput cu invatamantul si voi continua cu invatamantul ca cred ca trebuie sa fie o prioritate pentru Romania invatamantul (VIDEO)

Marian Vanghelie s-a lansat oficial in cursa pentru Primaria Sectorului 5, acesta inregistrandu-si candidatura la Biroul Electoral cu cateva ore inainte de termenul limita. El a fost.

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie candideaza la Primaria Sectorului 5. El a sustinut pentru B1 TV ca a decis sa faca acest pas deoarece vrea sa demonstreze ca majoritatea locuitorilor din acest Sector este de partea sa,.

E oficial! Marian Vanghelie isi depune candidatura pentru Primaria Sectorului 5. Adrian Severin, candidat la Capitala

Marian Vanghelie isi va depune, astazi, candidatura la Primaria Sectorului 5, in fruntea careia s-a aflat timp de patru mandate.

Piedone si-a depus, pentru a doua oara, candidatura la Primaria Sectorului 4. Fostul edil este sustinut de partidul lui Dan Voiculescu

Cristian Popescu Piedone, fost edil al Sectorului 4, si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4, dupa ce prima data i-a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti, au declarat pentru News. ro reprezentantii Biroului Electoral al Sectorului 4.

Piedone si-a depus, pentru a doua oara, candidatura la Primaria Sectorului 4. Presedintele Asociatiei Colectiv: Mi se pare un act de cinism, de nesimtire

Cristian Popescu Piedone, fost edil al Sectorului 4, si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4, dupa ce prima data i-a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti, au declarat pentru News. ro reprezentantii Biroului Electoral al Sectorului 4.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )