Libnet.ro
UNICEF

01:05

4 persoane au fost ucise duminica intr-un atac armat in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
4 persoane au fost ucise duminica intr-un atac armat in estul Ucrainei

Patru persoane - trei militanti prorusi si un atacant - au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slaviansk, in estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatistilor. continuă pe Antena3

Ucraina: Patru persoane au fost ucise intr-un atac la Slaviansk, anunta un lider separatist

Patru persoane - trei militanti prorusi si un atacant - au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slaviansk, in estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatistilor pentru jurnalisti, relateaza AFP.

Ucraina: Un atac in Slavyanks, soldat cu cel putin patru morti, ameninta armititiul fragil de Paste

Cel putin patru persoane, dintre care trei militanti prorusi, au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slavyansk, in estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatistilor pentru jurnalisti, relateaza The Guardian.

Ucraina: Un atac in Slavianks, soldat cu cel putin patru morti, ameninta armistitiul fragil de Paste

Cel putin patru persoane, dintre care trei militanti prorusi, au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slaviansk, in estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatistilor pentru jurnalisti, relateaza The Guardian.

Ucraina: Patru persoane au fost ucise intr-un atac la Slaviansk

Patru persoane, trei militanti prorusi si un atacant, au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slaviansk, in estul Ucrainei. Atacul a avut loc in apropierea unui baraj ridicat de.

Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, relateaza AFP.

Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili. Atacul a avut loc in orasul Bor, din estul tarii, controlat de.

Yemen: Cel putin 30 de membri Al-Qaida au fost ucisi intr-un atac cu avion fara pilot

Un atac cu pilot a vizat, duminica, in Yemen, o grupare Al-Qaida, cel putin 30 de presupusi membri ai acestei grupari fiind ucisi. Peste 30 de membri Al-Qaida au fost ucisi, iar numerosi altii au fost.

ATAC asupra bazei ONU din Sudanul de Sud: Cel putin 58 morti si peste 100 de raniti

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, informeaza.

Cel putin 30 de membri Al-Qaida au fost ucisi, intr-un atac cu avion fara pilot

Cel putin 30 de presupusi membri Al-Qaida au fost ucisi, iar multi altii au fost raniti intr-un atac cu un avion fara pilot, in sudul Yemenului, potrivit unui bilant prezentat de catre un reprezentant.

58 de morti si 100 de raniti, in urma unui atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste au fost 100 ranite, intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, relateaza AFP, conform Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )