Libnet.ro
UNICEF

20:00

43 de perchezitii la firme din Capitala, Prahova si Ilfov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
43 de perchezitii la firme din Capitala, Prahova si Ilfov

Politistii din Prahova efectueaza, astazi, 43 de perchezitii la sediile unor societati comerciale si la locuintele mai multor suspecti de comiterea de infractiuni economice, iar 30 de mandate de aducere urmeaza sa fie puse in aplicare, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR). continuă pe Ziarul Bursa

ISU: Locuinte inundate, copaci cazuti pe carosabil sau pe autoturisme, ca urmare a ploii torentiale din Capitala

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti informeaza ca a primit luni, in intervalul orar 22,00 - 23,00, peste 20 de solicitari de interventii pentru extragerea apei acumulate in subsolurile locuintelor sau in curtile bucurestenilor, ca urmare a ploii torentiale, potrivit Digi 24 Agerpres.

Actorul Marin Moraru a murit la Spitalul Elias din Capitala (VIDEO)

Marele actor Marin Moraru a incetat din viata, duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti, acolo unde era internat din 10 august. Actorul avea 79 de ani. Nu mi-e frica de moarte, ci de.

Pericol de explozie in cartierul Militari din Capitala

Este panica la aceasta ora intr-o zona rezidentiala din zona MIlitari unde s-a spart o teava de gaze. Pompierii au mers la fata locului de urgenta, zona a fost rapid incercuita de politie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )